Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Dr on bilgimiz olur dediyse yaptır için rahat etsin ama tabi devam etmiyorsa ver ediyorsa kalkma yerindenDoktor istirahat et ilaçlara devam dedi belki yerleşme kanamasidir dedi test istersen yapma düşük çıkarsa üzülme ama istersen yaptirabilrsin ön bilgimiz olur dedi bilemedim
Ediyo o yüzden bende kımıldamak istemiyorum aslında caresizimBence Dr on bilgimiz olur dediyse yaptır için rahat etsin ama tabi devam etmiyorsa ver ediyorsa kalkma yerinden
Sakin ol inşallah hiçbir şey olmaz çok mu yoğun yoksa sildiginde peceteye mi geliyorEdiyo o yüzden bende kımıldamak istemiyorum aslında caresizim
Kıyamam sana sakin olmaya çalış bitanem dualarımız seninle 3embriyo konmuştu değil mi sanaEdiyo o yüzden bende kımıldamak istemiyorum aslında caresizim
O zaman 4. Gün test yapmış oluyorsun çok erken değil mi test icinBenim de transfer günü hariç 5. Günüm benim de hiç belirtim yok dün test yaptım negatif çıktı bugün zor tutuyorum kendimi yapmamak için yarın sabah yapıcam inşallah
Aynen ve son emriolarimdi başka da şansım yok zaten bunlarida zor toplamıştık yaştan dolayı 42yasindayim son şansımdı Bundan sonrası mucize olur olursa Allaha kaldı artık herşey bitti..Kıyamam sana sakin olmaya çalış bitanem dualarımız seninle 3embriyo konmuştu değil mi sana
Öyle umutsuz olma şuan nasılsınAynen ve son emriolarimdi başka da şansım yok zaten bunlarida zor toplamıştık yaştan dolayı 42yasindayim son şansımdı Bundan sonrası mucize olur olursa Allaha kaldı artık herşey bitti..
Herşey bitti deme lütfen yerleşme kanaması olabilir,sana 3.tabe transfer edilmişti bitanesi tutunmamis olabilir oyuzden kanama olmuştur,bak benim 2015 deki ilk hamileliğimde öyleydi,2taneydi embriyo tuttu fakat sürekli kanama oldum öğrendikten sonra biri gitti ama öbürü bana sımsıkı tutundu oğlum şimdi 6 yaşında,moralini bozma eğer okuyabilirsen kuranı kerim oku,Meryem suresi oku karnını tut dua ethaberlerini bekliyoruzAynen ve son emriolarimdi başka da şansım yok zaten bunlarida zor toplamıştık yaştan dolayı 42yasindayim son şansımdı Bundan sonrası mucize olur olursa Allaha kaldı artık herşey bitti..
Test yaptık az önce hastanede 2 3 saate çıkar dedi.kendim gidip alabilirmişim ancak eşim alamazmış sınır oldumÖyle umutsuz olma şuan nasılsın
E devletten bak yada sana verilen barkod numarasıyla hastanenin sitesinden bak canimTest yaptık az önce hastanede 2 3 saate çıkar dedi.kendim gidip alabilirmişim ancak eşim alamazmış sınır oldum
Kurban olduğum Allah acısın halime inşallah inşallahkan verdim az önce 2 3 saate çıkar almaya gitcegiz sonucu benden başkası alamazmış eşim bile ne saçma protokol no verdi beceremiyom bi türlüHerşey bitti deme lütfen yerleşme kanaması olabilir,sana 3.tabe transfer edilmişti bitanesi tutunmamis olabilir oyuzden kanama olmuştur,bak benim 2015 deki ilk hamileliğimde öyleydi,2taneydi embriyo tuttu fakat sürekli kanama oldum öğrendikten sonra biri gitti ama öbürü bana sımsıkı tutundu oğlum şimdi 6 yaşında,moralini bozma eğer okuyabilirsen kuranı kerim oku,Meryem suresi oku karnını tut dua ethaberlerini bekliyoruz
Denicem şimdi tekrarE devletten bak yada sana verilen barkod numarasıyla hastanenin sitesinden
E devlete arama motorundan sorguluyorum çıkmıyorE devletten bak yada sana verilen barkod numarasıyla hastanenin sitesinden bak canim
Tamam hastanenin sitesine girdim deniyorumE devletten bak yada sana verilen barkod numarasıyla hastanenin sitesinden bak canim
44.01 ne demekTamam hastanenin sitesine girdim deniyorum
Denicem şimdi tekrar