2021 Şubat Anneleri

Ssvd icin cok iyimis fiyati bence insalalh herşey yolunda gider senin için. arada bende düşünüyorum ama.baya riskli benim için kendiliginde firtlamazsa kimse risk almaz sanırım

Ard arda olan titresim gibi seyler.hickirik oluyor genelde insallah sağlıkla gelir bebeklerimiz

Her ikisinide kucaklayin hemde doya doya büyük bebekken anne kokusunu doya doya çekti küçük çekmesin mi onun da hakkı. Her ikisinide kucaklayabilecek güç var annelerde

Hangi şehirdesin canım İstanbuldaysan bütçen müsaitse yusuf olgaç, yok o kadar veremem dersen diğer mükemmel nehir bayram
İstanbulluyum da canim Çorum da yaşıyorum henüz burda öyle bı babayiğit Dr duymadım Amasya da Gülbin hanım dedi de o da çok tuzlu ki bnde o kadar babayiğit değilim

Hayırlısı böyleymiş demek ki ins çabuk toparlanır da ayağa kalkarız

Ten al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersin ben elbiseye döndüm trendyoldan bakıyorum bakalım.

Senle üç gün var aramızda bnmde Ocak sonu Şubat basi.. pijama aldım bebeğin eşyaları zıbın falan öyle canim
Kızlar ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdula. Bence biz şubat anneleri de Ocak ta doğuracağız gibi geliyor. Zaten sezeryan olacaklar 40 ta değil 38 de doğurduğu için..

Ben de Ocak’ta olur diye düşünüyorum kendi adıma. Oğlumu 1 hafta erken doğurmuştum kızımda öyle okursa ocak sonu gibi gelir. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inş

Evet ilk bebegimde cok cektigim icin cok kararliydim ikinci dogumda hemen emzirmeye, hic mama vermeye de gerek kalmadan geldi sütüm denemekte yarat var sizin icinde
Gerçekten malt içeceğe bir gün önceden başlayınca süt erken mi geldi? Biz de deneyelim o zaman. Ben sezaryen olduğu için sancı çekmiyoruz ya süt bu yüzden gelmiyor diye düşünüyordu

Ten al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersin ben elbiseye döndüm trendyoldan bakıyorum bakalım.
Ben 2 tane pijama takımı aldım. Gecelik/elbise de almak istiyorum siz gibi. Ama üşürüm diye alamadım. Hepsi çok ince gözüküyor gözüme. Nasıl bir şey alınmalı acaba bulamıyorum

İns bekler bebisler

Ben 2 tane pijama takımı aldım. Gecelik/elbise de almak istiyorum siz gibi. Ama üşürüm diye alamadım. Hepsi çok ince gözüküyor gözüme. Nasıl bir şey alınmalı acaba bulamıyorum
Hastane odalarının o aldar soğuk olacağını düşünmüyorum aslında ben. Ama covidden dolayı camı sürekli açık tutarım. Bir de sadece yarım saat foto çekilmek için giyerim elbiseyi diyorum.
hoş sezeryan olanlar için gecelik\sabahlık iyi olur diyorlar. Doğum sonrası için ilk gecelik sabhalık tkaımımı giyeceğim siyah tenkli spnra bir tane önden düğmeli uzun kollu takım bir tanede 3lü takım koyacağım. Foto içinde beyaz elbse bakıyorım olmadı beyaz gömlek giyeceğim ya. Tabi bir de kıyafetlerimle uyumlu olan bebek kıyafetleri seçmem gerek
sonra diyorum inşallah halim olur bu kadar uğraşıyorum

ama sancı ölçüyor şiddetli sancın çıkarsa onu da değerlendiriyor yani tam hatırlamıyorum da 10 günde bir galiba

Huhuu kubra naptn sen.kac takimmmm koyuyosn nasl.gyceksn sen bunlari zaten yorgun olcaksn

evet bende de oluyor sanci bazen gaz bazende yalanci sanci tabi dogum mu normal mi ayirana kadar akla karayi seçiyorum 3. Gebelikte sen hissetmiyorsan normal o zaman benim hissetmemem nst de hangi sanci cikiyor acaba
her sancı çıkıyor ama şiddeti önemli 100 diye bir değer var onu geçen sancın çıkarsa mesela o zaman doğum olabilir diyebiliyor dr gerekirce ciğer geliştirici yapıyor istirahat et diyor falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…