Merhaba, günaydın.. sizde bi değişiklik var mı acabaAllah korusun öyle düşünme git ver kanını böyle bir gün belirli bir gün belirsiz olunca testler daha çok can sıkar bu durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, günaydın.. sizde bi değişiklik var mı acabaAllah korusun öyle düşünme git ver kanını böyle bir gün belirli bir gün belirsiz olunca testler daha çok can sıkar bu durum
Dönüş yapar illaki. Sen sakin olmaya çalış, çok zor biliyorum ama. Allah yüzünü güldürsün insaallahSaol canım ama şuan doktorun haberini bekliyorum whatsaptan yazdım pazar ariyamiyorum evinde yatıyordur
Az önce fitil attım ve kanamam olduğunu farkettim kırmızı hafif kanamam var ondan öncede sabah erken test yaptım evde yine hayalet çizgi ciktiMerhaba, günaydın.. sizde bi değişiklik var mı acaba
Amin insallahhDönüş yapar illaki. Sen sakin olmaya çalış, çok zor biliyorum ama. Allah yüzünü güldürsün insaallah
Çok su içmişsen de beta seyreliyormuş.Kızlar bu işte bi tuhaflık var dünkü 2.çizgim daha netken bugünkü tam hayalet çizgi olduneden acaba belirginlesmesi gerekirken acaba damlami yetersiz geldi
Az önce fitil attım ve kanamam olduğunu farkettim hafif hafif geliyo akıntı gibi kirmiziÇok su içmişsen de beta seyreliyormuş.
Tam kırmızıya dönük mü? Bazen yerleşme kanaması olabiliyor o şekilde telaş yapma Dr bilgi verdin miAz önce fitilimi attım kanamam olduğunu farkettim kırmızı baya rengi
Merhaba malesef sizdeMerhaba, günaydın.. sizde bi değişiklik var mı acaba
Verdim whatsaptan yazdım pazar bugün ariyamiyorum görünce döner bekliyorum korkuylaTam kırmızıya dönük mü? Bazen yerleşme kanaması olabiliyor o şekilde telaş yapma Dr bilgi verdin mi
Rengi fitili attigim için karisiyo ama kırmızımsiVerdim whatsaptan yazdım pazar bugün ariyamiyorum görünce döner bekliyorum korkuyla
Bende de bi değişiklik yok. Yani ben hiçbişey hissetmiyorum. Ne ağrı ne sizi. Ilaç etkisi bile yok.Merhaba malesef sizde
Insaallah tutunma kanamalıdır.Rengi fitili attigim için karisiyo ama kırmızımsi
Inşallah insallahInsaallah tutunma kanamalıdır.
Korkma telaşlanma belki fitilden dolayı tahriş olmuştur şuan aktif devam ediyor muVerdim whatsaptan yazdım pazar bugün ariyamiyorum görünce döner bekliyorum korkuyla
Bugün seninde 4. Gün dimiBende de bi değişiklik yok. Yani ben hiçbişey hissetmiyorum. Ne ağrı ne sizi. Ilaç etkisi bile yok.
Evet ediyo napcam Allahim yardim etKorkma telaşlanma belki fitilden dolayı tahriş olmuştur şuan aktif devam ediyor mu
Tamamen aktif ve kırmızı mi? Dr u ara msj yazmasını bekleme uzan ve hiç yerinden kalkmaEvet ediyo napcam Allahim yardim et
Tamam Allahım yardim etTamamen aktif ve kırmızı mi? Dr u ara msj yazmasını bekleme uzan ve hiç yerinden kalkma
EvetBugün seninde 4. Gün dimi
Doktor istirahat et ilaçlara devam dedi belki yerleşme kanamasidir dedi test istersen yapma düşük çıkarsa üzülme ama istersen yaptirabilrsin ön bilgimiz olur dedi bilemedimKorkma telaşlanma belki fitilden dolayı tahriş olmuştur şuan aktif devam ediyor mu