Ilk cocugumda pek kullanamadim zaten. Biberonu reddetmisti. Buzluktaki sütü de içmedi hiç. E tazesi yanında dururken donmuş ısınmış sütü içer mi hiç bebekler bizden daha zeki:) Ama ben çalışmaya gitsem mecbur içecekti tabiBen hiç almadım o makineden ilk çocuğumda. Benim gelmişti hemen. Bence anneler doğru yapmış. Bebeğin emmesi daha etkili. Onun salgıladığı tükürük falan da gelmesinde etkilidir. Lazım olursa eşin getirir. Hastaneden verilir
Daha iyi mi tam bilmiyorum ama araştırmalarda çoğu çocuk onu tutmuş %90 gibi bir rakam veriliyor ... bana steril yapılıp uzun süre kullanilmasi cazip geldiDaha mı iyi? Bir de ne sıklıkla değişmek gerekli.
Ben de sanki çocuk kabul etti de emziği değişmem kaldı
Ya ben de emzik konusunda kararsizim. Rahat eder miyim acaba emzik versem?Evet evet maalesef batmistik o yüzdenaventin ultrasini aldı aldı almadi bilmiyorum
Acayip edersin kızım alerjiliydi deli oluyordum o benim Allah dan sonra dostumduYa ben de emzik konusunda kararsizim. Rahat eder miyim acaba emzik versem?
Evet kızlar bebeğinizin kafasını da bol bol koklayın elinden eldiveni çıkarın size temas etsin süt kolay iniyormuş o zaman hormonlarrrBen hiç almadım o makineden ilk çocuğumda. Benim gelmişti hemen. Bence anneler doğru yapmış. Bebeğin emmesi daha etkili. Onun salgıladığı tükürük falan da gelmesinde etkilidir. Lazım olursa eşin getirir. Hastaneden verilir
Tabi telefon ile çekeriz, hatta canlı görüşme yapılır çünkü aileler gelemeyeceği için meraktan çıldırırlar. Baya yalnız olucaz hastanede Allah hepimize güç kuvvet versinBen ilk doğumda da hiç fotoğraf çekmemişimsevmiyorum şatafatı. Yine aynı düşüncedeyim. Ama artık telefonlar akıllı ordan bir iki foto çekiniriz kısmet olursa
İlk çocukta gününü gören anneler belli oluyor
Nasıl araştırdınız mı ağız yapısı için uygun mu ilk defa duydum zaten çok da bilmiyorum da avent falan duymuştum tek
Dönsede ilk doğumum sezeryan 31 haftalığız riske edemem dedi38 e kadar doner belki kaç haftalıksin
Dönsede ilk doğumu sezeryan olanları riske edemem dedi ekstra dönmediğini de söyledi ben sormadanCanım ben de kontrolde sordum bebeğin kafası aşağıda mı dedim ,evet ama daha çok döner dedi doktor şimdi belli olmaz dedi ileriki haftalarda Belli olurmuş.
Bu önemli bir yüzdelik şansımı bunla bir deneyim ben hemen not alıyorum çok saol cnmDaha iyi mi tam bilmiyorum ama araştırmalarda çoğu çocuk onu tutmuş %90 gibi bir rakam veriliyor ... bana steril yapılıp uzun süre kullanilmasi cazip geldi
Bence çok ederiz. Hele de gazlıysa Bebek. Bıraktırırken biraz zor olur belki ama yapacak birşey yok ona da.Ya ben de emzik konusunda kararsizim. Rahat eder miyim acaba emzik versem?
Amin cnm amin. Ben kimsenin gelmemesine memnunum aslındaTabi telefon ile çekeriz, hatta canlı görüşme yapılır çünkü aileler gelemeyeceği için meraktan çıldırırlar. Baya yalnız olucaz hastanede Allah hepimize güç kuvvet versin
Yoo normal rutindiGebelik sekeriniz mi vardi
Ben aldım ultra air yorumları iyiydi. avent soothie ve chicco denedim ilk çocukta işe yaramadı. Ama bu defa doğar doğmaz memeden sonra onunla tanışacakİlk bebeğimde Chicco kauçuk physio kullanmıştım ama hep yeni alıyordum bu sefer Philips Avent ultra Air istiyorum.
