2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hadi gozun aydin canimm ogrenmeyen 3 kisimi kaldi darisi onlara insalalh
Cok sagol canim 😊 aynen fazla kisi kalmadi insallah herkesin gönlüne göre olur 🌸

Şansıma bugün herkesin kafası aşağıda ve doktoru normal diyor ben hissedince cok korkmustum🙈 sevindim canım herseyin yolunda olmasına🙏🏻🥰 sende erkek annelerine katıldın😍
Evet canim doktor kafasi asagida diyince ben de öyle düsündüm. Kötü birsey olmadigini biliyordum ama sizin icin sorayim dedim 😊 seni etiketlemeyi unuttum 🤭 cok sagol bu arada 🥰

Masallah canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah 😊
Amin canim cok sagol hepimize insallah 😊

Amin canım inşallah olacak tabi her gün güzel haberler alacağız güzel enerjiler yayılsın heryere🥰

Gözün aydın canım maşallah bebisine😍🧿 Rabbim sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin. Benim bebiş de aşağıdaydi kafası normalmiş aynen. Magnezyum yiyeceklerle kullanıyorum ben aç karna içince ishal yapıyor canım aklında bulunsun🙏

Az kaldı canim senden de cinsiyet haber alacağız geç olsun temiz olsun inşallah sağlıkli olsunlar da🤲🥰

Evet canım grlari öğreniyoruz elhamdülillah rabbin sağlıkla ilerletsin korkma çok az bastırabilirsin bazen tepki verebiliyor çok aşırı zorlama tabiki ama ittirince oksurunce hareketi değişiyor🥰
İnsallah. Sağlıklı, hayırlı evlat olszäun yeter. Başka ne isterim

Ben onun fotosunu yerim. Ya masallah ne güzel bir duygu. Resmini göre bilirmiyim.
Kesinlikle öyle canim bir de esim de ilk defa yanimdaydi daha bi duygusaldim 🥰 tabi ekliyorum fotoyu 🤭

Eklentiler

• IMG-20210222-WA0004.jpeg
    IMG-20210222-WA0004.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 73
Canim cok haklisin bende 4 lu test yaptirmistim aradigimizda ankarada labaturar tasindigini soylemislerdi daha cuma cikti sonuc az sabir insallah tez zamanda hayirli haberlerin gelir
İnşallah canım Allah razı olsun cuma dediler hava muhalefeti nedeniyle bugün diyor milli bayramlariymis tatil gününe denk gelmiş. Eşimde bende aynı duygu durumundayız Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲

Benim fetal dna testim kan verdikten sonra 1 ayın dolmasına 4 gün kala geldi. Sadece sabır ve sakinlik diliyorum.
Bende defalarca aramıştım.
2 kere taramışlar meğerse ondan gecikmiş o hafta alınan tüm kanlar gecikmiş falan.
Olabiliyor yani sen gönlünü ferah tut 🙏

Gec olsun guzel olsun. Benim de geckmsti 16.gunde anca cikmsti. Insallah temz gelck
İnşallah kızlar Rabbim kolaylık versin yaa eve sigamadim bugün resmen.

Gözün aydın canım maşallah bebisine😍🧿 Rabbim sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin. Benim bebiş de aşağıdaydi kafası normalmiş aynen. Magnezyum yiyeceklerle kullanıyorum ben aç karna içince ishal yapıyor canım aklında bulunsun🙏

Amin canim cok teşekkür ederim 😊 herkesinki asagida bu aralar sanirim 😄 bilgilendirdigin icin tesekkür ederim canim ben de öyle yapayim 🌸

Maşallah kız gösteriş yapmış.... Şimdi perşembe gittiğimde erkek kız bende anlarım.... Tabiki duygusal olacaksın. Mucize karnında büyüyor. Senin bir parçan 🥰
Sorma valla 😂 doktor bakarken sizce neye benziyor dedi ben hemen anladim erkek dedim 😂 burada tecrübelendim ben de. Sen de anlarsin bence büyüdüler artik 😊 kesinlikle bir mucize ❤️

İnşallah canım Allah razı olsun cuma dediler hava muhalefeti nedeniyle bugün diyor milli bayramlariymis tatil gününe denk gelmiş. Eşimde bende aynı duygu durumundayız Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲
Rabbim seni ferahlara kavuşturacak canim az kaldı inşallah tüm kalbimle yavrun için dua ediyorum rabbim tez zamanda güzel haberler aldırsın🤲

Allah rahmet eylesin. Erken kayıp etmişin. Allah sabır versin. Hastamı du.
Gecende bana olmuştu ya aynısı. Sen üzülme hissedemiyorum diye. Naz yapıyordur sana. Ona odaklanma,bazende uyuyorlar cok

Allah rahmet eylesin. Erken kayıp etmişin. Allah sabır versin. Hastamı du.

