2021 Şubat Anneleri

Gerçekten malt içeceğe bir gün önceden başlayınca süt erken mi geldi? Biz de deneyelim o zaman. Ben sezaryen olduğu için sancı çekmiyoruz ya süt bu yüzden gelmiyor diye düşünüyordum.
Önceden içmek mantıklı ben de deneyeceğim. Dediğiniz doğru sancı olmadığı için süt gelmiyor. Çünkü süt kanallarını açan oksitosin hormonudur

Sagol canim bilgi icin kuveze kac aydan sonra almıyorlar. Misal 7?5 aylik dogunca kuveze aliniyor ya 8.bucuk ta falanda aliyorlar mi ki
37 haftadan önce prematüre alınıp alınmayacağına nefesine göre karar veriliyor galiba 35 ten öncesi kesin alınıyor diye biliyorum.

Zaten özel değil mi muhakkak vardır bir çözümleri, şu eşyalara sıkılan dezenfektan lardan alsam mı?

Kizlar 2 gündür korku var bende vajinamda çok zonklama oluyor
belki seninkide kafasını yerleştirmiştir, ayağa kalkıp oda değiştirriken bile zonkluyor ittiriyor sanki doktır kafasını vajinaya dayamış dedi

Zaten özel değil mi muhakkak vardır bir çözümleri, şu eşyalara sıkılan dezenfektan lardan alsam mı?

Kizlar 2 gündür korku var bende vajinamda çok zonklama oluyor
Benim de 2 3 gündür yatarken bişey yok ayağa kalkınca ve yürürken vajinanın üstü karnımın altı uyuşuyor sızlıyor gibi oluyor. Çatı mı oluyor dediğim yer? Ağırlıktan olduğunu düşünüyorum

33 e girdim kizlar bugun gittim 35 te tekrar cagirdi. 35 te neden cagirdi bilmiyorum. Sonra haftada 1 gelceksin dedi. Benim bebisim gogus altina yaslamis başını daha dönmemis
İki haftada cağırıyolarmış bu haftalarda 36ya kadar bende merak ettiydim gecen hiç bişi yapmadıydı genel kontrol bende bişilere bakcak mı diye merak etmiştim :)

Muhakkak ağırlıktan ama daha 30. Haftada böyleyse

Ziyaretçiyi anlarımda doğum nasıl refakatsiz olur anlamıyorum. 8. Haftamda kanamadan yatmıştım 3 gün o zamanda yasaktı sadece sezeryana alıyolardı refakatçi
Evet refakatçi almıyorlar diye biliyorum ben de. Normal Doğumda da Dikişli halde bebeği alıp koymak çok zorken nasıl olacak bilmiyorum.

Bu kadar uğraşma bence. Ben 7 yıl önce bir gecelik bir de pijama takımı almıştım. Mavi renkti. Doğumum normal oldu ama gecelik giydim hemen. Altada hasta bezi vardı zaten. 1 aralıktı. Oğluma da hastane çıkışı giydirildi. Sonra aynı gün taburcu oldum. Eşofmanları giydim çıktım. Oğlumu da aynı hastane çıkışı ile çıkardım. Zaten öyle giyimdi kuşamdı uğraşılmıyor yük etme kendine.
Bir de sen kapalı mısın? Eğer değilsen görünsün için ne olacak. İç çamaşırları var zaten ki yatıyorsun genel olarak bir de eşin olur tek ziyaretçi de olmaz rahat ol. Beğendiğin birşeyi al gitsin

Ben 2 tane pijama takımı aldım. Gecelik/elbise de almak istiyorum siz gibi. Ama üşürüm diye alamadım. Hepsi çok ince gözüküyor gözüme. Nasıl bir şey alınmalı acaba bulamıyorum
Üşümezsin hastane sıcak oluyor. Ben oğlumu aralıkta doğurmuştum. Normal oldu doğumum hemen geceliği giydim. Pijamaları evde giydim

Evet refakatçi almıyorlar diye biliyorum ben de. Normal Doğumda da Dikişli halde bebeği alıp koymak çok zorken nasıl olacak bilmiyorum.
İnşallah alırlar ya. Normal doğumda kanama cok oluyor mu beni kanda tutunca iyice pimpirik oldum zatn ordan virüs gelirmi burdan şu olur mu aynı şehirde ailemden kimsem yok zaten

Mama süt ısıtıcı ve steril için ürün alan var mı ? Kullandığınız bi ürün veya alıp denediğiniz bi ürün ?
Hiç gerek olmayacak inş. Sütümüz gelecek bebeklerimizi biz besleyeceğiz. Bu bahsettiklerin hemen alınabilir o yüzden kendimizi beynimizi annesütüne hazırlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…