- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.181
çarşamba 160tı beta, bu sabah tekrar verdim ama henüz sonuç çıkmadı canım merakla bekliyorum bendeTesekkür ederim canım
Senin icinde hayırlı olsun pera'yı takip edebildim sende durum ne
Güzel haberler verirsin inşallah canım bizede yazarsınçarşamba 160tı beta, bu sabah tekrar verdim ama henüz sonuç çıkmadı canım merakla bekliyorum bende
inşallah canım, yazarım tabiGüzel haberler verirsin inşallah canım bizede yazarsın
Gittim canım oda rutin kontrol yaptımaşallah maşallah. bence haftaya pazartesi ya da salı gününe git doktora yarın göreceğini sanmıyorum. boşuna parandan olma tekrar tekrar :)
Oh ne güzel haber inşallah sağlıkla gelişirçarşamba 160tı beta, bu sabah tekrar verdim ama henüz sonuç çıkmadı canım merakla bekliyorum bende
sağol canım inşallah bakalımOh ne güzel haber inşallah sağlıkla gelişir
Merhabalaradetim 7 gün geçti iki kez kan verdim beta hcg düzenli artışla devam ediyor keseyi daha göremedim haliyle ama resmi olarak gebeyim
Ohh ohh misler gibiibenimde kan çıktı kızlar, güzel bir ay olacak inşallah
6 Temmuz | 21:00 – 110
7 Temmuz | 08:30 - 160
9 Temmuz | 08:30 - 391
Sağol canım, yarında yap istersen son kezOhh ohh misler gibiiSağlıcakla insllahh
Bu arada ben test yapmayı birakiyormuyum kızlar
Bata yakın tekrar yaparsın canım 2-3 gün kala sürpriz varsa orda çıkabiliyo
Iki cizgide koyu olacak bata yakin oyle anlaşılıyor degil miBata yakın tekrar yaparsın canım 2-3 gün kala sürpriz varsa orda çıkabiliyo
Aynen canım sonrada bata 1 gün kala falan t C den daha koyu oluyo bende öyle olmuştu .güzel haberler ver inş canımm bayramla beraber beklemekte hızlı geçer hemIki cizgide koyu olacak bata yakin oyle anlaşılıyor degil mi
Duymustum bnde 14 gün var ayy bayrama supriz oluyormus keske