- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
-
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
İnşallah canım senin kaçıncı günün belli olmaz bazı insanlarda belirti olmaz kiInsallah yerlesmedirYoksa devami gelirdi diye düşünüyorum. Gebelik testi varsa silik de olsa çıkar bence. Benim test günüm persembe ama hicbir belirti yok malesef. Ne kasik agrisi ne bel agrisi ne de göğüslerde şişlik Ben artik 2. Asilamaya odaklandim.
12.gunumdeyim canimİnşallah canım senin kaçıncı günün belli olmaz bazı insanlarda belirti olmaz ki
Benim de kahverengi akıntı dışında bir şey yok canım normalde reglden önce göğüs şişer ama göğüs de şiş değil bilemedim12.gunumdeyim canim
Insallah tutmustur guzel düşünelim biz. Her ay 'acaba' ile 'yine mi' arasinda gidip geliyoruz. Allahin lutfu geniş bi bakariz Allah nasip etmisBenim de kahverengi akıntı dışında bir şey yok canım normalde reglden önce göğüs şişer ama göğüs de şiş değil bilemedim
İnşallah Rabbim büyük verende alan da o bize dr nasip edrr inşallahInsallah tutmustur guzel düşünelim biz. Her ay 'acaba' ile 'yine mi' arasinda gidip geliyoruz. Allahin lutfu geniş bi bakariz Allah nasip etmis
İdrar testini yap sabah ilk idrarınla. Sonra kan testi de yaptır kesin olsunKızlar 14 gün kan mı vercez yoksa idrar testi mi yapacağız bana Dr testini yap gel 14.gün dedi. Yarın 14.günüm hiçbişi hissetmiyorum bence tutmadı ama yine de umut.
Insallah tutmuştur. Bana doktorum 15.gün direkt kan testi yaptır dedi.Kızlar 14 gün kan mı vercez yoksa idrar testi mi yapacağız bana Dr testini yap gel 14.gün dedi. Yarın 14.günüm hiçbişi hissetmiyorum bence tutmadı ama yine de umut.
Günaydin, yaptiniz mi test bugun?Kızlar 14 gün kan mı vercez yoksa idrar testi mi yapacağız bana Dr testini yap gel 14.gün dedi. Yarın 14.günüm hiçbişi hissetmiyorum bence tutmadı ama yine de umut.
Benim doktorum asilamanin ertesi gunu 1. gün olarak sayiyor.Kızlar aşılama yapılan günü 1. Gün mü sayıyoruz
Yapmama gerek kalmadı maalesef. regl olucam lekeler gelmeye başladıGünaydin, yaptiniz mi test bugun?
Bir de benim yumurtam ın biri 20 mm biri 18 mm di ve 24 saat sonra yaptı aşılamayı cünkü haftasonuna denk geliyordu. Belki başka biyere aşılama yatırabilirim kafam karışık cokGünaydin, yaptiniz mi test bugun?
catlatma ignesi vurulmus muydunuz peki?Bir de benim yumurtam ın biri 20 mm biri 18 mm di ve 24 saat sonra yaptı aşılamayı cünkü haftasonuna denk geliyordu. Belki başka biyere aşılama yatırabilirim kafam karışık cok
Evet vurduk.catlatma ignesi vurulmus muydunuz peki?
Ya aslinda guzel zamanda yapmis asilamayi. Sperm zaten uygun ortamda 5 güne kadar yasiyor o yuzden zamanlamayi tutturamadi diye uzulmeyin hic. Doktorunuz genel olarak iyiyse bir kere daha yaptirin bence.Evet vurduk.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Drlar 3 kez deneyin diyorlar her denemede şans arttigindan dolayi ama süreç genel olarak stresli bu da bir gerçek. Allah yardımcımız olsun. Insallah buraya guzel haberler yazacagimiz günler cok yakindir❤Yapmama gerek kalmadı maalesef. regl olucam lekeler gelmeye başladıhiç aşılama ile uğraşmıcam bir daha yıl sonu tüp bebeğe gideyim diyorum. İnşallah sizin tutar
Şimdi Dr mesajlaştık eylül de gel deneyelim tekrar dedi. Eşimi ikna etmem gerek şimdide tıp fakültesinde yaptırıyorum. O da cok kalabalık özelde yaptıralım diyor. Titiz birazcıkYa aslinda guzel zamanda yapmis asilamayi. Sperm zaten uygun ortamda 5 güne kadar yasiyor o yuzden zamanlamayi tutturamadi diye uzulmeyin hic. Doktorunuz genel olarak iyiyse bir kere daha yaptirin bence.