İlk gebeliğimde 40+1 de nişan geldi. O günün akşamı artık doğurayım diye öyle bir yürüyüş yaptım ki etkisi olmuş gece 2 de uyurken suyum geldi:) hiç sancım ağrım yoktu yatış yaptığımda. Ama su geldikten sonra kaçışım yoktu zaten. İkinci gebeliğimde 38de rutin kontrole gitmiştim. Yine sancım ağrım yoktu. Bebek usgde 4.250 gr çıkınca açıklık muayenesi yaptı çok az açıklığım vardı. Bebek irileşmeden seni doğurtsak mı dedi doktor. Nstye bağlandım sancı da çıkınca yatışım yapıldı. Keşke evde sancı çekip hastaneye gidenlerden olabilseydim. Kendi sancım hiç gelmedi. İkisinde de suni sancı aldım.Bende herşey kanamayla başlamıştısabah kalktım kanlı akıntı. Nişanım geldi dedim ama sonra adet kanaması gibi başladı kanamam sancı da adet sancısı gibi. Her gebelik farklı işte. Peki senin İlk ve ikinci Doğum aynı belirtilerle, aynı haftalarda mı oldu?
Bende alicam inşallah sen ikili mi aldın ? Hadi bakalım rast geleBen aldım ultra air yorumları iyiydi. avent soothie ve chicco denedim ilk çocukta işe yaramadı. Ama bu defa doğar doğmaz memeden sonra onunla tanışacak
Demek ki benziyormuş birbirine. Peki Bebek kaç kilo doğdu? Benim oğlum 3320 gr doğmuştu. Bunda kızım tospik sanırım korkuyorumİlk gebeliğimde 40+1 de nişan geldi. O günün akşamı artık doğurayım diye öyle bir yürüyüş yaptım ki etkisi olmuş gece 2 de uyurken suyum geldi:) hiç sancım ağrım yoktu yatış yaptığımda. Ama su geldikten sonra kaçışım yoktu zaten. İkinci gebeliğimde 38de rutin kontrole gitmiştim. Yine sancım ağrım yoktu. Bebek usgde 4.250 gr çıkınca açıklık muayenesi yaptı çok az açıklığım vardı. Bebek irileşmeden seni doğurtsak mı dedi doktor. Nstye bağlandım sancı da çıkınca yatışım yapıldı. Keşke evde sancı çekip hastaneye gidenlerden olabilseydim. Kendi sancım hiç gelmedi. İkisinde de suni sancı aldım.
Evet ikili aldım teki çok pahalı. Hoş ikili de ya emmezse dedirtiyor...Bende alicam inşallah sen ikili mi aldın ? Hadi bakalım rast gele
Bn aventin emzik aldım biberon da wee nin geniş ağızlı biberonunu aldimAynı durumu ben de yaşadım ve emzik araştırıyorum..bilgi veren olursa sevinirim.
Kızlar süt sağma Makinesi, biberon hazırlıklarını emzirme danışmanı da doğru bulmuyor. Ama bu süreci sizin nasıl planladığınızı bilmiyorum tabi. Çalışan anne olmanın farklı kaygıları vardır.Evet kızlar bebeğinizin kafasını da bol bol koklayın elinden eldiveni çıkarın size temas etsin süt kolay iniyormuş o zaman hormonlarrr
Bnde aynı bnde kimseyi istemiyorum ev daha çok dağılıyor daha çok iş çıkıyor ilk doğum da gelen gidenden çok geç iyileştim Allah'tan şimdi ziyaret yasağı varBu önemli bir yüzdelik şansımı bunla bir deneyim ben hemen not alıyorum çok saol cnm
Bence çok ederiz. Hele de gazlıysa Bebek. Bıraktırırken biraz zor olur belki ama yapacak birşey yok ona da.
Amin cnm amin. Ben kimsenin gelmemesine memnunum aslındailk Doğumda eşimin abisi geldi 4 de çocuğu vardı. Hastalar öksürüyorlar şap diye bebeği öptüler şok olmuştum gelenden gidenden dinlenememiştim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?