• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eğer yedikleeine dikkat ettiğinde düzeliyorsa çok şanslısn cnm dikkat et
Bem o kdar seçiorm ve dikkat ediormki
Banamısın demior
Kuzum benim bebiş senden bir ay falan ilerde ya fazla fazla bacaklarını hareket ettirmeye başladı ondan da gaz azalmış olabilir inşallah senin minnoş da büyüdükçe azalcak

Karın üstu yatırıp durumunu izlemeyi denedin mi canim? Kolik bebeklere karın üstü yatmak iyi gelebiliyor. Eğer uykuya dalarsa sırt üstü çevirirsin. Ben uykuya dalana kadar yanında bekliyorum karın üstü biraz tehlikeli çünkü.
Yatırıyorum canım ama bağırmaya başladı mı hırsını alamıyor öyle de susmuyor anlayamadım bir türlü

Kızlar bişey soracam
Aranızda "chicco easyfıt" kanguru kullanan varmı?

Hediye geldide.. 40 günlüğüz acaba kullanılırmı şimdiden

Yorumlarda uygun degl diyenler olms baktnz mi?
Cnm baktm elbet.. Her ürün gibi memnun olanda olmayanda var..
Yenidoğanda kullananda kullanamayp 3 aylık kullanda cok
Dedim belki bizim kızlaedan kullanan varsa daha net bilgi alırım

Canım sen neden ekimin ilk haftası dönüyorsun . 32 haftalikken mi cikmistin izne
Evet cnm malesef.. Benm gebeliğim cok kötü ve riskli geçti ondan öyle oldu
Aslında 60 küsür yıllık iznimde var ama bakalm duruma göre.. İzin almak zor oluor bizde

Cnm baktm elbet.. Her ürün gibi memnun olanda olmayanda var..
Yenidoğanda kullananda kullanamayp 3 aylık kullanda cok
Dedim belki bizim kızlaedan kullanan varsa daha net bilgi alırım

Evet cnm malesef.. Benm gebeliğim cok kötü ve riskli geçti ondan öyle oldu
Aslında 60 küsür yıllık iznimde var ama bakalm duruma göre.. İzin almak zor oluor bizde
Ergonomik olup olmadığına bakmak lazım kangurunun . Bu arada kirkimiz da çıktı sizin de bizim de hayırlı olsun 🙂

Günaydın canlar benim cadı boynunu sola ayın 11 de yan yatırdı açmadan yarim saat öyle kaldı acile gittik tepki veriyor sıkıntı yok ama dr götür dediler çocuk dr gittik ultrasonla bakıldı kasları esitmis şükür bisey yok hiç takma dedi 15 gün oldu perşembe buseferde saga kitledi 1 saat falan kaldı öyle ağlama yok aksine neseli agucuklar yapıyor sonra acıliyo boynu hic birsey yok hafif hafif tutmayada başladık ellerinden tutunca ayağa kalkmak nerdeyse kaslarıda reflekslerinde iyi
nörolojiye gotur diyolar başına böyle bisey gelen varmı varsa en iyi hangi bölüm bakar

Günaydın canlar benim cadı boynunu sola ayın 11 de yan yatırdı açmadan yarim saat öyle kaldı acile gittik tepki veriyor sıkıntı yok ama dr götür dediler çocuk dr gittik ultrasonla bakıldı kasları esitmis şükür bisey yok hiç takma dedi 15 gün oldu perşembe buseferde saga kitledi 1 saat falan kaldı öyle ağlama yok aksine neseli agucuklar yapıyor sonra acıliyo boynu hic birsey yok hafif hafif tutmayada başladık ellerinden tutunca ayağa kalkmak nerdeyse kaslarıda reflekslerinde iyi
nörolojiye gotur diyolar başına böyle bisey gelen varmı varsa en iyi hangi bölüm bakar
Cocuk norologu var mı sehrinizde. Varsa cocuk norologu görmeli bence de . Bu tür durumlarda tedbir açısından konuyla en ilgili doktorun değerlendirmesi doğru oluyor

Anneler,bebişlere ne egzersizler yaptırıyorsunuz? Hiç oyuncakla oynatabiliyor musunuz? Bizim bebiş hiç hoşlanmıyor egzersiz yapmaktan,doktorun yapın dediği,ellerinden tutup kaldırma hareketini sevmiyor. Yüzü koyun yatırdığımızda da ağlıyor. Zaten genelde ağladığı için pek çalışma yapamıyoruz.

Anneler,bebişlere ne egzersizler yaptırıyorsunuz? Hiç oyuncakla oynatabiliyor musunuz? Bizim bebiş hiç hoşlanmıyor egzersiz yapmaktan,doktorun yapın dediği,ellerinden tutup kaldırma hareketini sevmiyor. Yüzü koyun yatırdığımızda da ağlıyor. Zaten genelde ağladığı için pek çalışma yapamıyoruz.
Gazı da çıksın diye yüzüstü koyuyorum ama çok kısa duruyor tabii ağlıyor. Dizlerimi kıvırıp oturtuyorum yuzyuze bakmış oluyoruz . Ellerini ayaklarını birleştirip acıyorum. Bacaklarını karnına çekip uzatıyorum. Konuşuyorum hem çok hoşuna gidiyor. Doğaçlama takılıyoruz

Elinden tutup kaldırıyoruz, kolları saga sola yukarı aşağı hareket ettiriyoruz, bacakları da bisiklet sürer gibi yapıyoruz, yüzüstü pek sevmiyor kalkmaya çalışıyor o ara sırtına biraz masaj falan yapılıyor. Konuşulmasını çok seviyor, dinleyip gülüyor 🥰 zeka kartlarini gösterip resim hakkında bir şeyler söylüyoruz, takip ediyor artık. Diğeriyle kitap okuyup, şarkı söylerken yanımızda oluyor o da faydalanıyor 😂 bende oyun halısına koymayi deneyeceğim. Oyuncaklarına bakabilir belki.

Selam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerde😔 aman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. 😞😞 Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?

Selam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerde😔 aman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. 😞😞 Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Allah şifa versin, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Bu durumda bebekle ilgilenmek de zor olur, hastayken yatıp dinlenmek ister insan, Allah yardımcınız olsun canım. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler yemeye çalış

Back
X