- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Aminnn insallahİlaçlar yapmazzzz kuzzzuuum baya sana tutunan biseler var
Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim sizi böyle görünce içim kipir kıpır oluyor çok seviniyorum iyiki açmışım bu topigi,hemen kan vermeye kosssssss
Aminnn inşallahAyy bide biz hepimiz aynı zamanlarda doğurucaz
Güler canım benim Allah'tan umut kesilmez. Sen olumsuzu düşünme sağlıklı bir şekilde doğacak inşallah bebişlerimizAminnn inşallahgerçi benim heves hep yarım kaliyo 2 gebeliğim kalp atışı duyulmadığı için kürtajla sonuçlandı bu son donmislardi ve son sansim yaşta var42 Rabbim bi kez güler yüzüme insallah
Inşallah tüm dualarım bu yoldaki güzel yürekli kadinlaraGüler canım benim Allah'tan umut kesilmez. Sen olumsuzu düşünme sağlıklı bir şekilde doğacak inşallah bebişlerimiz
Amin inşallahInşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
Test gününü bekliyeyim doktor o gün tekrar istiycek yarın tekrar evde yaparım testi çizgi belirginlescekmi bakayimAmin inşallahyarın kan ver bence
Erken gebelik testi mi yaptığın?Test gününü bekliyeyim doktor o gün tekrar istiycek yarın tekrar evde yaparım testi çizgi belirginlescekmi bakayim
Evet ya ovulasyon testiyle erkenden öğrenen çok varmis,ay ne düşünsem bilemedim sabretmeye devamAhh çok teşekkürler güzel dilekleriniz için umarım sonu güzel olurSizinde lh pozitif çıkmış inşallah gebeliktedir bu şekilde öğrenen çok fazla kişi var
Hadi inşallahTest gününü bekliyeyim doktor o gün tekrar istiycek yarın tekrar evde yaparım testi çizgi belirginlescekmi bakayim
Hayırlı haberler insalllahhhhhEvet ya ovulasyon testiyle erkenden öğrenen çok varmis,ay ne düşünsem bilemedim sabretmeye devam
Tabiki atarim inşallahHadi inşallahyapınca at burayada fotosunu renk koyulasmis mi bakalım
Günaydın canım damla da yetmemiş olabilir, ilk idrarla yapmadiysan oda olabilir herşey olabilir. Bence kaset test yapmak yerine kan testi ver en azından artış azalış varmı takipte olursun böyle belirsizlik modunu düşürürKızlar bu işte bi tuhaflık var dünkü 2.çizgim daha netken bugünkü tam hayalet çizgi olduneden acaba belirginlesmesi gerekirken acaba damlami yetersiz geldi
Günaydın canım damla da yetmemiş olabilir, ilk idrarla yapmadiysan oda olabilir herşey olabilir. Bence kaset test yapmak yerine kan testi ver en azından artış azalış varmı takipte olursun böyle belirsizlik modunu düşürür
Kan tahlili beni korkutuyo neden bilmiyorum sanki negatif çıkacakmış gibi korkuyorumGünaydın canım damla da yetmemiş olabilir, ilk idrarla yapmadiysan oda olabilir herşey olabilir. Bence kaset test yapmak yerine kan testi ver en azından artış azalış varmı takipte olursun böyle belirsizlik modunu düşürür
Allah korusun öyle düşünme git ver kanını böyle bir gün belirli bir gün belirsiz olunca testler daha çok can sıkar bu durumKan tahlili beni
Az önce fitilimi attım kanamam olduğunu farkettim kırmızı baya rengiAllah korusun öyle düşünme git ver kanını böyle bir gün belirli bir gün belirsiz olunca testler daha çok can sıkar bu durum
Test markası farklıysa oda farkedebilir canım ama kırmızı kanama gorduysende doktorunla bir görüş ve kan tahlilini erkene al bence moralini bozma dualarım seninleAz önce fitilimi attım kanamam olduğunu farkettim kırmızı baya rengi
Saol canım ama şuan doktorun haberini bekliyorum whatsaptan yazdım pazar ariyamiyorum evinde yatıyordurTest markası farklıysa oda farkedebilir canım ama kırmızı kanama gorduysende doktorunla bir görüş ve kan tahlilini erkene al bence moralini bozma dualarım seninle