Hangisi bende şehir hastanesinde gidiyorum komtrollereİyi akşamlar, ben bu zamana kadar kontrollere devlet hastanesine gittim doğuma kadar da buraya gidicem ama doğumu şehir hastanesinde yapmak istiyorum nasılsa devlet hastanesi olunca kendi doktorum doğuma girmicek hastanede sıkıntı olur mu şimdiye kadar buraya hiç gelmemişsin doğuma mı geldin diye yada başka bi sıkıntı
Doğum anında nasıl bir kanama oluyor bilmiyorum. Göremedim hiç bacaklarımda örtü vardı. Zaten görsem de hatırlamam ne hikmetse o anlar bende hep flu. Sonrasında olan kanama adet kanamasının biraz fazlası gibi düşün.İnşallah alırlar ya. Normal doğumda kanama cok oluyor mu beni kanda tutunca iyice pimpirik oldum zatnordan virüs gelirmi burdan şu olur mu aynı şehirde ailemden kimsem yok zaten
Doğum anında bende görememde sonrasındakini merak ediyodum onuda yazmışsın sağolasınDoğum anında nasıl bir kanama oluyor bilmiyorum. Göremedim hiç bacaklarımda örtü vardı. Zaten görsem de hatırlamam ne hikmetse o anlar bende hep flu. Sonrasında olan kanama adet kanamasının biraz fazlası gibi düşün.
Eskişehirdeki. Ben şuan devlete gidiyorum ama çok iyi diye anlatıldığı için doğuma şehir hastanesiNde gitmek istiyorum ama hiç muayeneye gitmeyince sıkıntı edebiliyolarmışHangisi bende şehir hastanesinde gidiyorum komtrollere
Bende herşey kanamayla başlamıştıDoğum anında nasıl bir kanama oluyor bilmiyorum. Göremedim hiç bacaklarımda örtü vardı. Zaten görsem de hatırlamam ne hikmetse o anlar bende hep flu. Sonrasında olan kanama adet kanamasının biraz fazlası gibi düşün.
Yok canm kapalı değilim. Ya kanama fln olack dedikleri için endişelendim beyaz gecelikle. Bu arada ben normalde de renk ve uyum takıntılı biriyim. Her şey uyumlu olmalı 3 renk giyinmem fln ..Bu kadar uğraşma bence. Ben 7 yıl önce bir gecelik bir de pijama takımı almıştım. Mavi renkti. Doğumum normal oldu ama gecelik giydim hemen. Altada hasta bezi vardı zaten. 1 aralıktı. Oğluma da hastane çıkışı giydirildi. Sonra aynı gün taburcu oldum. Eşofmanları giydim çıktım. Oğlumu da aynı hastane çıkışı ile çıkardım. Zaten öyle giyimdi kuşamdı uğraşılmıyor yük etme kendine.
Bir de sen kapalı mısın? Eğer değilsen görünsün için ne olacak. İç çamaşırları var zaten ki yatıyorsun genel olarak bir de eşin olur tek ziyaretçi de olmaz rahat ol. Beğendiğin birşeyi al gitsin
Zannetmem belki bi kaç lag sokuşturur doktor ki sanmam mecbur alacak doğuma ben şehir hastanesinden çokkkk memnunumm özele gidim ama gebelik şekeri olunca çok ilgilenildiğini düsümmedim o yüzden şehir hastanesine gidiyorm ve cidden çokk ilgililerEskişehirdeki. Ben şuan devlete gidiyorum ama çok iyi diye anlatıldığı için doğuma şehir hastanesiNde gitmek istiyorum ama hiç muayeneye gitmeyince sıkıntı edebiliyolarmış
Yattığın odayı doğumhaneye ceviriyolarmış doğuma babayı alıyolarmış kendine özel oda olunca o yönleride hoşuma gitti benmde duyuncaZannetmem belki bi kaç lag sokuşturur doktor ki sanmam mecbur alacak doğuma ben şehir hastanesinden çokkkk memnunumm özele gidim ama gebelik şekeri olunca çok ilgilenildiğini düsümmedim o yüzden şehir hastanesine gidiyorm ve cidden çokk ilgililer
Bende de renk takıntısı var rengarenk sevmem takım yaparım genelde. Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşYok canm kapalı değilim. Ya kanama fln olack dedikleri için endişelendim beyaz gecelikle. Bu arada ben normalde de renk ve uyum takıntılı biriyim. Her şey uyumlu olmalı 3 renk giyinmem fln ..
