- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.201
Rabbim nasip ederse inşallah ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika haberbenimde kan çıktı kızlar, güzel bir ay olacak inşallah
6 Temmuz | 21:00 – 110
7 Temmuz | 08:30 - 160
9 Temmuz | 08:30 - 391
Benim batım 09.07 ydi ama hala beklemedeyim gecikmem var test yaptım pozitif çıktı ama bilemiyorum
Ara ara dalgalanmalar oluyor. 9. gün yumurtlama değil. Sabırlı olman lazım :)Evet değerlendirdim ama 9. Döngü gününde yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum. Daha 14. Günü görmeden netleşmeyecek sanki durum. 11. Gündü bugün döngüde
kan verdin mi ? inşallah sağlıkla ilerlerBenim batım 09.07 ydi ama hala beklemedeyim gecikmem var test yaptım pozitif çıktı ama bilemiyorum
Teşekkürler, bana da öyle geldiAra ara dalgalanmalar oluyor. 9. gün yumurtlama değil. Sabırlı olman lazım :)
Yok canım dün günümdü olmadım. Hiç aklımda yoktu açıkçası sağlık sorunlarım vardı bi ilaç var onu kullanıyorum o yüzden bu ay pas geçelim dedik zaten 2 3 defa anca birliktelik oldu işleri yoğun eşiminde. Geçen ay 2 gün erken oldum ilaçllardandır dedim bu ayda böyle olunca belki gecikir dedim. Hastaneye röntgen için gidecektim bileğinde ağrı var diye ama adet olmadanda gitmek istemedim Bugünde sabah namaza kalktığımda ol ayınca elimdede test vardı yaptım sonuç böyle çıktı 11gibi tekrar yaptım oda böyle bilemedim hala ya bariz belli gibi ama heyecanlanmakta istemiyorumkan verdin mi ? inşallah sağlıkla ilerler
İlaçlar yüzünden erkendir dedim..Yok canım dün günümdü olmadım. Hiç aklımda yoktu açıkçası sağlık sorunlarım vardı bi ilaç var onu kullanıyorum o yüzden bu ay pas geçelim dedik zaten 2 3 defa anca birliktelik oldu işleri yoğun eşiminde. Geçen ay 2 gün erken oldum ilâmlardandır dedim bu ayda böyle olunca belki gecikir dedim. Hastaneye röntgen için gidecektim bileğinde ağrı var diye ama adet olmadanda gitmek istemedim Bugünde sabah namaza kalktığımda ol ayınca elimdede test vardı yaptım sonuç böyle çıktı 11gibi tekrar yaptım oda böyle bilemedim hala ya bariz belli gibi ama heyecanlanmakta istemiyorum
Bu ekip bu kadar net pozitifi görmedi bence Hemen kan vermelisiniz...Yok canım dün günümdü olmadım. Hiç aklımda yoktu açıkçası sağlık sorunlarım vardı bi ilaç var onu kullanıyorum o yüzden bu ay pas geçelim dedik zaten 2 3 defa anca birliktelik oldu işleri yoğun eşiminde. Geçen ay 2 gün erken oldum ilaçllardandır dedim bu ayda böyle olunca belki gecikir dedim. Hastaneye röntgen için gidecektim bileğinde ağrı var diye ama adet olmadanda gitmek istemedim Bugünde sabah namaza kalktığımda ol ayınca elimdede test vardı yaptım sonuç böyle çıktı 11gibi tekrar yaptım oda böyle bilemedim hala ya bariz belli gibi ama heyecanlanmakta istemiyorum
Pera sen kaç gün kala hamilelik testi yapmistin yaş ovi bugün regl ne 10 gün kaldı regl olcaksam da olsam merak öldürüyorBata yakın tekrar yaparsın canım 2-3 gün kala sürpriz varsa orda çıkabiliyo
Ben regle 5 gün kala yaptım canım . Yumurtlamadan itibaren 13.gün çatlamadan itibarende 10.gün oluyorduPera sen kaç gün kala hamilelik testi yapmistin yaş ovi bugün regl ne 10 gün kaldı regl olcaksam da olsam merak öldürüyor
Sabah idrarı ile mi yaptın, önceki nasıldı ?Kizlar batım yarın ama erken testim hala silik daha koyu olmasi lazım degil mi
Öncekini sabah idrarıyla yaptim hayalet çizgi vardi bu sefer kahvaltıdan sonra yaptm cay kahve falan içmiştim onun etkisiyle silik olabilir miSabah idrarı ile mi yaptın, önceki nasıldı ?
Bu arada bu attigim ayni test 2 kez gondermisim yanlısliklaSabah idrarı ile mi yaptın, önceki nasıldı ?
En az 4 saat wcye gitmemek sıvı almamak gerekiyor, var onun etkisi ya yarın sabah tekrarla yada 4 saat bir şey içmeden bekle öyle tekrarlaÖncekini sabah idrarıyla yaptim hayalet çizgi vardi bu sefer kahvaltıdan sonra yaptm cay kahve falan içmiştim onun etkisiyle silik olabilir mi
Tamam canım teşekkur ederim yarin sabah tekrar yapymEn az 4 saat wcye gitmemek sıvı almamak gerekiyor, var onun etkisi ya yarın sabah tekrarla yada 4 saat bir şey içmeden bekle öyle tekrarla
Sıvı alımında etkilemiş olabilir canım .onu kafaya takma senDunden bir tık daha koyu