12 kiloyduKaç kiloydu acaba kiziniz 2 yasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 kiloyduKaç kiloydu acaba kiziniz 2 yasinda
Yeri henüz genisken tadını çıkarıyor o zamanSon haftalara doğru daha çok uyuyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Aynen canım ben kendi çocuğumu biliyorum öyle zarar verecek bi çocuk değil belki paylaşamama duygusu oluşur ama onuda dengelemeye çalışırım bi şekilde.bende aynı dediğin gibi onla sürekli bunu konuşuyorum.hatta bazen durduk yere gelir karnımı öper anne tekmeliyormu diye elini koyar.kardeşim şimdi küçücük ama büyüyecek ozmn beraber oyuncaklarımla oynucaz diyor.şimdiden böyle çocuğumBenim de oğlum 5 yaşında ve dediğiniz gibi komşuların çocuklarına bile aşırı merhametli. Kardeşini illa ki kıskanacak ama asla zarar vereceğini vuracağını falan sanmıyorum. İçinde sadece beni paylaşamama duygusu yaşayacak bence. Şimdiden anlatıyorum ilk zaman onunla biraz fazla ilgilenmem gerkeecek küçük olacaknya hep emmek isteyecek sen de öyleydin seni hep göğsümde uyuturdum onu da büyüyene kadar öyle yapmam lazım falan diye.
Komşunun oğlu onlara gittiğimizde bizim çocuklara bile omkadar hırçındı ki ben oğlumu asla onlara götürmezdim çünkü çocuk yamyam gibiydi. Onun kardeşi oldu annesi bebeği uyuttuğu odayı kilştlemek zorunda kaldı gözümü sapıtır da bebeği boğar diye o derece hırçınlaştı zarar verdi. Ama dediğim gibi o çocuk kardeşi olmadan da öyleydi. Benim oğlum daha bir gün bir arkadaşına elini kaldırmamıştır ki sanmam kardeşine zarar versin.
Kesinlikle öyle canım gözetimde olması en iyisiÖyle canım zararda verebilir engellenirse en iyisi gözlemleyerek yardımcı olmasını söylemek en güzeli
Çok istediğimiz için rüyada bile gerçek gibi görüyoruz. Bende çok gördüm hatta sabah kalkip acaba gercekmiydi diye uzun uzun düşündümGerçekten mi yaa? Hadi inşallah benimkisi de bu hafta bitiminde canlanir bugün rüyamda bile gördüm. Neresini olduğunu anlamadim ama ayagiydi sanırım itekledi geriniyor gibi. Onu parmak uçlarımla tutmaya çalıştım başka yere kaçırdı falan çok güzeldi. Evet bende de sırt üstü yatinca içerde biyerde bişi var gibi bi his oluyor. Solda hiç bişey hissetmiyorum
Anladim canim benim sagol12 kiloydu
Öyle canım sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Ben 22+1 e randevu aldım bir ay sonra gideceğim
20+3te gittim canim
Canım benim yarın nasip olursa yarın 20+6 olucam.saatler geçmiyor
Oyledir kuzum korkma sen hiç gidince de görürsün icin rahatlar:)
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için benim de 21+1 olmuş olucak acaba geç mi diye düşünmüştüm değilmiş demek ki21+2 de gittim :)
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizi inşallahHoşgeldin rabbim sanada bebeginede sifa versin insallah sizi korusun rabbim canım
Aa görmedim kuzum hiç kusura bakma cinsiyeti erkek bebeğin, ben de sizi özledim inan sen nasılsın seninki neydiHosgelmissin gulummm ozlettin kendini bebegin cinsiyetini ogrendinmi sormust diger topikte gormedin galiba durumun iyidir inseALLaH
Aa senin de mi öyleydi canım, kaçıncı haftada çıktı yukarı, ben iki kez kanama yaşadımIlk oglumda ayni durumu yasadim rahim buyudukce iyi beslen buyuyunce yukari cikiyor aciliyor rahim agzi inseALLH GULUM uzulme dikkat et kendine
Hadi bakalim.. benimde 16 sinda randevum var cinsiyeti ögrenicez insaAllahYa daha erken dönemde ayy bişi kipirdadi dediğimi hatırlıyorum.13 de falan.. ama işte önceden olup da haftalardır bi tık duyamamak tuhafıma gitti. 19 unda randevum var. Sabırsızlıkla bekliyorum
İnsülin için hastaneye yatmaya gerek yok başlanacaksa size anlatırlar. Son zamanlarda muhakkak kilo alacağız bebek büyüyor sonuçta. Bana iyi gittiğimi söylediler sorun yok yaniMerhaba ben de 6.haftadan beri yedıklerıme dıkkat edıyorum toklugum yuksek cıktıgı için.Doktor size insulin vermek için hastaneye yatırdı mı acaba? Bır de ben de hıc kılo almıyorum diyet yaptıgım için zaten zayıfım.Kilo almamak sorun mu doktorunuz ne diyor acaba?
Canım ne güzel fotonuz olmuş öyle maşallah, sorunsuz geçmesine çok sevindimCanım benim yarın nasip olursa yarın 20+6 olucam.saatler geçmiyor
Seninki de mi rahim ağzına yerleşmiş?Aa senin de mi öyleydi canım, kaçıncı haftada çıktı yukarı, ben iki kez kanama yaşadım
Magnezyum bağırsakta krampa yol açabiliyor canım normal. Ben de çok nadir kullanıyorum ama böyle bir yan etkisi oluyorKızlar çok ayakta kalınca yürüyünce yada bazen sebepsiz karnımın tek tarafına kramp giriyor sağ yada sola. Bir kaç dakika sürüyor bu tehlikeli bir durum mu acaba. Magnezyum takviyesi aliyorum ondan olamaz diye dusunuyorum
Evet maalesef ben sana yazmıştım ama görmedin sen benim baya kapatıyor bana sa öyle dedi ama bilmiyorum canım kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum. Çıkmazsa eğer sezaryen oluyor. Bir de istirahat çok önemli sen de dikkat et lütfenSeninki de mi rahim ağzına yerleşmiş?
Benim bebeklerden birini plasentasi rahim ağzını kapatmış doktor yukarı çıkar dedi ama internette hiç araştırmadım. Açıp okusam doğuramayacağımı düşüneceğim biliyorum kendimi.
Zaten karnımda kramp oluyor diye verdi doktor.magneyzum eksikliği dedi. Magzenyumun kendiside mi yapıyormuş krampMagnezyum bağırsakta krampa yol açabiliyor canım normal. Ben de çok nadir kullanıyorum ama böyle bir yan etkisi oluyor
Demi yaa. Ben bu hamileliğimde çok net görüyorum bebeğimin yüzünü. Veya çok gerçekçi oluyor herşey. Bu da beni mitive ediyor hemen doğurasım geliyorÇok istediğimiz için rüyada bile gerçek gibi görüyoruz. Bende çok gördüm hatta sabah kalkip acaba gercekmiydi diye uzun uzun düşündüm
Ben hariç herkes bebeğimi gördü rüyasındaDemi yaa. Ben bu hamileliğimde çok net görüyorum bebeğimin yüzünü. Veya çok gerçekçi oluyor herşey. Bu da beni mitive ediyor hemen doğurasım geliyor
Solda ise kesin kız diyorlar halk arasında. Ama bence tutmuyor ya o teori beş alti hafta sabredin Allah en hayırlısı neyse onu versin canimBenimde ilk ultrasonda ve sonrasında solda bu demişti.bakalim benimki ne olacak 10.haftadayim.