2021 Şubat Anneleri

Bn de kesinlikle alacağım ilk şey mama olacak ilk kızımda bnm de sütüm geç geldi o kadar ağladı çocuk bilmediğimden sarılık olsa bu sefer hastanelerle ugrascaz en iyisi bu

Bn de kesinlikle alacağım ilk şey mama olacak ilk kızımda bnm de sütüm geç geldi o kadar ağladı çocuk bilmediğimden sarılık olsa bu sefer hastanelerle ugrascaz en iyisi bu
Mamayi hastanese hemsireler yapip getiriyordu ben sadece biberon götürmustum
promalt icecekler goturdum yanimda bir gun onceden icmeye baslamistim hatta , ikinci dogumda sütüm boylelikle gelmisti

Imm anladım canım teşekkür ederim

Su gelmesi olmadan su bitebiliyor mu acaba neye bagli bitmesi

Evet... Bebeğin plasentasında sıkıntı varsa su azalabilir. Bebeğin suyunu bebeğin vücudu üretiyor yeterli beslenemezse böbrekleri yetersiz fonksiyon gösterirse suyu azalır ... Su, azalırsa doğumda kalp sıkıntısı yaşayabileceği olasılığı nedeniyle sezeryan kararı alınabilir... O yüzden kontrollerde bebeğin suyunu ölçüyor doktorlarımız
Allah hepimize güzel doğumlar nasip eylesin

Panduf sizce gerekli mi ya. Hiç almadım patik falan da almadım...

Amin hepimize bol su icmek lazım birde oyle diyorlar hep.

Calisabilie raporu alip o sırada doğum yaparsaniz dogum öncesindeki izin hakkiniz yanmiyormu ? Boyle bisey duymuştum ben ogluma.erken dogum zamanimda araştırmıştım ama sizde bi arastirin risk varsa eger

Sanci cikmiyorsa nasıl gecmeyen sanci hissediyorsun? Yalanci sanci mi oluyor yoksa gaz falan mi ?
Nst girdiğim an sancım kalmamıştı, böbrek faktörüde var kasılma yapan, yalancı sancı, doktor gazda olabilir dedi ama wc çıkışında problem olmayınca sıkıntı yok dedi

Benim suyum hic gelmedi ve 33 haftada suyum bitti komple bebek hareketsiz kalinca acil sezeryana alındım ve ne perinatologlar ne de doktorlae hic bir sebep bulamadilar suyun bitmesi ile ilgili

Calisabilie raporu alip o sırada doğum yaparsaniz dogum öncesindeki izin hakkiniz yanmiyormu ? Boyle bisey duymuştum ben ogluma.erken dogum zamanimda araştırmıştım ama sizde bi arastirin risk varsa eger
Ben erkenndoğum yapıldığında komple aktarıyor diye biliyorum ama iyice öğrenmek lazım

Ben bişeye bastığımı anımsamıyorum yoktu bendeki cihazda öyle birşey. 35te girdim doğum sancısı çıktığından 5 günde bir nts için hastanedeydim 40a kadar...
Ya korona varken umarım sık sık çağırmazlar. Bebişler iyi olsunda .

Kızlar bir de nst ye girenler ücreti olarak ne ödüyorsunuz?
Ben her dr a gittiğimde kalp atışına hatta plesantadan bebeğe kan geçişine kadar bakıyorlar. Tbi 20 sn fln sürüyor. Nst 15-20 dk Daha uzun süre anlaşılan. Teşekkürler cvbnız için
Yoo doktor 32 de baslayalm dedi
Bnmde doktorum öyle demişti. Sonra başka dr a gittim gerek yok 34de başlarız dedi. Yani sıkıntısı olan gebelere evet erken başlayabiliyoruz. Ama senin bir sorunun yok dedi.

İyi akşamlar, ben bu zamana kadar kontrollere devlet hastanesine gittim doğuma kadar da buraya gidicem ama doğumu şehir hastanesinde yapmak istiyorum nasılsa devlet hastanesi olunca kendi doktorum doğuma girmicek hastanede sıkıntı olur mu şimdiye kadar buraya hiç gelmemişsin doğuma mı geldin diye yada başka bi sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…