- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Bende oyle yapmak isterdim ama bunlar biraz fazla geldiEvet oda var. Devlet hastaneside aynıdır bana kalırsa sormak lazım bi ama baika şansm yok ya özele gidemem. 5 dk gösterirler babaya anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle yapmak isterdim ama bunlar biraz fazla geldiEvet oda var. Devlet hastaneside aynıdır bana kalırsa sormak lazım bi ama baika şansm yok ya özele gidemem. 5 dk gösterirler babaya anca
İki tani var ikisi arasında seçim yapacağım biri evimi çok yakın ssvd yaptırmış yaptırıyor, biri bağcılar yeni iklimde nehir bayram tuzladan bile doğuma gidenler var, hastaneden lüks değil normal hastaneler ama nehir bayram bu işte baya iyi, iksininde komple verdiğin ücret 3500
Zor bir surec olmus ama bunda oyle olmayacak bence.
Benimki bazen yuzuyor gibi ya da arka arkaya degisik hissiyat gibi bir şeyler yapıyor. Anlamiyorum tekme mi hickirik mi nedirarka arkaya geliyor kucuk kucuk ard arda vurus gibi ya da daha icerden bir tepki gbi. Seninde oluyor mu anlatamadim ama
![]()
Amiin ❤Ard arda olan titresim gibi seyler.hickirik oluyor genelde insallah sağlıkla gelir bebeklerimiz![]()
Her ikisinide kucaklayin hemde doya doya büyük bebekken anne kokusunu doya doya çekti küçük çekmesin mi onun da hakkı. Her ikisinide kucaklayabilecek güç var annelerdeBizim kurum çalışıyor ama ben tercih etmicektim...
Chicco lullago aldım her yere taşımak için, şehir dışına da gidicez Rabbim nasip ederse o günleri, pratik ve sepet kısmı sallanıyor... ben de bi bebek olunca kıskanmasın diye diğerini kucaklamamam lazım fazla o yüzden 4moms nuna falan düşünüyordum titreşimli. Arkadaşlar hediye almış titreşimli ne aldılar ne ettiler bilmiyorum da bekliyoruzdra da hafta sonu gittim gayet ii 39dan önce almayacak sezeryana bi sıkıntı görmezse... Oğlak burcu hayal oldu
tahliller istedi onlar da ii çıktı. Daha sık gel artık dedi, 34ün ortasında giderim bi sıkıntı olmazsa 10 gün sonra da kontrole işte...
İstanbulluyum da canim Çorum da yaşıyorum henüz burda öyle bı babayiğit Dr duymadım Amasya da Gülbin hanım dedi de o da çok tuzlu ki bnde o kadar babayiğit değilimHangi şehirdesin canım İstanbuldaysan bütçen müsaitse yusuf olgaç, yok o kadar veremem dersen diğer mükemmel nehir bayram
Hayırlısı böyleymiş demek ki ins çabuk toparlanır da ayağa kalkarızBenim de gözüm yemedi valla. Onun için doula ya da iyi bir ebe olacak saatlerce seninle sancini çekecek. Bir de bende yaş var, şeker var, pilates de hiç yapamadım bu hamileliğimde. En önemlisi de doktorum normal doğumda ün salmış bir dr değil daha çok sezaryen yapıyor.
İns cnmHiç biri yoktu cnm benim kine sebep bulamadılar aylarca hastahanede yattım bakalim bunda insallah yasamam
Senle üç gün var aramızda bnmde Ocak sonu Şubat basi.. pijama aldım bebeğin eşyaları zıbın falan öyle canimkızlar bende ocak sonu şubat başı dedi doktorum sezeryan olacak.Neler yaptınız neler aldınız yazar mısınız?
Ten al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersinBen mavi aldım çokda güzel aşırı begendim içi öyle aman aman belli etmiyo emzirme atletini beyaz mı alsam ten rengi mi alsam onu bilemedim içinde sırıtırmısabahlığıda var çok sıkıntı olursa sabahlığı alırım üstüme
Kızlar ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdula. Bence biz şubat anneleri de Ocak ta doğuracağız gibi geliyor.Senle üç gün var aramızda bnmde Ocak sonu Şubat basi.. pijama aldım bebeğin eşyaları zıbın falan öyle canim
Ben de Ocak’ta olur diye düşünüyorum kendi adıma. Oğlumu 1 hafta erken doğurmuştum kızımda öyle okursa ocak sonu gibi gelir. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşTen al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersinben elbiseye döndüm trendyoldan bakıyorum bakalım.
