Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah benim gecen hafta salı akşam aşılamanın 11. Günü kan vermiştim değerim 17.58 çıkmıştı bugün yine kan verdim 110.24 çıktı iki katı artış hesapladım bugüm 140 falan olması lazımdı normal mi değerim sizce birazdan doktorla görüşecem inşallah normaldir.

4.hafta için normal bence. İçinizi rahat tutun.

Bsn de 13 ünde aşılama oldum sizin de mi 13 temmuz bwnce artışınız iyi

Selam kızlar 13 ünde aşılama yaptım aşılamanın 11. Günü kahve akıntı oldu adet oldum dedim sonrası gelmedi 12. Gün yine kahve 13. Gün yani bugün normal sarı akıntı olmuş sizce yerleşme akıntısı mıdır

Bence normal. Hayirlisiyla tutunmustur bebiş

Şu an kan verme durumum yok canım inşallah yerleşmedir diyeyim ben de hayırlısı olsun
Insallah yerlesmedir Yoksa devami gelirdi diye düşünüyorum. Gebelik testi varsa silik de olsa çıkar bence. Benim test günüm persembe ama hicbir belirti yok malesef. Ne kasik agrisi ne bel agrisi ne de göğüslerde şişlikBen artik 2. Asilamaya odaklandim.

Öyle düşünme bende de belirti adet günümde başladı ve hala öyle belirgin belirti yok herkes göğüs hassasiyeti diyor bende hiç yok gibi çok az sızlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…