- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bnmde öyle olur ins da gerek kalmaz bu sefer yine de tedbirimi alırım sabahına taburcu olmuştum zaten lakin hemşire akıl edemedi demek kiMamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustum
promalt icecekler goturdum yanimda bir gun onceden icmeye baslamistim hatta , ikinci dogumda sütüm boylelikle gelmisti
İns olur cnm ssvd..bnde düşünmedim değil ama hiç gözüm almadıŞu an nasipse ssvd olarak ilerliyoruz, şu an engel yok 37-38 de dikiş kontrolü yapılıcak, bende 35 den sonra yapılması gereken şeyleri yapacağım
Kan pıhtılaşmasi ile de alakalı olabiliyor suyun azalması,gebelik zehirlenmesi v.sBenim suyum hic gelmedi ve 33 haftada suyum bitti komple bebek hareketsiz kalinca acil sezeryana alındım ve ne perinatologlar ne de doktorlae hic bir sebep bulamadilar suyun bitmesi ile ilgili
ben de Kız da bütün gün kısa kolluyduk, anneme bebişin çamaşırları yıkadım kurumadılar dedim telefonda. Kombi kapalıdır kesin nasıl kurusunlar dediEvin eminim sıcaktırzaten genelde ayaklı ijama giydiriyoruz üstüne bi çorap fazla bile
Gerçekten malt içeceğe bir gün önceden başlayınca süt erken mi geldi? Biz de deneyelim o zaman. Ben sezaryen olduğu için sancı çekmiyoruz ya süt bu yüzden gelmiyor diye düşünüyordum.Mamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustum
promalt icecekler goturdum yanimda bir gun onceden icmeye baslamistim hatta , ikinci dogumda sütüm boylelikle gelmisti
Evde örgü patiğiniz varsa kızınızdan kalan vs. Bizim büyüklerimiz 2-3 tane örmüşler. Kızımdan kalan da var. Külotlu çorap ben de almadım. Erkek çocuk sıcağı çok sevmez dedi annem.ben de Kız da bütün gün kısa kolluyduk, anneme bebişin çamaşırları yıkadım kurumadılar dedim telefonda. Kombi kapalıdır kesin nasıl kurusunlar dedidün sabah kapatmıştık, annem diyince hatırladım bilmiyorum ben yanıyorum, ateş basıyor... Külotlu çorap falan hiç almadım, patik, panduf yok... Bi kaç çift çorap aldım. Bi iki içlik.. Almıyım o zaman gereksiz yere...
Hangi şehirdesin canım İstanbuldaysan bütçen müsaitse yusuf olgaç, yok o kadar veremem dersen diğer mükemmel nehir bayramİns olur cnm ssvd..bnde düşünmedim değil ama hiç gözüm almadı
Benim de gözüm yemedi valla. Onun için doula ya da iyi bir ebe olacak saatlerce seninle sancini çekecek. Bir de bende yaş var, şeker var, pilates de hiç yapamadım bu hamileliğimde. En önemlisi de doktorum normal doğumda ün salmış bir dr değil daha çok sezaryen yapıyor.İns olur cnm ssvd..bnde düşünmedim değil ama hiç gözüm almadı
normalde 32 de rapor alip 33-34 gibi dogum.olursa sonrasina aktariliyor ama Calisabilir aldiktan sonra erken dogarsa aktarilma olmuyor bildiğim kadarıyla ben arastirdigimda telefonla aradigimda oyle söylenmişti ama gene guncel bilgi icin aramak arastirmak lazımBen erkenndoğum yapıldığında komple aktarıyor diye biliyorum ama iyice öğrenmek lazım
Benim bebisim bazen cok harektli bazen 1 2 gun durgun oluyor. Iyi anlamışsın gerçekten. Benim anneminde hic suyu patlamamis, gelmemis sadece cok sık tuvalete gidiyormus. Susuz kalmis dedigin gbi sezeryan oluyormus öyle oluncaBenim suyum hic gelmedi ve 33 haftada suyum bitti komple bebek hareketsiz kalinca acil sezeryana alındım ve ne perinatologlar ne de doktorlae hic bir sebep bulamadilar suyun bitmesi ile ilgili
Kan pıhtılaşmasi ile de alakalı olabiliyor suyun azalması,gebelik zehirlenmesi v.s
Benim bebisim bazen cok harektli bazen 1 2 gun durgun oluyor. Iyi anlamışsın gerçekten. Benim anneminde hic suyu patlamamis, gelmemis sadece cok sık tuvalete gidiyormus. Susuz kalmis dedigin gbi sezeryan oluyormus öyle olunca
Nst ben de sevmiyorum. En az 20 dk kalındığı için odada hep bir ter kokusu oluyordu. İğrendiğim için kasılıyordum. Kasıldığım içinde nst sıkıntılı çıkıyordu. Bakalım belki pandemi olduğu için bir düzenleme getirmiş olsunlar inşallah.Yarım saati bulduğu oldu bende, 20 dk falan.. bebek uyuyorsa bişiler yiyp tekrar...
Ya cidden korkulacak bişi değil uzanıyorsun bi cihazdan çıkan kablolar karnına bantlatlanıyor hareket etmeden durucan. Kimse olmuyor belki karşı yatak boşsa orda başka biri. Ben özelde de özel tek kişilik nts odası görmedim.
Hangi şehirdesin canım İstanbuldaysan bütçen müsaitse yusuf olgaç, yok o kadar veremem dersen diğer mükemmel nehir bayram
Defalarca nstye girdim hiç elime bir alet verip basmamı istemedilernst soran olmus uzaniyorsun birseyi gobegine bagliyor cihaz yani eline de basman icin alet veriyor bebek.hareket ettikce basiyorsun o arada sanci varsa da cihaz onun siddetini olcuyo 34 te baslaniyo haftaya randevum var duruma gore baglariz seni dedi bebek hareketlerine amniyo sivisina bakariz dedi bir sikinti gormezse belki istemez bakalim yaklasik 20 dk falan kaliyosun sancin cikarsa tekrar isteyebilir ayni.gün doguma kadar yapiliyor.
Valla benim 3.gebelik bazen ben bile sancı nerden niye geliyor anlayamıyorum. Karın şişince organların yerini de kaybediyorumSanci cikmiyorsa nasıl gecmeyen sanci hissediyorsun? Yalanci sanci mi oluyor yoksa gaz falan mi ?
Kime bebişe mi kendine mi :) bebiş için soruyorsan ben de almadım gevekli görmedim. Ayaklı alt, iki tane çorap giydirdim mi bir de yarım kundak yaptım mı analık iç güdüm doyacaktırPanduf sizce gerekli mi ya. Hiç almadım patik falan da almadım...
Sanmıyorum sonuçta şehir hastanesi de devlet bünyesinde. Ben şehir hastanesine gidiyorum her an gebe kabul ediyorlar. Acilden doğuma girsen bile sorgulamazlar bu söylediğinizi diye düşünüyorum.İyi akşamlar, ben bu zamana kadar kontrollere devlet hastanesine gittim doğuma kadar da buraya gidicem ama doğumu şehir hastanesinde yapmak istiyorum nasılsa devlet hastanesi olunca kendi doktorum doğuma girmicek hastanede sıkıntı olur mu şimdiye kadar buraya hiç gelmemişsin doğuma mı geldin diye yada başka bi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?