- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bn de kesinlikle alacağım ilk şey mama olacak ilk kızımda bnm de sütüm geç geldi o kadar ağladı çocuk bilmediğimden sarılık olsa bu sefer hastanelerle ugrascaz en iyisi buBenim ilk dogumum sezaryen, bu da öyle olacak % 90. Ilk doğumda ben sütüm gelir diye mama götürmemiştim ama orada süt 2 gün gelmedi ve lazım oldu. Eşim eczaneden humana diye bir markadan almıştı. Yanimda götürmek istiyorum bu yüzden...
Yorumlara gore buyuk beden almaya karar verdim ben, yanlardan sıkabiliyormuş meselaBen de ilk dogumumda kullanmamıştım hastaneden vermişlerdi. Ama çok övülüyor 1 paket alicam 36-42 bedenden. Daha büyüğü 42-50 beden bize büyük olur herhalde.
Mamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustumBn de kesinlikle alacağım ilk şey mama olacak ilk kızımda bnm de sütüm geç geldi o kadar ağladı çocuk bilmediğimden sarılık olsa bu sefer hastanelerle ugrascaz en iyisi bu
Imm anladım canım teşekkür ederimbebiş belirliyor:)) 35ten sonra ntse ve çatı muayenesinden sonra ki daha öncesinde doğumun olmazsa doktorun net birşeyler der... su bitebilir kordon dolanabilir bebiş kaka yiyebilir açılma olmayabilir falan bi sürü olasılık var sezeryan için...
Bakalim bana ne diyecek dönmüş mu bebek?Bana 32 den itibaren 2 haftada bir gel 36 sonra haftada bir gelirsin dedi
Su gelmesi olmadan su bitebiliyor mu acaba neye bagli bitmesibebiş belirliyor:)) 35ten sonra ntse ve çatı muayenesinden sonra ki daha öncesinde doğumun olmazsa doktorun net birşeyler der... su bitebilir kordon dolanabilir bebiş kaka yiyebilir açılma olmayabilir falan bi sürü olasılık var sezeryan için...
Evet... Bebeğin plasentasında sıkıntı varsa su azalabilir. Bebeğin suyunu bebeğin vücudu üretiyor yeterli beslenemezse böbrekleri yetersiz fonksiyon gösterirse suyu azalır ... Su, azalırsa doğumda kalp sıkıntısı yaşayabileceği olasılığı nedeniyle sezeryan kararı alınabilir... O yüzden kontrollerde bebeğin suyunu ölçüyor doktorlarımızSu gelmesi olmadan su bitebiliyor mu acaba neye bagli bitmesi
Gecen hafta gttigimde de bas asagi suyu vs guzel dediBakalim bana ne diyecek dönmüş mu bebek?
Amin hepimize bol su icmek lazım birde oyle diyorlar hep.Evet... Bebeğin plasentasında sıkıntı varsa su azalabilir. Bebeğin suyunu bebeğin vücudu üretiyor yeterli beslenemezse böbrekleri yetersiz fonksiyon gösterirse suyu azalır ... Su, azalırsa doğumda kalp sıkıntısı yaşayabileceği olasılığı nedeniyle sezeryan kararı alınabilir... O yüzden kontrollerde bebeğin suyunu ölçüyor doktorlarımız
Allah hepimize güzel doğumlar nasip eylesin
MasallahGecen hafta gttigimde de bas asagi suyu vs guzel dedi
Bebislere mi? Onlara panduf gormedim. Patik ve hafif kalin patik ,kulotlu corap aldim ben. Kendime aldim bir tane hastane icin süslü terlikPanduf sizce gerekli mi ya. Hiç almadım patik falan da almadım...
Şu an nasipse ssvd olarak ilerliyoruz, şu an engel yok 37-38 de dikiş kontrolü yapılıcak, bende 35 den sonra yapılması gereken şeyleri yapacağımMaşallah... Ssvd ne alemde... Napton o meseleyi
Geçmeyen sancı oluncw gene doktor yolu gözüktü gittim geldim, ilk nst yapıldı iki kişilikti cam açıktı o yönü iyiydi, sancı çıkmadı ancak bebişim kafasını baya yerleştirmiş aşağıya, çalışabilir raporu al ama evde iş yapma her fırsatta dinlen dedi, 42 cm 1700 gram olmuş
Nst girdiğim an sancım kalmamıştı, böbrek faktörüde var kasılma yapan, yalancı sancı, doktor gazda olabilir dedi ama wc çıkışında problem olmayınca sıkıntı yok dediSanci cikmiyorsa nasıl gecmeyen sanci hissediyorsun? Yalanci sanci mi oluyor yoksa gaz falan mi ?
Su gelmesi olmadan su bitebiliyor mu acaba neye bagli bitmesi
Evin eminim sıcaktırPanduf sizce gerekli mi ya. Hiç almadım patik falan da almadım...
Ben erkenndoğum yapıldığında komple aktarıyor diye biliyorum ama iyice öğrenmek lazımCalisabilie raporu alip o sırada doğum yaparsaniz dogum öncesindeki izin hakkiniz yanmiyormu ? Boyle bisey duymuştum ben ogluma.erken dogum zamanimda araştırmıştım ama sizde bi arastirin risk varsa eger
Ya korona varken umarım sık sık çağırmazlar.Ben bişeye bastığımı anımsamıyorum yoktu bendeki cihazda öyle birşey. 35te girdim doğum sancısı çıktığından 5 günde bir nts için hastanedeydim 40a kadar...
Ben her dr a gittiğimde kalp atışına hatta plesantadan bebeğe kan geçişine kadar bakıyorlar. Tbi 20 sn fln sürüyor. Nst 15-20 dk Daha uzun süre anlaşılan. Teşekkürler cvbnız içinSancılarının şiddetini ölçüyor, hemde bebegin durumunu değerlendiriyorlar kalp atışına göre . Usg de her zaman kalp atışını goremiyosun doktor isterse bakıyor ama nst de direk bebegin kalp atışını saniye olarak gözüküyor .
Bnmde doktorum öyle demişti. Sonra başka dr a gittim gerek yok 34de başlarız dedi. Yani sıkıntısı olan gebelere evet erken başlayabiliyoruz. Ama senin bir sorunun yok dedi.Yoo doktor 32 de baslayalm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?