• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Anladım canım bizim de sadece dilinde var ama düzenli silmiyorum dilini belki ondandır yıllık izindeydik 3 haftadır bugün evime geldim çok şükür artık hergun düzenli olarak silecem karbonatlı suyla geçer bizimde inşallah.tirnak konusunda bende bi kere kanattim. Içim parçalandı. Ete kaçırırım diye korkuyorum üstten kesiyorum o yüzden yüzü hep çizik içinde. Derin uykudayken kesmeyi dene bakalım sende
Kaynatılıp soğutulmuş ılık su ile gazlı bezi ıslatıp onunla dilini silince geçiyor

Güzel anneler günaydın sabah sabah güzel haberi vereyim dedim yarın kv gil gidiyor çok şükür Rabbim e tam kafayı sıyırmak üzereyken görümcemin kocası yetişti imdada bizim oğlanı özlemiş dayanamamış hem de eşimin abisi engelli otobüste zor olur diye çıkmış gelmiş Allah razı olsun yarın hepsini toplayıp götürecek yarın arkalarından çiftetelli açıp oynamayı düşünüyorum

Güzel anneler günaydın sabah sabah güzel haberi vereyim dedim yarın kv gil gidiyor çok şükür Rabbim e tam kafayı sıyırmak üzereyken görümcemin kocası yetişti imdada bizim oğlanı özlemiş dayanamamış hem de eşimin abisi engelli otobüste zor olur diye çıkmış gelmiş Allah razı olsun yarın hepsini toplayıp götürecek yarın arkalarından çiftetelli açıp oynamayı düşünüyorum
Biraz daha kalsaydı okula götürüp getirirdi sizin oğlanı 🤣🤣 malum okullar açılıyor 😄

Canim cok merak ettigim bir sey sorucam🤩
Ben de prima premium care kullaniyorum. Sadece çiş yaptiginda bile bir koku oluyor bizde. Acaba bezden mi kaynakli, sizde de koku oluyor mu?
Ben ikizlere her gün bi 40li paket bitirdigim için bim bezine geçtim. Bebeklerimin popolarindan çok özür diliyorum ama cebimi de düşünmek zorundayım. Prima kullanmam için primanin ortağı olmam lazım 🤣

Ben ikizlere her gün bi 40li paket bitirdigim için bim bezine geçtim. Bebeklerimin popolarindan çok özür diliyorum ama cebimi de düşünmek zorundayım. Prima kullanmam için primanin ortağı olmam lazım 🤣
Aldiğim maaş çocuğa gidiyor 🤷🏼‍♀️ ve bundan sonra hep böyle olcak belli ki😂
İkizler pişik olmazlar umarim🙊

İslak mendil de pampers aqua pure aliyodum vazgeçtim 😂ben de baby turco doğadan aldim onun da icerigi temizmiş ucuz geldi bi de 12 tanesi 50 lira
Oha ben en ucuzu sleepy sanıyordum hemen baby turco alcam ben de. Geçen ebebekten baktim 12lisi 74 tl yazıyordu sen nerden alıyorsun?

Aldiğim maaş çocuğa gidiyor 🤷🏼‍♀️ ve bundan sonra hep böyle olcak belli ki😂
İkizler pişik olmazlar umarim🙊
Katılıorm 🙈🙈

İslak mendil de pampers aqua pure aliyodum vazgeçtim 😂ben de baby turco doğadan aldim onun da icerigi temizmiş ucuz geldi bi de 12 tanesi 50 lira
Bence en ucuzu temizleme pamuğu :D
Ben hijyen açısından kullanıorm ama bir o kadarda hesaplı :D

Kızlar covid aşısı olan varmı doğumdan sonra?

Bem yarın olacam ama biliosn bebek emmiyor.. Sağıp veriorm..
Yarın sağıp dökeym mi.. İçireyim mi arada kaldım..

Ben de bugün olcam inşallah daha randevu bile almadım 🤣
Aşı olabilirsem söylerim detayları. Doktora sordum emzirmene engel değil dedi orda hemşirelere de sorarım

Ben de bugün olcam inşallah daha randevu bile almadım 🤣
Aşı olabilirsem söylerim detayları. Doktora sordum emzirmene engel değil dedi orda hemşirelere de sorarım
Ben aldm randevu yarına ama iptalmi etsem diye kafamda deli sorular :D
Banada haber verirmsn bakalm ne diyecekler

Ben oldum canım iki dozunu da.Doktorum ol dedi.Emzirmeye de devam ettim.

Ya ben de aldim evde var temizleme pamugu ama çok üşeniyorum islatip kullanmaya🙈
Ben ilk günden beri kullandğm için elim alıştı.. Hatta geçen gün bitmiş farketmemişim ıslak mendille sildim hiç içüme sinmedi, eşime aldırdım üstünden bidaha geçtm :D
Alışıyor insan el alışıyor 🙈

Ben oldum canım iki dozunu da.Doktorum ol dedi.Emzirmeye de devam ettim.
Biontechmi oldn cnm

Üzülme canım napalım bizler iyi olacağız ki bebişkerimize iyi bakacağız. İlk bebekte insan herşeyi vicdan yapıyor da 2. De daha cool olabiliyorsun.
Evet benim ilk bebek. İkincide daha deneyimli oluruz . Elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum valla. İnşallah her
şey iyi olur ☺️

Ben de yarın olacağım. Aynen emzirebilirsiniz diyorlar . Ben emzirecegim . Hem antikor bebege de geçiyormuş o şekilde

Back
X