- 9 Kasım 2020
- 24
- 11
-
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Ayyy hayırlı olsun cok sevindim.Kızlar merhaba. Bayramdan önce son değerim 278 çıkmıştı. Doktor henüz değer az hiç bişey göremeyiz demişti. dün tekrar test yaptırdım 28371 çıktı. Bugün muayeneye gittim ve keseyi gördük şükürler olsun.doktor ikizler geliyor dediben şok. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah burdaki bütün arkadaşlarıma canı gönülden diliyorum ki tez vakitte nasip etsin inşallah
Harika bir haber. Sağlıcakla ikizlerini kucagina al inşallah rabbim bir degil iki evlatla sevindirdi ne güzelKızlar merhaba. Bayramdan önce son değerim 278 çıkmıştı. Doktor henüz değer az hiç bişey göremeyiz demişti. dün tekrar test yaptırdım 28371 çıktı. Bugün muayeneye gittim ve keseyi gördük şükürler olsun.doktor ikizler geliyor dediben şok. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah burdaki bütün arkadaşlarıma canı gönülden diliyorum ki tez vakitte nasip etsin inşallah
Belki silik de olsa cikabilir ama ben beklemeyi tercih ediyorum. Bir süredir test yapmiyorum zaten üzüldüğüm icin, adeti bekliyorumKızlar 19 temmuzda yapılan aşılama için bugün idrar testi yapsam çıkar mı
Aslında hiçbir belirti yokBelki silik de olsa cikabilir ama ben beklemeyi tercih ediyorum. Bir süredir test yapmiyorum zaten üzüldüğüm icin, adeti bekliyorumSüpheleniyorsan kan testi yaptir ilk once kana geciyor ya hcg
Cok erken saatte alıyorlar 9.30a kadar kan vermek gerekiyor sanirim. Bizim asm öyle. Sabretmesi zor ben de bayramda zor durdum. Negatifi görürsem bir de dedim bayramda asik suratla dolaşmayayımAslında hiçbir belirti yokama çok merak ediyorum sabredemiyorum. Hastaneye gitme şansım yok sağlık ocaklarında yapılıyor mu beta hcg testi
Valla nerede yaptiralim diyorsa oraya gidin direkt :) Bazi erkekler gereksiz yere olay cikariyor, sanki kadin kendine yapiyor bu cocugu. Kist durumu falan yoksa bence hic ara vermeden yaptirin cunku o zaman tutma sansi daha da artiyor.Şimdi Dr mesajlaştık eylül de gel deneyelim tekrar dedi. Eşimi ikna etmem gerek şimdide tıp fakültesinde yaptırıyorum. O da cok kalabalık özelde yaptıralım diyor. Titiz birazcık
Ay canım ya çok sevindim hemde ikiz ya maşallah ay inşallah bende haftaya keseyi görürüm dua et bize de ikiz annesi olmuşsun sen maşallahKızlar merhaba. Bayramdan önce son değerim 278 çıkmıştı. Doktor henüz değer az hiç bişey göremeyiz demişti. dün tekrar test yaptırdım 28371 çıktı. Bugün muayeneye gittim ve keseyi gördük şükürler olsun.doktor ikizler geliyor dediben şok. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah burdaki bütün arkadaşlarıma canı gönülden diliyorum ki tez vakitte nasip etsin inşallah
Hadi ya bende dinlensin rahim diye düşünmüştüm. Bide cok canım acıdı. Rahim agzı birazcık dar. Bi düşüneyim ozamanValla nerede yaptiralim diyorsa oraya gidin direkt :) Bazi erkekler gereksiz yere olay cikariyor, sanki kadin kendine yapiyor bu cocugu. Kist durumu falan yoksa bence hic ara vermeden yaptirin cunku o zaman tutma sansi daha da artiyor.
Kendinize hic stres yaratmayin, biz tabi sadece oneride bulunuyoruz. Nasil rahat edecekseniz oyle yapin. Bir de belki biliyorsunuzdur ama ben yine de soyleyeyim; asilamaya idrar torbaniz dolu gidin, torba doluyken rahme baski yaptigi icin daha duz hale getirip kateterin girisini kolaylastiriyor.Hadi ya bende dinlensin rahim diye düşünmüştüm. Bide cok canım acıdı. Rahim agzı birazcık dar. Bi düşüneyim ozaman
Sağ ol canım cevap için 14. Günüm bugün benim de 4 gündür kahve leke geliyor ha adet geldi ha gelecek diyorum stresten gelmiyor sanırımBenim doktorum asilamanin ertesi gunu 1. gün olarak sayiyor.
progestan kullaniyor musunuz? O da yapar kanama bozuklugu ama insallah tutunma falandir. Agriniz var mi hic?Sağ ol canım cevap için 14. Günüm bugün benim de 4 gündür kahve leke geliyor ha adet geldi ha gelecek diyorum stresten gelmiyor sanırım
Hadi ya hiç bilmiyordum bunu bidahakine deneyeyim.Kendinize hic stres yaratmayin, biz tabi sadece oneride bulunuyoruz. Nasil rahat edecekseniz oyle yapin. Bir de belki biliyorsunuzdur ama ben yine de soyleyeyim; asilamaya idrar torbaniz dolu gidin, torba doluyken rahme baski yaptigi icin daha duz hale getirip kateterin girisini kolaylastiriyor.
Biraz önce test yaptım ama belirgin Bi çizgi göremedim gölge gibi bişey görür gibi oldum ama çok incelediğimden sanırım daha önceki testleri hiç bu kadar incelememiştimCok erken saatte alıyorlar 9.30a kadar kan vermek gerekiyor sanirim. Bizim asm öyle. Sabretmesi zor ben de bayramda zor durdum. Negatifi görürsem bir de dedim bayramda asik suratla dolaşmayayım
2 3 gün kullandım sadece canım bıraktım 11 gündür kullanmıyorum..progestan kullaniyor musunuz? O da yapar kanama bozuklugu ama insallah tutunma falandir. Agriniz var mi hic?
Adet sancısı var evet bel ağrısıprogestan kullaniyor musunuz? O da yapar kanama bozuklugu ama insallah tutunma falandir. Agriniz var mi hic?
yaa cok heyecanli :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman.Adet sancısı var evet bel ağrısı
Hadi insallah vardır golge de olsa bi isaret olabilir. Fazladan varsa test iki gün sonra yeniden bakarsinBiraz önce test yaptım ama belirgin Bi çizgi göremedim gölge gibi bişey görür gibi oldum ama çok incelediğimden sanırım daha önceki testleri hiç bu kadar incelememiştim
Hadi insallah vardır golge de olsa bi isaret olabilir. Fazladan varsa test iki gün sonra yeniden bakarsin
İnşallah canımyaa cok heyecanli :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman.