2021 Şubat Anneleri

Erkek bebek sıcak sevmez derler, yenidoğana külotluçorap bana mantıklı gelmiyor, ayaklı bi kaç Alt yeter kendinden bi kat fazla giydiriceksin, annem görse seni yanık ayşe der

Sanmıyorum sonuçta şehir hastanesi de devlet bünyesinde. Ben şehir hastanesine gidiyorum her an gebe kabul ediyorlar. Acilden doğuma girsen bile sorgulamazlar bu söylediğinizi diye düşünüyorum.
Bana çok uzak muayenelere tek başıma 1 saat yol gidemem 5 dk arabaya binmek bile karnımı acıtıyo. o yüzden direk doğuma gitsem diye düşündüm tabi normal doğumu engellicek bişi önceden cıkmazsa. Merak ettim hiç gitmemiş olucam diye

evet bende de oluyor sanci bazen gaz bazende yalanci sanci tabi dogum mu normal mi ayirana kadar akla karayi seçiyorum 3. Gebelikte sen hissetmiyorsan normal o zaman benim hissetmemem nst de hangi sanci cikiyor acaba

Insallah bu bebiste oyle olmaz.
Benim tekmeler mi artik el kol mu bilmiyorum ama bazen baya can acıtıyor bakalim doktorumuz ne diyecek.
Dogumdan sonra mi kaldin canım dogum öncesi mi

Ben bugün aradim sehir hastanesini bilhi icin. Bana hic kontrole gelmediysen kabul etmeme ihtimali var dediler hastaneden şok oldum. Nasil doguma gelen hamileyi geri çevirebilirsiniz dedim. Genelde olmaz ama hic olmuyor diyemem dedi. ZTen sehir hastaneleri suan pandemi hastaneleri olmus bende vazgeçtim hepten

kızlar bende ocak sonu şubat başı dedi doktorum sezeryan olacak.Neler yaptınız neler aldınız yazar mısınız?
Canim tekrarlamak yerine onceki sayfalara bakablirsin bir cok sey yazilip cizildi daha verimli olur senin icin. Hem bizim icinde öyle nasilsa yazılmış tekrar tekrar soylemek yerine daha yeni konular konusmak daha mantikli.

Şansıma denk gelir bana da

Hiç bu şekilde okumadım ama hakkımızı bilmek lazım tabikş, inşallah vaktinde gelirde gerek kalmaz araştırmaya, ssvd ücreti 3500 bu arada

Ben pembe gecelik aldim evet rengi açık oluyor soluk gösteriyor ama yapabilirsenm makyaj yapacağım denedigimde icim oyle belirgin degildi pijama takiminj hep giymek istedgimden dugmeli ve koyu renk aldim

Hiç bu şekilde okumadım ama hakkımızı bilmek lazım tabikş, inşallah vaktinde gelirde gerek kalmaz araştırmaya, ssvd ücreti 3500 bu arada

Aynen öyle cnm sonradan madur olmaktansa bilmek en güzeli.

Doktor parasımi Hastahane ucreti dahilmi cnm uygunmus ucretu cunku sen hangi hastahaneye gidiyosun

Şansıma denk gelir bana da
Kendi başıma geleni yazayım ilk hamileliğimde, ğittiğim hastanenin acil kadın doğumu yoktu çapaya gitmek zorunda kaldım ömrümde görmediğim muameleyi gördüm, şimdiye kadar nereye gittiysen şimdide oraya gitseydin bilmiyor musun acil kadın doğum olup olmadığını, vajinal muayene yapıcam ona göre bak, erken doğum yaparsan sen burda kalırsın bebeğin başka yere sevk olur... ve doktorun adını öğrenemediğim için şikayet edemedim, allah bildiği yapsın

Insallah bu bebiste oyle olmaz.
Benim tekmeler mi artik el kol mu bilmiyorum ama bazen baya can acıtıyor bakalim doktorumuz ne diyecek.
Dogumdan sonra mi kaldin canım dogum öncesi mi

Normalde suan buyuduler zaten can acitici darbeler olabiliyor ben 25 den beri nst de vs hep sancim cikiyordu sanci yapıyor susuzluk ekstra. Dogum oncesi kaldim cnm devlet hastanesi asla gondermedi bebege her an bişey olur diye en son 33 de su tamamen bitti bebek hareketsizlesti apar topar sezeryana alindim.

Aynen öyle cnm sonradan madur olmaktansa bilmek en güzeli.

Doktor parasımi Hastahane ucreti dahilmi cnm uygunmus ucretu cunku sen hangi hastahaneye gidiyosun
İki tani var ikisi arasında seçim yapacağım biri evimi çok yakın ssvd yaptırmış yaptırıyor, biri bağcılar yeni iklimde nehir bayram tuzladan bile doğuma gidenler var, hastaneden lüks değil normal hastaneler ama nehir bayram bu işte baya iyi, iksininde komple verdiğin ücret 3500

Ben mavi aldım çokda güzel aşırı begendim içi öyle aman aman belli etmiyo emzirme atletini beyaz mı alsam ten rengi mi alsam onu bilemedim içinde sırıtırmı sabahlığıda var çok sıkıntı olursa sabahlığı alırım üstüme

Bende öyle düşündüm cok sacma bir uygulama. Boyle bir seyin imkansiz olmasi gerekir agzim açık kaldi. Birde pandemi hastaneleri olduklarindan refakatci kabul etmeme ihtimalleri varmis ziyaretcide
Ziyaretçiyi anlarımda doğum nasıl refakatsiz olur anlamıyorum. 8. Haftamda kanamadan yatmıştım 3 gün o zamanda yasaktı sadece sezeryana alıyolardı refakatçi

Zor bir surec olmus ama bunda oyle olmayacak bence.
Benimki bazen yuzuyor gibi ya da arka arkaya degisik hissiyat gibi bir şeyler yapıyor. Anlamiyorum tekme mi hickirik mi nedir arka arkaya geliyor kucuk kucuk ard arda vurus gibi ya da daha icerden bir tepki gbi. Seninde oluyor mu anlatamadim ama

Ziyaretçiyi anlarımda doğum nasıl refakatsiz olur anlamıyorum. 8. Haftamda kanamadan yatmıştım 3 gün o zamanda yasaktı sadece sezeryana alıyolardı refakatçi
Bende anlamadim
Ama baba goremiyir ziyaretci alinmayinca cunku refakatci kabul edilse bile sadece kadin aliniyormus. Ziyaretci yasak olursa baba goremez. Buyuk ihtimalle yasak olur

Bende anlamadim
Ama baba goremiyir ziyaretci alinmayinca cunku refakatci kabul edilse bile sadece kadin aliniyormus. Ziyaretci yasak olursa baba goremez. Buyuk ihtimalle yasak olur
Evet oda var. Devlet hastaneside aynıdır bana kalırsa sormak lazım bi ama baika şansm yok ya özele gidemem. 5 dk gösterirler babaya anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…