Avent in ikili emziğini aldım gece parlayan biri.Aynı durumu ben de yaşadım ve emzik araştırıyorum..bilgi veren olursa sevinirim.
Bende 1 tane bibs aldım.sever mi sevmez mi bilmiyorum amaBibs danimarka malıymış çok övüyorlar ama doğal kauçuk olunca ayda 1 yenisi alınacakmış.
AminnTabi telefon ile çekeriz, hatta canlı görüşme yapılır çünkü aileler gelemeyeceği için meraktan çıldırırlar. Baya yalnız olucaz hastanede Allah hepimize güç kuvvet versin
İlk günden vermek mi lazım kızlar?Evet ikili aldım teki çok pahalı. Hoş ikili de ya emmezse dedirtiyor...
Maşallah. Suni sancıyla annesini üzmemiş :) kendi sancının derecesini bilmiş oldun böylelikle. Ben hiç bilmiyorum kendi sancımı belki daha az olurdu. Büyük oğlum 3,5 kg, küçük oğlum 4 kg doğdu. Bakalım bunda neler yaşayacağım bilinmezlik stres yapıyor insanı. Şimdi bir de emanet etmem gereken iki yavrum var. Hangi saatte yatarım onları uykusundan mı uyandırır götürürüm diye her günüm düşünmekle geçiyor doğum yaklaştıkçaDemek ki benziyormuş birbirine. Peki Bebek kaç kilo doğdu? Benim oğlum 3320 gr doğmuştu. Bunda kızım tospik sanırım korkuyorumbeni 39. Haftada muayene etti dr. Hiçbir belirti yok dedi. Bence müdahale de etti canım baya acıdı. Perşembe günüydü dedi ki Pazartesi’ye kadar geldi geldi olmazsa gel sen pazartesi suni sancıyla doğumu başlatalım. Allah’tan cumartesi sancım başladı pazar Doğum oldu. Yoksa bilmeden giderdim pazartesi. 39+1 de doğdu paşam
Mama ile ilgili bı anımı anlatayım size benim sütüm geç geldi bnde direttim mama vermemek için kızım sabahtan aksam 5 e kadar hiç uyumadı ağladı sürekli bnde sürekli emziriyorum niye durmuyor bu çocuk diyorum sonra eşim saat 5 te geldi baktı ben perişan kızıma bı biberon dolusu mama yaptı çocuk ertesi gün sabaha kadar uyuduKızlar süt sağma Makinesi, biberon hazırlıklarını emzirme danışmanı da doğru bulmuyor. Ama bu süreci sizin nasıl planladığınızı bilmiyorum tabi. Çalışan anne olmanın farklı kaygıları vardır.
doğal süreci başlatın daha sonra bunlara hazırlanın bence. Emme reddi olsa dahi biberon yerine kağıt bardak yahut çay kaşığıyla beslemeye yönlendiriyorlar. Kanguru bakımı yaptırıyorlar. Ten tene temas çok önemli. emzirme sırasında bebeğinizle çıplak halde sarılarak sokularak emzirmek, onun ellerini göğsünüz üzerinde tutmak öneriler arasında. Biberona alışan bebeğin kolay süte ulaşımından dolayı tekrar memeyi alması imkansız olabiliyor. Emmek bebeği yoruyor çünkü.
gak deyince meme guk deyince meme vermek sizi korkutmasın lütfen. Sütünüzü artıracak bu. Yenidoğanları belirli saatlerde emzirme planı da yanlış diyor emzirme danışmanları. Ne kadar çok emerse,meme o kadar süt üretecek. Emsin süt kesilmesin istiyorsak sürekli memede olma halini göze almak lazım ilk haftalar.
İlk etapta mamayı, süt sağma makinesini, bibeorunu hayatınıza sokup şartlanmayın diye öneririm naçizane. Ben cehaletimden ve de evde olmanın rahatlığından böyle bir hazırlık yapmamıştım. Emzirme ile ilgili de hiç sıkıntı yaşamadım. göğüslerim çok küçüktü ve süt üretemem belki diyordum ama alakası yokmuş. Süt üretimi arz talep gibi. Bebeğin ağzındaki salgıdan bile meme süt üretimini artımaya yöneliyormuş.
doğal akışına bırakmak lazım bence. Yine cehalet mutluluktur diyerek kırsal kesimlerdeki kadınların neredeyse tamamı sadece emziryor. Çünkü doğal akış dışında bir kaygıları olmuyor.
dilerim hiç gerilmeden keyifle emzirme süreci yaşarız hepimiz.bu yazdıklarımın içinde istisnalar olabilir beni yanlış anlamasınlar lütfen.
Genelde ilk verildiğinde tuttuğu yönünde yaygın bi görüş var... Bilmiyorum ben de doğru mudur değilimdir denicem ve bu defa emzik emsin istiyorum.Avent in ikili emziğini aldım gece parlayan biri.
Bende 1 tane bibs aldım.sever mi sevmez mi bilmiyorum ama"hiçbirini tutmayan bebeğim bir tek bunu tuttu "gibi binlerce yorum gördüm.
Aminn
Bende telefonla çekileceğim zaten.yoksa oda süslemesi ve fotoğrafçı hayallerim vardı ama kim derdi Corona da çocuk doğuracağımızı..
İlk günden vermek mi lazım kızlar?
Biberonda avent in cam biberonlarından aldım. 1küçük boy 1 büyük boy.
Aynisndan ben de aldim hem de fosforluEvet ikili aldım teki çok pahalı. Hoş ikili de ya emmezse dedirtiyor...
