- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Ay insallahh belirtisiz de oluyo bazilarindaNegatif görürüm diye korkuyorum o yüzden Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Hiç bi belirtim yok çünkü sadece göğüslerim çok hassassen yaptıracak mısın
Testler boyleNegatif görürüm diye korkuyorum o yüzden Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Hiç bi belirtim yok çünkü sadece göğüslerim çok hassassen yaptıracak mısın
Hayirli olsun canimMerhaba arkadaşlar... Günlerdir yazılanları takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum.Sunrseee O ormanlarinkizizeyna M mussmutluu M Missalice hepinizin süreçlerini heyecanla ve umutla takip ediyorum.
ve tabiki kendi sürecimi de. Aşılamam da 4. günüm benimde. Evde geçiriyorum süreci, dolayısıyla zaman biraz zor geçiyor. Biraz umut biraz korkuyla günler geçiyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlara ulaşırız.
Teşekkür ederim hepimiz için inşallah.Hayirli olsun canim
10 erken degil mi ya igne etkisi falan ama tabi oyle dediyse bi bildigi vardir. 1 gun arayla ogreniriz artikTeşekkür ederim hepimiz için inşallah.
Burada paylaşımlardan farklı olarak benim doktorum 10. Gün kan testi yapmamı söyledi.Bir de aşılama sonrası Lutinus fitil verdi.
Evet bunda daha koyu hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir kan sonucunu yaz bizede :)Dayanamadım farklı marka bir test daha yaptım bu kez daha koyu çıktı sanki. Hemen hazırlanıp kan vermeye gitmem lazım
Yaaa mukemmelDayanamadım farklı marka bir test daha yaptım bu kez daha koyu çıktı sanki. Hemen hazırlanıp kan vermeye gitmem lazım
Ay insallahh belirtisiz de oluyo bazilarindabn yarindan itibaren her gun yapicam 5 tane testim kaldi. En son yaptiklarimi atayim. Ben catlama ignesinin etkisi ne zaman geçer diye bakmak takip etmek istedim ne oldu ne bitti bileyim. Yakinlarim oyle yapma diyolar sanki cok umut baglamisim gibi ama oyle degil. Hayirlisi olsun bn takip edeyim de
İnşallah tutar canım yazmak iyi geliyor hepimiz aynı süreçten geçiyoruz hem de birbirimize de dua ediyoruz rabbim hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğuMerhaba arkadaşlar... Günlerdir yazılanları takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum.Sunrseee O ormanlarinkizizeyna M mussmutluu M Missalice hepinizin süreçlerini heyecanla ve umutla takip ediyorum.
ve tabiki kendi sürecimi de. Aşılamam da 4. günüm benimde. Evde geçiriyorum süreci, dolayısıyla zaman biraz zor geçiyor. Biraz umut biraz korkuyla günler geçiyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlara ulaşırız.
Bnde 11.gündeyim cok cok silik cizgi cikti fotoda pek gorunmemis catlamanin son etkisi galiba
Yaaa çok sevindim canımmm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahKızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktıkesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hepimize anne olmayı nasip etsin. Ben bugün 10. günümde yaptırdım canımYaaa çok sevindim canımmm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahkaçıncı gün yaptın kan testini
11.güne kadar kalır mı ki etkisi bi kan testi mi yaptırsan acabaBnde 11.gündeyim cok cok silik cizgi cikti fotoda pek gorunmemis catlamanin son etkisi galiba
Yaaa cok sevindim hayirli olsunKızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktıkesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?