Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 den yukarisi pozitif sayılır seninki 41 inşallah katlamarak artacak kalbini ferah tut??????sonuc anlamadimki
44.1 çıktı doktor.attim gebelik var kanamayı önemseme istirahat et ve ilaçlarına devam dedi5 den yukarisi pozitif sayılır seninki 41 inşallah katlamarak artacak kalbini ferah tut
Çok sevindimm süper sonuç44.1 çıktı doktor.attim gebelik var kanamayı önemseme istirahat et ve ilaçlarına devam dedi
Inşallah bırakmaz bebeğim beni son umudum o sonCanım pozitifff
Kanamam d3vam ediyo ama ben anlamadım bu işten bişey niye bu kadar uzun sürdü acaba kurban olduğum Allah yardım et banaÇok sevindimm süper sonuç
Şu sonuç ortalamasını biliyomusun bana yazabilirmisin 44.1 nooluyoÇok sevindimm süper sonuç
Kuzum doktor demedimi 2 gün sonra tekrar et kan tahlilini diyeŞu sonuç ortalamasını biliyomusun bana yazabilirmisin 44.1 nooluyo
Iki gün sonra asıl test günüm mecbur yaptiricam ilk konuştuğumuzda düşük çıkarsa 2gun sonra tekrar yaptırmak gerekecek dediKuzum doktor demedimi 2 gün sonra tekrar et kan tahlilini diye
Hayırli olsun canım 44 gebesin iki gün sonra zaten kendi test günün olduğu için 150 lerden yukarı çıkar değerinIki gün sonra asıl test günüm mecbur yaptiricam ilk konuştuğumuzda düşük çıkarsa 2gun sonra tekrar yaptırmak gerekecek dedi
Şükür gebe olduguma bile sevinemedim kanamam hala.devam ediyo. şu değerleri biliyomusunuz 44.1 vs değer aralığını bilen varsa yazabilirmiHayırli olsun canım 44 gebesin iki gün sonra zaten kendi test günün olduğu için 150 lerden yukarı çıkar değerin
5 den yukarısı gebe demek daha önce hiç yaptırmamış mıydın şuan için iyi bir değer benceŞükür gebe olduguma bile sevinemedim kanamam hala.devam ediyo. şu değerleri biliyomusunuz 44.1 vs değer aralığını bilen varsa yazabilirmi
5 den yukarısı gebe demek daha önce hiç yaptırmamış mıydın şuan için iyi bir değer bence
Yaptırdım ama unutmusum baktım biraz 5-50arası 0-2 haftalık arasıymış benim henüz 9.günüm ama değere göre güzel gibiinşallah sonuda güzel olur yarabbi5 den yukarısı gebe demek daha önce hiç yaptırmamış mıydın şuan için iyi bir değer bence
Rabbim gönlüne göre versin nerde varsaMerhaba bütün kader arkdaslarim
Ben 2016 yılında tüp bebekle anne oldum bir oğlum var 6 yaşında rabbim ilkönce ona sağlık versin,şimdi ona birde kardeş vermek istiyoruz,dondurulmuş embriyolarimiz var 2tane,bugün itibari ile tedaviye başladık (adetin 3.gunu) üstünden yıllar geçmiş ben bu süreci unutmuşum, istedim ki tüp bebek yoluna yeni girenler veya benim gibi seneler sonra dondurulmuş embriyoyla denemis veya deneyecek olanlar bu süreçte birbirimize yardımcı olalım neler yaptınız yapıyorsunuz transfer gününe kadar konuşalım
İçini ferah tut zaten senin 3. Gün embriyosu erken yaptın testi mecbur kalıp. İki gün sonra asıl degerin çıkacakYaptırdım ama unutmusum baktım biraz 5-50arası 0-2 haftalık arasıymış benim henüz 9.günüm ama değere göre güzel gibiinşallah sonuda güzel olur yarabbi
Bugunki geçerli demiİçini ferah tut zaten senin 3. Gün embriyosu erken yaptın testi mecbur kalıp. İki gün sonra asıl degerin çıkacak
Tabiki geçerli ama senin asıl test tarihin iki gün sonrasiydi ya verdikten sonra ikiye katlanmalari ona göre takip edersinBugunki geçerli demi
Evet nasıl geçicek bakalım 2gun saol canım desteğin icinTabiki geçerli ama senin asıl test tarihin iki gün sonrasiydi ya verdikten sonra ikiye katlanmalari ona göre takip edersin
Tek kanaman olmasında geçer iki gün dediğin nedir ki rica ederim ne demek her zaman burdayım canımEvet nasıl geçicek bakalım 2gun saol canım desteğin icin
TesekkurderimTek kanaman olmasında geçer iki gün dediğin nedir ki rica ederim ne demek her zaman burdayım canım