• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

her sancı çıkıyor ama şiddeti önemli 100 diye bir değer var onu geçen sancın çıkarsa mesela o zaman doğum olabilir diyebiliyor dr gerekirce ciğer geliştirici yapıyor istirahat et diyor falan.
Sagol canim bilgi icin kuveze kac aydan sonra almıyorlar. Misal 7?5 aylik dogunca kuveze aliniyor ya 8.bucuk ta falanda aliyorlar mi ki

Sagol canim bilgi icin kuveze kac aydan sonra almıyorlar. Misal 7?5 aylik dogunca kuveze aliniyor ya 8.bucuk ta falanda aliyorlar mi ki
O hiç belki olmuyor zamanını geçiren bebek bile kuveze girebilir kaka yiyen enfeksiyon olabilip kuveze giriyor, bazisinin ciğeri tam gelismemis oluyor bazen kilosu az kaliyor onu tamamlamak için kuveze alabiliyorlar. İnşaallah hiç birimizin bebeği kuveze gerek kalmadan kucaklarimiza gelir 🤗

Her ikisinide kucaklayin hemde doya doya büyük bebekken anne kokusunu doya doya çekti küçük çekmesin mi onun da hakkı. Her ikisinide kucaklayabilecek güç var annelerde 😊
Karantina yüzünden bana düşkünleşti biz kimseyi göremiyoruz aylardır. Parkta, markette,apartmanda gördüğü her çocuğa hırçın davranıyor... Git gelme anne benim fix lafımız... Elbet de kucaklayacağım, ama daha 27 aylık kızım da emmeyi bıraksa da gögüslerimi hala mıncıklıyor sarılıyor elliyor. Birlikte uyuyoruz🤗 yani bunları paylaşmak onun için kolay olmayacak. Ne olacağını yaşayıp görücem benim yanımda kimse olmayacak doğum sonrası... Lohusa Depresyonuna da girmek istemiyorum, şimdilik bi alternatif... Yoksa bebeği ana kucağına saatlerce atıp diğeriyle takılacak değilim elbet de🤣 şu an karnıma sarılıp sevdirtiyorum konuşturuyorum, usg fotolarını öpüyoruz. telkinlere başladım kardeşlik konusunda...

Kizlar ameliyathane de çok usurmuyuz 😔
canım iki ameliyata girdim anestezili evet soğuk oluyor bi de cıbıl olunca, narkoz sonrası hiçbir şey hissetmedim, ayıldığımda da o heyecanla ateş atarız.. üşütmeyiz ya.

canım iki ameliyata girdim anestezili evet soğuk oluyor bi de cıbıl olunca, narkoz sonrası hiçbir şey hissetmedim, ayıldığımda da o heyecanla ateş atarız.. üşütmeyiz ya.
Ben ilki Eylül 1 de oldu o yüzden dediğiniz gibi sadece ilk girdiğimde üşüdüm yukarıda ter döktum ama şimdi Şubat ya bilemedim korkuyom acikcasi ben çabuk usurum ayaklardan 🤭 Bir sorum daha var sizce çarşaf yastık kılıfı falan da getirsek mi? Malum pande mi ya?

😁
Huhuu kubra naptn sen.kac takimmmm koyuyosn nasl.gyceksn sen bunlari zaten yorgun olcaksn
Yaa cnm benm arkadaşm sezeryandan sonra istifra etmişti felan o yüzden +1 takım alim dedim. Bebek kusar eder diyorlar.Aslında 2 pijama takımı bi gecelik takımı bir de fotoğraflık toplam 4 tane alacağım. Birini böyle ekstrem durumlar için düşündüm. Olmazsa arabaya "yedek çantası" yapim diyorum🤣🙈
Eşime eve git şunu şurdan al desem tövbe bulamaz o kdar becereksizdir kendisi kendmi garantiye alıyorum aslında ben🙈😇

Ben ilki Eylül 1 de oldu o yüzden dediğiniz gibi sadece ilk girdiğimde üşüdüm yukarıda ter döktum ama şimdi Şubat ya bilemedim korkuyom acikcasi ben çabuk usurum ayaklardan 🤭 Bir sorum daha var sizce çarşaf yastık kılıfı falan da getirsek mi? Malum pande mi ya?
bende apandist ameliyatını kışın olmuştum üşümemiştim. bi titreme oldu ayılırken geçti. odalar çok sıcak oluyor. ameliyathaneden çarşaflarla çıkıcaz kan man derken çarşaflar hep değiştiriliyor. bi de hastanede malum yüksek derecede yıkanıyorlar... ben götürmeyi düşünmüyorum.

