• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın Hanımlar, dün itibariyle (adetimin 5.günü) ovaleap adlı iğneye başladım. Türkiye'de var mı bilmiyorum ama gonal f le aynı içerikte bir ilaç. Dozumu 25'lik olarak verdi çünkü adetin 5.gününde bile yumurtanın büyüklüğü gayet iyi dedi (25-26günde bir adet olduğum için benim süreç biraz hızlı ilerliyor) sanırım daha fazla yumurta da büyütmek istemiyor zaten. Pazartesi günü tekrar kontrolüm var, o gün karar verilecek hangi gün aşılama yapılacağı.
Hadi hayırlı olsun canım güzel sonuçlanır inşaallah

Ne kadar çok 2 temmuzda aşılaması yapılan varmış benimde 2 temmuzda yapıldı :D bu 2. aşılamam önceki aşılamada çok zorlanmıştım aşılama yapılırken çok ağrım oldu sonrasındada hep kasık ağrısı falan devam etti hatta yumurtamın büyüdüğü tarafda seğirme oluyordu çok ümitlenmiştim ama tutmamış. Bu aşılamam ağrısız çok rahat geçti ve hiç kasık ağrım yok sadece göğüs hassasiyetim var hayırlısı
Benim de ilk aşılamam da hiç ağrı sızı olmadı bende tutmadığını ondan anlamıştım şimdi 2.aşılamanın 11.günündeyim ilk günden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve birde göğüs hassasiyeti oluştu bende şimdi böyle diye ümitlendim

Merhaba.Ben 4cu asilamami yaptirdim. Sonuc 19 temmuzda belli olacak insheallah.
1 asilamam 4 yil once. Kendi 1 tanecik yumurtamla ve bazi sorunlarimiz vardi, tutmadi. Ikinci asilamadan 3 yasinda bir kizim var.
3cu asilamam mart ayinda oldum, tutdu, bebegimi 2 aylik kaybettim.
4cuyu 3 gun oldu yaptirdim. Catlatma ignesi olmadan

Merhaba.Ben 4cu asilamami yaptirdim. Sonuc 19 temmuzda belli olacak insheallah.
1 asilamam 4 yil once. Kendi 1 tanecik yumurtamla ve bazi sorunlarimiz vardi, tutmadi. Ikinci asilamadan 3 yasinda bir kizim var.
3cu asilamam mart ayinda oldum, tutdu, bebegimi 2 aylik kaybettim.
4cuyu 3 gun oldu yaptirdim. Catlatma ignesi olmadan
Başın sağolsun canm kaybın neden oldu bende mart ayında 38 haftalık ölü doğum yaptım 😞😞

Benim de ilk aşılamam da hiç ağrı sızı olmadı bende tutmadığını ondan anlamıştım şimdi 2.aşılamanın 11.günündeyim ilk günden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve birde göğüs hassasiyeti oluştu bende şimdi böyle diye ümitlendim
inşallah tutunmuştur bebeğin 2 aşılama bile aynı olmuyor ya bende ağrım olmayınca ümitlendim tam 7.günde adet ağrım olmuştu öncekinde bu sefer olmadı inşallah tutmuştur

Herkese merhaba,

33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.

Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)

Back