2021 Şubat Anneleri

Mamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustum
promalt icecekler goturdum yanimda bir gun onceden icmeye baslamistim hatta , ikinci dogumda sütüm boylelikle gelmisti
Bnmde öyle olur ins da gerek kalmaz bu sefer yine de tedbirimi alırım sabahına taburcu olmuştum zaten lakin hemşire akıl edemedi demek ki

Benim suyum hic gelmedi ve 33 haftada suyum bitti komple bebek hareketsiz kalinca acil sezeryana alındım ve ne perinatologlar ne de doktorlae hic bir sebep bulamadilar suyun bitmesi ile ilgili
Kan pıhtılaşmasi ile de alakalı olabiliyor suyun azalması,gebelik zehirlenmesi v.s

Evin eminim sıcaktır zaten genelde ayaklı ijama giydiriyoruz üstüne bi çorap fazla bile
ben de Kız da bütün gün kısa kolluyduk, anneme bebişin çamaşırları yıkadım kurumadılar dedim telefonda. Kombi kapalıdır kesin nasıl kurusunlar dedi dün sabah kapatmıştık, annem diyince hatırladım bilmiyorum ben yanıyorum, ateş basıyor... Külotlu çorap falan hiç almadım, patik, panduf yok... Bi kaç çift çorap aldım. Bi iki içlik.. Almıyım o zaman gereksiz yere...

Mamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustum
promalt icecekler goturdum yanimda bir gun onceden icmeye baslamistim hatta , ikinci dogumda sütüm boylelikle gelmisti
Gerçekten malt içeceğe bir gün önceden başlayınca süt erken mi geldi? Biz de deneyelim o zaman. Ben sezaryen olduğu için sancı çekmiyoruz ya süt bu yüzden gelmiyor diye düşünüyordum.

Evde örgü patiğiniz varsa kızınızdan kalan vs. Bizim büyüklerimiz 2-3 tane örmüşler. Kızımdan kalan da var. Külotlu çorap ben de almadım. Erkek çocuk sıcağı çok sevmez dedi annem.

İns olur cnm ssvd..bnde düşünmedim değil ama hiç gözüm almadı
Benim de gözüm yemedi valla. Onun için doula ya da iyi bir ebe olacak saatlerce seninle sancini çekecek. Bir de bende yaş var, şeker var, pilates de hiç yapamadım bu hamileliğimde. En önemlisi de doktorum normal doğumda ün salmış bir dr değil daha çok sezaryen yapıyor.

Ben erkenndoğum yapıldığında komple aktarıyor diye biliyorum ama iyice öğrenmek lazım
normalde 32 de rapor alip 33-34 gibi dogum.olursa sonrasina aktariliyor ama Calisabilir aldiktan sonra erken dogarsa aktarilma olmuyor bildiğim kadarıyla ben arastirdigimda telefonla aradigimda oyle söylenmişti ama gene guncel bilgi icin aramak arastirmak lazım

Benim suyum hic gelmedi ve 33 haftada suyum bitti komple bebek hareketsiz kalinca acil sezeryana alındım ve ne perinatologlar ne de doktorlae hic bir sebep bulamadilar suyun bitmesi ile ilgili
Benim bebisim bazen cok harektli bazen 1 2 gun durgun oluyor. Iyi anlamışsın gerçekten. Benim anneminde hic suyu patlamamis, gelmemis sadece cok sık tuvalete gidiyormus. Susuz kalmis dedigin gbi sezeryan oluyormus öyle olunca

Benim bebisim bazen cok harektli bazen 1 2 gun durgun oluyor. Iyi anlamışsın gerçekten. Benim anneminde hic suyu patlamamis, gelmemis sadece cok sık tuvalete gidiyormus. Susuz kalmis dedigin gbi sezeryan oluyormus öyle olunca

26.haftadan itibaren azalmaya başladı sizinti gelmedi hic ama hatta sivi geliyormu diye testte yaptilar.ama.gelmiyodu hastahanede yattim aylarca yoksa anlamak zor oluyor ama bebek susuz olunca hareketler daha can acitici oluyor direk temas gibi oluyor ve kasılma çok sık oluyor ama bebegin bazen hareketli bazen hareketinin az olmasi normal cnm endiselenme hareket hissetmeyince sıkıntı

Nst ben de sevmiyorum. En az 20 dk kalındığı için odada hep bir ter kokusu oluyordu. İğrendiğim için kasılıyordum. Kasıldığım içinde nst sıkıntılı çıkıyordu. Bakalım belki pandemi olduğu için bir düzenleme getirmiş olsunlar inşallah.

Defalarca nstye girdim hiç elime bir alet verip basmamı istemediler ilk defa duydum söylediğinizi. Farklı cihazlar demek ki

Sanci cikmiyorsa nasıl gecmeyen sanci hissediyorsun? Yalanci sanci mi oluyor yoksa gaz falan mi ?
Valla benim 3.gebelik bazen ben bile sancı nerden niye geliyor anlayamıyorum. Karın şişince organların yerini de kaybediyorum apandisit mi, böbrek mi, doğum sancısı mı, gaz mı... eşim soruyor sancın mı var diye, evet ama önemli mi değil mi henüz tespit edemedim diyorum

Ya kızlar hastaneden çıkmadan bebekle 3-5 poz çekilmek için kısa kollu kolları dantelli bir gecelik almıştım beyaz. Herkesin dediğininden de betermiş ayna gibi ya miilet nasıl giyiyor omlouhsa takımlarını da. Beyaz böyle ama pembe vr mavisi de çoo açık oldupu gibi her şeyin belli
daha önce alan/ giyen/ kullanan oldu mu ? Nasıl kullandınız hani pikeyi göğsüme kadar çekerim, fotoyuda öyle çekilirim dedm ama eşimle ayakta çekilsek
Ben beyaz elbise arayışına girdim bu saatten sonra.

Ya kızlar hastaneden çıkmadan bebekle 3-5 poz çekilmek için kısa kollu kolları dantelli bir gecelik almıştım beyaz. Herkesin dediğininden de betermiş ayna gibi ya miilet nasıl giyiyor omlouhsa takımlarını da. Beyaz böyle ama pembe vr mavisi de çoo açık oldupu gibi her şeyin belli
daha önce alan/ giyen/ kullanan oldu mu ? Nasıl kullandınız hani pikeyi göğsüme kadar çekerim, fotoyuda öyle çekilirim dedm ama eşimle ayakta çekilsek
Ben beyaz elbise arayışına girdim bu saatten sonra.

Sanmıyorum sonuçta şehir hastanesi de devlet bünyesinde. Ben şehir hastanesine gidiyorum her an gebe kabul ediyorlar. Acilden doğuma girsen bile sorgulamazlar bu söylediğinizi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…