Kızlar ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdula. Bence biz şubat anneleri de Ocak ta doğuracağız gibi geliyor.Zaten sezeryan olacaklar 40 ta değil 38 de doğurduğu için..
Gerçekten malt içeceğe bir gün önceden başlayınca süt erken mi geldi? Biz de deneyelim o zaman. Ben sezaryen olduğu için sancı çekmiyoruz ya süt bu yüzden gelmiyor diye düşünüyordu
Ben 2 tane pijama takımı aldım. Gecelik/elbise de almak istiyorum siz gibi. Ama üşürüm diye alamadım. Hepsi çok ince gözüküyor gözüme. Nasıl bir şey alınmalı acaba bulamıyorumTen al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersinben elbiseye döndüm trendyoldan bakıyorum bakalım.
İns bekler bebislerTen al bence cnm. Altına depend giyersin. Az iç göstermesine sevindim kesinlikle sabahlıkla daha rahat edersinben elbiseye döndüm trendyoldan bakıyorum bakalım.
Kızlar ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdula. Bence biz şubat anneleri de Ocak ta doğuracağız gibi geliyor.Zaten sezeryan olacaklar 40 ta değil 38 de doğurduğu için..
Hastane odalarının o aldar soğuk olacağını düşünmüyorum aslında ben. Ama covidden dolayı camı sürekli açık tutarım. Bir de sadece yarım saat foto çekilmek için giyerim elbiseyi diyorum.Ben 2 tane pijama takımı aldım. Gecelik/elbise de almak istiyorum siz gibi. Ama üşürüm diye alamadım. Hepsi çok ince gözüküyor gözüme. Nasıl bir şey alınmalı acaba bulamıyorum![]()
ama sancı ölçüyor şiddetli sancın çıkarsa onu da değerlendiriyor yani tam hatırlamıyorum da 10 günde bir galibaYa dr muayenesi de öyle hatta o havlu tüm yatağı kaplamıyor kollarık direkt sedyeye değiyor rahatsz oluyorum bende. Bir de tansiyon ölçtükleri için kolumuda hemennkolonya sıkıyorum gelince direkt banyoya giriyorum.odaları havalanmıyor ben çıkıyorum başkası giriyor yoğun hep doktorlar. Nst de 2 kişilik odalara girmem valla ben derim. Camı da açtırırım. Ne sıklıkla gidiliyor peki?
Ne sıklıkla gidiliyor cnm?
Usg de de hareketi gözüküyor kalp atışı dinleniyor,harektlerini de ben hissedince basıyorsam ben hala anlamadım nst ye ne gerek olduğunu![]()
aaa bana verdilerdi cihaza basın diyolar hareket sayıyolar çünkü.Defalarca nstye girdim hiç elime bir alet verip basmamı istemedilerilk defa duydum söylediğinizi. Farklı cihazlar demek ki
Hastane odalarının o aldar soğuk olacağını düşünmüyorum aslında ben. Ama covidden dolayı camı sürekli açık tutarım. Bir de sadece yarım saat foto çekilmek için giyerim elbiseyi diyorum.
hoş sezeryan olanlar için gecelik\sabahlık iyi olur diyorlar. Doğum sonrası için ilk gecelik sabhalık tkaımımı giyeceğim siyah tenkli spnra bir tane önden düğmeli uzun kollu takım bir tanede 3lü takım koyacağım. Foto içinde beyaz elbse bakıyorım olmadı beyaz gömlek giyeceğim ya. Tabi bir de kıyafetlerimle uyumlu olan bebek kıyafetleri seçmem gerek
sonra diyorum inşallah halim olur bu kadar uğraşıyorum![]()
her sancı çıkıyor ama şiddeti önemli 100 diye bir değer var onu geçen sancın çıkarsa mesela o zaman doğum olabilir diyebiliyor dr gerekirce ciğer geliştirici yapıyor istirahat et diyor falan.evet bende de oluyor sanci bazen gaz bazende yalanci sanci tabi dogum mu normal mi ayirana kadar akla karayi seçiyorum
3. Gebelikte sen hissetmiyorsan normal o zaman benim hissetmemem
nst de hangi sanci cikiyor acaba