Süt gelmeme durumu oluyor haklısın canım ama bazı anneler kaygıyla her öğünde mama veriyor nasıl olsa sütüm gelmiyor diye umudu kesiyor bebek aç kalmasın diye. Bununla ilgili de okumuştum. Önce emzir meme uyarılsın, sonra mama ver gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yani tamamen mamaya geçmemek lazım. Aç bırakın inat edin emzirin demiyorumMama ile ilgili bı anımı anlatayım size benim sütüm geç geldi bnde direttim mama vermemek için kızım sabahtan aksam 5 e kadar hiç uyumadı ağladı sürekli bnde sürekli emziriyorum niye durmuyor bu çocuk diyorum sonra eşim saat 5 te geldi baktı ben perişan kızıma bı biberon dolusu mama yaptı çocuk ertesi gün sabaha kadar uyudutabi ki hemen değil ama gidişata göre hareket edilmeli.. küçük goguslerse süt daha çok oluyor gördüğüm kadarıyla kimisinin ki fışkırıyor bn hiç fiskirdigini görmedim
Bn ilk zamanlar çevre baskısından bunu yanlış anlayıp inad edip emzirmistim tam daSüt gelmeme durumu oluyor haklısın canım ama bazı anneler kaygıyla her öğünde mama veriyor nasıl olsa sütüm gelmiyor diye umudu kesiyor bebek aç kalmasın diye. Bununla ilgili de okumuştum. Önce emzir meme uyarılsın, sonra mama ver gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yani tamamen mamaya geçmemek lazım. Aç bırakın inat edin emzirin demiyorumemzirmekten vazgeçmeyin. Mamayı da şırınga ile veriyorlar sanırım. Emzirme danışmanlarını takip ediyorum. Şimdi bile bilmediğim şeyleri öğreniyorum. İki saate bir emzir diyenlerden sonra göğsünde temas halinde uyut diyen emzirme uzmanları sayesinde bi çok bebek aylar sonra bile meme reddinden vazgeçiyor.
Ameliyat sonrası odada üşümezsiniz, doğumhane biraz serin olur sadece.Kizlar ya çok usurmuyuz ameliyat sonrası yanıma sıcak su torbası falan mı alsam?
Bana da kayınvalidem baskı yapmıştı çocuk doymuyor sütün mü gelmiyor ondan ağlıyor diye. Hemen mama almıştık. Mama yemesine rağmen yine benimki feryat figan ağlayınca gaz sancısı olduğunu anladıkBn ilk zamanlar çevre baskısından bunu yanlış anlayıp inad edip emzirmistim tam daneyse canım önce meme tabii ki sonra süt yetmezse mama desteği..
Ben de fosforlu aldım indirimdeyken. İnşallah emer minnoşlarAynisndan ben de aldim hem de fosforlu
Fosforlu nasıl atsaniza bana daBen de fosforlu aldım indirimdeyken. İnşallah emer minnoşlar
Seninki sezeryana olumlu bakan doktor bence sezeryan yapip sonra normal yaptıranda var . Sen istiyorsan bir konus onemsemiyorsan boşverDönsede ilk doğumum sezeryan 31 haftalığız riske edemem dedi
Kızlar avent ultra air diye sanırım bir marka var ben aldım. Tutmayan bebek yokmuş hepsi burada trendyolda yorumlr çok şyi. Bende kızımda tutturamadım ama bunda kararlıyımAynı durumu ben de yaşadım ve emzik araştırıyorum..bilgi veren olursa sevinirim.
Fosforlu nasıl atsaniza bana da
Fosforlu parlıyor gecePhilips Avent 2
Philips Avent 2'li Ultra Air Karanlıkta Parlar Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar çorap giyebilir miyiz sezeryanda? Geçen biri demişti de inanamıştım. Benm ayaklarım yaz kış soğuktur.çorapsız yatamayanlardanımAmeliyat sonrası odada üşümezsiniz, doğumhane biraz serin olur sadece.
Giyilmez sanırım ameliyat çünkü. Sadece önlük oluyor. Hastane çantası ben de hazırlamadım. Hatta çoğu şeyi almadım hala. Mama biberon emzik süt sağma makinesi gibi şeyleri eczaneden de gerekirse alabilirim diye düşündüm almıcam.Kızlar çorap giyebilir miyiz sezeryanda? Geçen biri demişti de inanamıştım. Benm ayaklarım yaz kış soğuktur.çorapsız yatamayanlardanım
Bir de hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı benim gibi?
Mama aldınız mı?
Bnde daha hazirlamadim ama hazırlasak iyi olacak gibi son siparişler gelsin kargodan öyle hazirliycam bn insKızlar çorap giyebilir miyiz sezeryanda? Geçen biri demişti de inanamıştım. Benm ayaklarım yaz kış soğuktur.çorapsız yatamayanlardanım
Mama aldınız mı?
Varis çorabı al, istiyorlar... Ameliyattan sonra onu giydiricekler... Ameliyathane ye bi önlükle gidicezKızlar çorap giyebilir miyiz sezeryanda? Geçen biri demişti de inanamıştım. Benm ayaklarım yaz kış soğuktur.çorapsız yatamayanlardanım
Mama aldınız mı?
Giyilmez sanırım ameliyat çünkü. Sadece önlük oluyor. Hastane çantası ben de hazırlamadım. Hatta çoğu şeyi almadım hala. Mama biberon emzik süt sağma makinesi gibi şeyleri eczaneden de gerekirse alabilirim diye düşündüm almıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?