Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım senin kaçıncı günün belli olmaz bazı insanlarda belirti olmaz ki

Kızlar 14 gün kan mı vercez yoksa idrar testi mi yapacağız bana Dr testini yap gel 14.gün dedi. Yarın 14.günüm hiçbişi hissetmiyorum bence tutmadı ama yine de umut.

Kızlar merhaba. Bayramdan önce son değerim 278 çıkmıştı. Doktor henüz değer az hiç bişey göremeyiz demişti. dün tekrar test yaptırdım 28371 çıktı. Bugün muayeneye gittim ve keseyi gördük şükürler olsun.doktor ikizler geliyor dedi ben şok. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah burdaki bütün arkadaşlarıma canı gönülden diliyorum ki tez vakitte nasip etsin inşallah

Yapmama gerek kalmadı maalesef. regl olucam lekeler gelmeye başladı hiç aşılama ile uğraşmıcam bir daha yıl sonu tüp bebeğe gideyim diyorum. İnşallah sizin tutar
Hayırlısı olsun hakkımızda. Drlar 3 kez deneyin diyorlar her denemede şans arttigindan dolayi ama süreç genel olarak stresli bu da bir gerçek. Allah yardımcımız olsun. Insallah buraya guzel haberler yazacagimiz günler cok yakindir❤

Ya aslinda guzel zamanda yapmis asilamayi. Sperm zaten uygun ortamda 5 güne kadar yasiyor o yuzden zamanlamayi tutturamadi diye uzulmeyin hic. Doktorunuz genel olarak iyiyse bir kere daha yaptirin bence.
Şimdi Dr mesajlaştık eylül de gel deneyelim tekrar dedi. Eşimi ikna etmem gerek şimdide tıp fakültesinde yaptırıyorum. O da cok kalabalık özelde yaptıralım diyor. Titiz birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…