Çok zor dünkü yaşadığım şeyler. Yani o kadar zor u aynı davranmak diye düşünüyorum. Sevgim, saygım koşturmam onlar için. Ama gelin ağır basıyor. Anlamıyorum. Bazende bosver diyorum ama dünkü tavrı gözümün önünden gitmiyor. Çok üzüldüm.
Hastaydi zaten hamileligimde biliyordum kalp hastaligi vardi malesef 😢😢😢

Geçmiş olsun. Bizim doktor her ay gittiğimde idrar ve kan tahlili istiyor kontrol amaçlı. Özellikle idrarı her kontrolde vermek mantıklı enfeksiyon için. Her gittiğinizde özellikle belirtseniz belki alışkanlık yapar doktorda 😅
Aslında olması gereken de her ay bakılması bence çok iyiymiş doktorunuz☺️ Ben de her olasiligi arastiriyorum mecburen sanki doktor yetersizmis gibi geliyor bu degistirdigim 4.doktor 😂

Benim doktor her defasinda veriyor resim bu sefer pipisininkini verdi 😂 ani olarak kalir bu da ileride gösteririm 😂
Özeldeki doktorum veriyor her seferinde ama devletteki vermiyordu iki kere erkek olana denk geldim bu sefer kadındı ve çok ilgiliydi kendisi verdi
IMG-20210222-WA0012.jpg

Merhaba kızlar ne güzel haberler gelmiş maşallah gözünüz aydın :) Biz de taşınmak istiyoruz ev arıyoruz bir iki aydır. Şu anki evim dubleks 4+1 ve 200 metrekare fazla büyük yani çocuktan sonra çok zor olacaktı temizliği toplanması bir de sürekli bir aşağı bir yukarı in çık istemedim yani ev bakıyorduk ama içime sinen bir ev bulamadım hiç acele de etmedik. Bugün bir ev bulduk gidip gördük ama nasıl güzel anlatamam :) Hem arakat 3+1 hem de kocaman bir terası var :) Her kata teras koymuşlar farklı bir dizaynı var sitenin. İçinde sosyal tesisi havuzu parkları falan her şeyi var çocuk için de iyi olur ama ben de eve bayıldım kadınlar bilir evin mutfağı çok geniş en büyük artılardan biri :) Ebeveyn banyosu da var o da bence önemli çocuk olduktan sonra. Yani ev çok içime sindi, bu akşam düşünüp karar vereceğiz eşimle, dua edin de hayırlıysa bize nasip olsun o ev :)

Merhaba kızlar ne güzel haberler gelmiş maşallah gözünüz aydın :) Biz de taşınmak istiyoruz ev arıyoruz bir iki aydır. Şu anki evim dubleks 4+1 ve 200 metrekare fazla büyük yani çocuktan sonra çok zor olacaktı temizliği toplanması bir de sürekli bir aşağı bir yukarı in çık istemedim yani ev bakıyorduk ama içime sinen bir ev bulamadım hiç acele de etmedik. Bugün bir ev bulduk gidip gördük ama nasıl güzel anlatamam :) Hem arakat 3+1 hem de kocaman bir terası var :) Her kata teras koymuşlar farklı bir dizaynı var sitenin. İçinde sosyal tesisi havuzu parkları falan her şeyi var çocuk için de iyi olur ama ben de eve bayıldım kadınlar bilir evin mutfağı çok geniş en büyük artılardan biri :) Ebeveyn banyosu da var o da bence önemli çocuk olduktan sonra. Yani ev çok içime sindi, bu akşam düşünüp karar vereceğiz eşimle, dua edin de hayırlıysa bize nasip olsun o ev :)
Hayırlısı olsun hakkınızda canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

X