- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
-
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
İnşallah tutar da tüp bebek e gerek kalmaz.Evet ilk defa. Kasıklarım baya üstü böbreklerden geliyor diye düşündüm ağrıyı değişik bi bölge1.5 yıldır deniyoruz. Sorun yok ikimizdede. Yıl sonu tüp bebk düşünüyorum aşılama denemek istedim.
İnşallahİnşallah tutar da tüp bebek e gerek kalmaz.
Amin inşallah. Vallahi ben de aynı durumdayım, olay tüp bebek raddesine gelirse ilaç milaç kullanmam hiç girmem o işlere diyordum da o yollar pek güzel görünüyor bana:)İnşallahne zormuş bu işler. Çok büyük konuşmuşum. Allah isteyene en hayırlı zamanda nasip etsin
4.hafta için normal bence. İçinizi rahat tutun.Kızlar merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah benim gecen hafta salı akşam aşılamanın 11. Günü kan vermiştim değerim 17.58 çıkmıştı bugün yine kan verdim 110.24 çıktı iki katı artış hesapladım bugüm 140 falan olması lazımdı normal mi değerim sizce birazdan doktorla görüşecem inşallah normaldir.
Doktorun hemşiresi de normal dedi yüzde 60 70 artması ideal dedi. Dha önce kimyasal gebelik yaşadım ondan dolayı nir tedirginim.4.hafta için normal bence. İçinizi rahat tutun.
Sağlıkla ilerlesin inşallahDoktorun hemşiresi de normal dedi yüzde 60 70 artması ideal dedi. Dha önce kimyasal gebelik yaşadım ondan dolayı nir tedirginim.
Amin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Bsn de 13 ünde aşılama oldum sizin de mi 13 temmuz bwnce artışınız iyiKızlar merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah benim gecen hafta salı akşam aşılamanın 11. Günü kan vermiştim değerim 17.58 çıkmıştı bugün yine kan verdim 110.24 çıktı iki katı artış hesapladım bugüm 140 falan olması lazımdı normal mi değerim sizce birazdan doktorla görüşecem inşallah normaldir.
10 temmuzda oldu aşılamam canımBsn de 13 ünde aşılama oldum sizin de mi 13 temmuz bwnce artışınız iyi
Bence yerleşme canım ağrın oldu mu lekelenmedeSelam kızlar 13 ünde aşılama yaptım aşılamanın 11. Günü kahve akıntı oldu adet oldum dedim sonrası gelmedi 12. Gün yine kahve 13. Gün yani bugün normal sarı akıntı olmuş sizce yerleşme akıntısı mıdır
Evet canım ağrı oldu bel ağrısı adet olur gibi normalde kahveden sonra kanamaya dönerdi ama az önce gittim baktım açık sarı olmuş bayağı koyuluk yok oysaki 2 gün bildiğin kahveBence yerleşme canım ağrın oldu mu lekelenmede
İstersen bir kan ver canım inşallah yerleşmedir. Ancak kan kesin sonucu söylerEvet canım ağrı oldu bel ağrısı adet olur gibi normalde kahveden sonra kanamaya dönerdi ama az önce gittim baktım açık sarı olmuş bayağı koyuluk yok oysaki 2 gün bildiğin kahve
Şu an kan verme durumum yok canım inşallah yerleşmedir diyeyim ben de hayırlısı olsunİstersen bir kan ver canım inşallah yerleşmedir. Ancak kan kesin sonucu söyler
Bence normal. Hayirlisiyla tutunmustur bebişKızlar merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah benim gecen hafta salı akşam aşılamanın 11. Günü kan vermiştim değerim 17.58 çıkmıştı bugün yine kan verdim 110.24 çıktı iki katı artış hesapladım bugüm 140 falan olması lazımdı normal mi değerim sizce birazdan doktorla görüşecem inşallah normaldir.
Insallah yerlesmedirŞu an kan verme durumum yok canım inşallah yerleşmedir diyeyim ben de hayırlısı olsun
Öyle düşünme bende de belirti adet günümde başladı ve hala öyle belirgin belirti yok herkes göğüs hassasiyeti diyor bende hiç yok gibi çok az sızlama oluyorInsallah yerlesmedirYoksa devami gelirdi diye düşünüyorum. Gebelik testi varsa silik de olsa çıkar bence. Benim test günüm persembe ama hicbir belirti yok malesef. Ne kasik agrisi ne bel agrisi ne de göğüslerde şişlik Ben artik 2. Asilamaya odaklandim.
İnşallah canımBence normal. Hayirlisiyla tutunmustur bebiş