2021 Şubat Anneleri

Benim ilk dogumum sezaryen, bu da öyle olacak % 90. Ilk doğumda ben sütüm gelir diye mama götürmemiştim ama orada süt 2 gün gelmedi ve lazım oldu. Eşim eczaneden humana diye bir markadan almıştı. Yanimda götürmek istiyorum bu yüzden...

Geçmeyen sancı oluncw gene doktor yolu gözüktü gittim geldim, ilk nst yapıldı iki kişilikti cam açıktı o yönü iyiydi, sancı çıkmadı ancak bebişim kafasını baya yerleştirmiş aşağıya, çalışabilir raporu al ama evde iş yapma her fırsatta dinlen dedi, 42 cm 1700 gram olmuş

Ben her gidişimde dr soruyorum hep aşağıdaydı kafası. Bazen sağda bazen solda . Hareketler hep yukarıda ise bası aşağıdadır ayakları ve dizleri ile hareket ediyordur cnm. Benimkinin ayakları artık kaburgama dayandı

Aynen hayırlısı canım... Rabbim yardımcın olsun kazasız belasız su gibi geçsin 5 haftan. Siperlik falan da tak...

Ya dr muayenesi de öyle hatta o havlu tüm yatağı kaplamıyor kollarık direkt sedyeye değiyor rahatsz oluyorum bende. Bir de tansiyon ölçtükleri için kolumuda hemennkolonya sıkıyorum gelince direkt banyoya giriyorum.odaları havalanmıyor ben çıkıyorum başkası giriyor yoğun hep doktorlar. Nst de 2 kişilik odalara girmem valla ben derim. Camı da açtırırım. Ne sıklıkla gidiliyor peki?
Ne sıklıkla gidiliyor cnm?
Usg de de hareketi gözüküyor kalp atışı dinleniyor,harektlerini de ben hissedince basıyorsam ben hala anlamadım nst ye ne gerek olduğunu

Maşallah... Ssvd ne alemde... Napton o meseleyi

Ben bişeye bastığımı anımsamıyorum yoktu bendeki cihazda öyle birşey. 35te girdim doğum sancısı çıktığından 5 günde bir nts için hastanedeydim 40a kadar...

Sancılarının şiddetini ölçüyor, hemde bebegin durumunu değerlendiriyorlar kalp atışına göre . Usg de her zaman kalp atışını goremiyosun doktor isterse bakıyor ama nst de direk bebegin kalp atışını saniye olarak gözüküyor .

ben doktorun odasını nts odalarından daha hijyenik buluyorum. Çünkü en azından havalandırılıyor kontrol aralarında ve nts süreci muayeneden uzun...
Fis fisli kolonya al sık komple olmadi. Coft maske zaten kesin. Bilmiyorum icini rahatlatmak için yazdim benim fikrimce tehlike ayni. Nts ye sokan genelde sokup çıkıyor diye gördüm sonra giriyor gene iceri. Umarim bir sorun olmaz.

Sartlanma ya bence şimdi goturerek nasilsa hastane diplerinde var eczane. Iyi dusun iyi olsun inşallah. Belki gelir öyle düşünerek git bence tabi yine sen bilirsin

Sanci cikmiyorsa nasıl gecmeyen sanci hissediyorsun? Yalanci sanci mi oluyor yoksa gaz falan mi ?

Ben bugun nst ye girdim
Ben de bi cok arkadas gbi avicennaya gidiyorm
Sabah 9da gttm sakindi
Tek.ben vardim ve 15 dk da bitti
Oraya giden deneyimi olmayan varsa merak etmesinler
Sizinle aynı dogum yapacağım tarih kagit ustunde. nst yi nicin istediler surekli mi olacak artik? Ben hep 34 sonrasi 35,36 da başlandığını duymustum. Yanlis duydum sanırım.

Aslinda yanlis yapiyorlar iste nasil korona var diye muayeneye insan almiyorlar cogu yerde bu da oyle olmali. Iki uc oda ayarlayip tekli girmeleri hamileler. Sistem aşırı yanlış ve mantik dışı. Sen muaynede es bile alma ne mantiksa sanki esimde olsa bende olmayacak ama nts ye ki kisi sok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…