Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaset açılıyor mu canım Bi de 8 yıl içinde binlerce test yaptım ilk defa bu kadar didikledim🙈 Bi gölge var gibi mi halüsünasyon mu görüyorum😀 hayatımda hiç çift çizgi göremedim de
Ben de hep rüyalarda görüyorum cift çizgiyi gercegiyle karsilamadim henüz. Cizgi var ama ben de anlayamadım oyuntu mu yoksa hcg cizgisi mi😽insallah vardir

Umut olsun diye yazıyorum kızlar. Aşılamada şans düşük falan diyorlar ya hani 1.5 yıldır normal yoldan denedik olmadı rabbime şükür ki ilk aşılamada benim tuttu doktorum da şansı yüksek demişti neden hep kötüleniyor anlamıyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Hu hu kızlar nasılsınız vakit nasıl geçiyor günler uzadıkça uzuyor mu beklerken
Benim bugun 26.günüm. Normalde 25-26 günde bir adet olurum. Dün aksamdan beri vücudum belirgin sekilde adet sinyalleri veriyor. Son birkac gündür de test yapiyordum ve negatif cikiyordu, bugun doktoruma haber verecegim ikinci asilamanin planini yapmak icin. Benim maalesef olmadi yani.

Benim bugun 26.günüm. Normalde 25-26 günde bir adet olurum. Dün aksamdan beri vücudum belirgin sekilde adet sinyalleri veriyor. Son birkac gündür de test yapiyordum ve negatif cikiyordu, bugun doktoruma haber verecegim ikinci asilamanin planini yapmak icin. Benim maalesef olmadi yani.
Ben de bu sabah test yaptım negatif çıktı aşılama 19 temmuzdaydı bilmem ki erken mi bu arada kan testi yaptırdınız mı

Ben de bu sabah test yaptım negatif çıktı aşılama 19 temmuzdaydı bilmem ki erken mi bu arada kan testi yaptırdınız mı
Siz biraz daha bekleyin bence, sizin pozitife dönme olasiliginiz daha yüksek cunku. Kan testi de yaptirmadim cunku tam adet belirtileri yasiyorum ve gerek duymadim acikcasi. Bir de iki gun sonra falan doktoruma gidecegim, kan aliyor hormonlara bakmak icin. O ara HCG de bakar heralde :)

Siz biraz daha bekleyin bence, sizin pozitife dönme olasiliginiz daha yüksek cunku. Kan testi de yaptirmadim cunku tam adet belirtileri yasiyorum ve gerek duymadim acikcasi. Bir de iki gun sonra falan doktoruma gidecegim, kan aliyor hormonlara bakmak icin. O ara HCG de bakar heralde :)
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve bunlar unuttuğumuz birer anı olarak kalır..

Kızlar bilgisi olan yazsın lütfen pazartesi kan verdim 110.24 çıktı bugün yine kan verdim 218,88 çıktı artış nasıl yavaş mı sizce daha önce kimyasal ve bir düşük yaşadım korkuyorum 2 yıldır olmuyor tedirginim

Kızlar bilgisi olan yazsın lütfen pazartesi kan verdim 110.24 çıktı bugün yine kan verdim 218,88 çıktı artış nasıl yavaş mı sizce daha önce kimyasal ve bir düşük yaşadım korkuyorum 2 yıldır olmuyor tedirginim
Biraz az artmış gibi canım ama burdan okuduğum kadarıyla düzelme de oluyor kaçıncı günü aşılamanın

X