Bende düşüyorum aslında ama büyğk boy valizle gidecğim bu gidişler 😁😇🙈🤣Özellikle bebeğin küvezine yaptrdığım alt aşmayı veya battaniyesini mi sersem ddim. Birinde gördüm yastık kılıfı götürmüş az yer kaplar diye 🤩

bende apandist ameliyatını kışın olmuştum üşümemiştim. bi titreme oldu ayılırken geçti. odalar çok sıcak oluyor. ameliyathaneden çarşaflarla çıkıcaz kan man derken çarşaflar hep değiştiriliyor. bi de hastanede malum yüksek derecede yıkanıyorlar... ben götürmeyi düşünmüyorum.
Zaten özel değil mi muhakkak vardır bir çözümleri, şu eşyalara sıkılan dezenfektan lardan alsam mı?

Kizlar 2 gündür korku var bende vajinamda çok zonklama oluyor 😔

Zaten özel değil mi muhakkak vardır bir çözümleri, şu eşyalara sıkılan dezenfektan lardan alsam mı?

Kizlar 2 gündür korku var bende vajinamda çok zonklama oluyor 😔
Kontrole gittin mi bu aralar hiç... Benimki de zonkluyor tabi aynı zonklamamı bilmem dikiş yerlerim de acıyor Dr normal gayet ii desi🤣 aşağıya doğru kafa atıyor. Bi iletişime geç istersen doktorunla.

Kontrole gittin mi bu aralar hiç... Benimki de zonkluyor tabi aynı zonklamamı bilmem dikiş yerlerim de acıyor Dr normal gayet ii desi🤣 aşağıya doğru kafa atıyor. Bi iletişime geç istersen doktorunla.
ben tam 25 haftanın içerisindeyken şeker için gitmiştim doktor bu pandemi den dolayı biraz geç gel dedi şimdi malum 30.haftamdayım 31 olayım öyle gideceğim diye düşünüyordum.Gittiğimde doktora çok aşağıda hareketlerini hissediyorum demiştim bir problem olmadığını söylemişti.Bu ara yine kabiza döndüm acaba oda etkili mi? Dediğiniz gibi bir söyleyeyim ona👍

Kizlar ya çok usurmuyuz ameliyat sonrası yanıma sıcak su torbası falan mı alsam?
Yok cnm lohusa olunca da ateş basıyor zaten. Ama hastane odası soğuk olur mu bilmem hirka falan alalım tabi yanımıza. Bir de duyduğum bir kötü bir olayı anlatiyim. Bir tanıdık sezaryen sonrası ayakları üşüdüğünü düşündüğü için hemşireden sıcak.su torbası koymasını istemiş. Hemşire de corapsız ayagina sıcak su torbasını kılıfsız olarak koymuş. Arkadaş da belden altı uyuşuk olunca hicbir şey hissetmemiş. Sonra bi bakıyorlar ki kizin ayak tabanları tüm yanmış. Deri nakli oldu buradaki önemli bir prof. a. Baya çekti yazık. Hemşire hatası tamamen, güvenlik önemli. Bir de ben ameliyata girerken o incecik ameliyat elbisesi ile çok üşümüştüm. Üzerime kalın ve ısıtılmış yeşil ameliyat örtülerinden verdiler. Bir de ayaklarım üşür diye çoraplı girmistim ameliyata. Yalnız makyajı sildirirler diye yapmamıştım ve resimlerde hiç iyi çıkmamışım. Gerçi şimdi eşleri ya da fotografciyi almıyorlarmış doğuma. Ilkinde benim eşim girmişti.

Back
X