Neyse dolabımı karıştırdım ve üstü dantelli bir elbise buldum denedim mis gibi oldu da onu giyeceğim çekimde.konu kapandı çok şükür
Şimdi tek tek taçlarımı yapmaya başlayacağım.bebeğimin tulumlarını süslemeye başladım. Kapı süsünü de yapacağım. Ama biraz tembellik üstümde
Ben hastanede çok fotoğraf işine girmek istemiyorum. Anne şiş, yorgun....bebek şiş ve yorgun...eve gelince çekilmek daha iyi gibi. Zaten prof fotoğrafcı almıyorlarBu kadar uğraşma bence. Ben 7 yıl önce bir gecelik bir de pijama takımı almıştım. Mavi renkti. Doğumum normal oldu ama gecelik giydim hemen. Altada hasta bezi vardı zaten. 1 aralıktı. Oğluma da hastane çıkışı giydirildi. Sonra aynı gün taburcu oldum. Eşofmanları giydim çıktım. Oğlumu da aynı hastane çıkışı ile çıkardım. Zaten öyle giyimdi kuşamdı uğraşılmıyor yük etme kendine.
Bir de sen kapalı mısın? Eğer değilsen görünsün için ne olacak. İç çamaşırları var zaten ki yatıyorsun genel olarak bir de eşin olur tek ziyaretçi de olmaz rahat ol. Beğendiğin birşeyi al gitsin
Aynı durumu ben de yaşadım ve emzik araştırıyorum..bilgi veren olursa sevinirim.Emzik araştıran var mı? Ben ilk çocuğumda çok uğraştım tutmadı ve ben çok zorlandım. Bu defa hastanede deneyeceğimmarka model falan bilmiyorum şimdi ağız yapısını bozmayan iyi bir marka var mı?
Süt sagma makinesi hastaneye götürülmez değil mi ? Yani bebek.uyurken memeyi uyarmak için. Benim annem ve kayınvalidem sütüm hemen gelmese de sürekli bebeği memeye tutturmuşlardı emsin de süt insin diye.Hiç gerek olmayacak inş. Sütümüz gelecek bebeklerimizi biz besleyeceğiz. Bu bahsettiklerin hemen alınabilir o yüzden kendimizi beynimizi annesütüne hazırlayalım
Bibs danimarka malıymış çok övüyorlar ama doğal kauçuk olunca ayda 1 yenisi alınacakmış.emzik için ben bibs markasından aldım
Ben ilk doğumda da hiç fotoğraf çekmemişimBen hastanede çok fotoğraf işine girmek istemiyorum. Anne şiş, yorgun....bebek şiş ve yorgun...eve gelince çekilmek daha iyi gibi. Zaten prof fotoğrafcı almıyorlar
İlk çocukta gününü gören anneler belli oluyorAynı durumu ben de yaşadım ve emzik araştırıyorum..bilgi veren olursa sevinirim.
Nasıl araştırdınız mı ağız yapısı için uygun mu ilk defa duydum zaten çok da bilmiyorum da avent falan duymuştum tekemzik için ben bibs markasından aldım
Ben hiç almadım o makineden ilk çocuğumda. Benim gelmişti hemen. Bence anneler doğru yapmış. Bebeğin emmesi daha etkili. Onun salgıladığı tükürük falan da gelmesinde etkilidir. Lazım olursa eşin getirir. Hastaneden verilirSüt sagma makinesi hastaneye götürülmez değil mi ? Yani bebek.uyurken memeyi uyarmak için. Benim annem ve kayınvalidem sütüm hemen gelmese de sürekli bebeği memeye tutturmuşlardı emsin de süt insin diye.
İlk bebeğimde Chicco kauçuk physio kullanmıştım ama hep yeni alıyordum bu sefer Philips Avent ultra Air istiyorum.Emzik araştıran var mı? Ben ilk çocuğumda çok uğraştım tutmadı ve ben çok zorlandım. Bu defa hastanede deneyeceğimmarka model falan bilmiyorum şimdi ağız yapısını bozmayan iyi bir marka var mı?
Evet evet maalesef batmistik o yüzdenBibs danimarka malıymış çok övüyorlar ama doğal kauçuk olunca ayda 1 yenisi alınacakmış.
Daha mı iyi? Bir de ne sıklıkla değişmek gerekli.İlk bebeğimde Chicco kauçuk physio kullanmıştım ama hep yeni alıyordum bu sefer Philips Avent ultra Air istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?