2021 Şubat Anneleri

Meraba arkadaslar size önemli birsey sormak istiyorm ben doğum izni almak istemiyorm isime devam etmek istiyorm diyelim böyle bir şansım varmı acaba yoksa yasal suç mu zaten özel okuldayim uzakdan ders var okul da ayrılma istediğin kolaylik sağlanacak diyor bilgisi olan bilgi verebilir mi

Normal doğum mu olacağı sezeryan mı olacağı kaçıncı haftada netleşir kızlar doktor mu karar veriyor acaba
bebiş belirliyor:)) 35ten sonra ntse ve çatı muayenesinden sonra ki daha öncesinde doğumun olmazsa doktorun net birşeyler der... su bitebilir kordon dolanabilir bebiş kaka yiyebilir açılma olmayabilir falan bi sürü olasılık var sezeryan için...

geçen dedim ya sistem öyle bi insiyatif vermiş ki bütün kurumlar maalesef saçma sapan uygulamalar içinde... bize uzaktan çalışma gelmese ben de mecbur analık iznine ayrılmak zorundaydım.
Aynen öyle herkes kafasına göre kural uyguluyor. Sana öyle yapmışlar bizim bi arkadaş da dönüşümlü çalışıyor o da izne ayrılmış çalıştırmamışlar banada bi daha konuştum kesinlikle hayır çalışamaz olucak dedi.

Canım ben de kontrolde sordum bebeğin kafası aşağıda mı dedim ,evet ama daha çok döner dedi doktor şimdi belli olmaz dedi ileriki haftalarda Belli olurmuş.

Tamam canım çok sağol buna baktıktan sonra bide şöyle katlanır beşikler gördüm yoksa böyle bi şey mi alsam dedim ama
Ya bende bundan veya park yatak alıp oturma odasına koyayım demiştim.
70x120 ahşap beşik yaptrdım ve kapılardan geçmiyor. Ben onu gündüzleri çekerim oturma odasına diyordum. Hayaller hayatlar
Eğer yatağı varsa ve bnm gibi bir sorunun yoksa anakucağı al kesinlikle oyalamak ve uyutmak için

Doktorumda yılbaşına kadar yokmuş. Galiba Corona oldu 34 te nst için gelin her hafta gireceksin dediler. Sizde durumlar ne kızlar?

Bizim kurum çalışıyor ama ben tercih etmicektim...
Chicco lullago aldım her yere taşımak için, şehir dışına da gidicez Rabbim nasip ederse o günleri, pratik ve sepet kısmı sallanıyor... ben de bi bebek olunca kıskanmasın diye diğerini kucaklamamam lazım fazla o yüzden 4moms nuna falan düşünüyordum titreşimli. Arkadaşlar hediye almış titreşimli ne aldılar ne ettiler bilmiyorum da bekliyoruz dra da hafta sonu gittim gayet ii 39dan önce almayacak sezeryana bi sıkıntı görmezse... Oğlak burcu hayal oldutahliller istedi onlar da ii çıktı. Daha sık gel artık dedi, 34ün ortasında giderim bi sıkıntı olmazsa 10 gün sonra da kontrole işte...

Tam göğsün altında taş gibi olması lazım, kafası oradadır. Zor nefes alma, mide şikayetleri artar. Bazen yanılıp popoyu kafası diye sevdiğimiz zamanlarda olmadı değil :)

Hadi bakalım şansınıza ne çıkacak bakalık hediyesi
Ay olmasın oğlak ne güzel,kovayı bekleyeceğim bende 21 ocak doğsun oğluşum yeter
Nst'ye girdiniz mi?

Hadi bakalım şansınıza ne çıkacak bakalık hediyesi
Ay olmasın oğlak ne güzel,kovayı bekleyeceğim bende 21 ocak doğsun oğluşum yeter
Nst'ye girdiniz mi?
yok hiç lafı geçmedi.. geçmesin de hiç istemiyorum ona bağlanmak... düzelteyim bi zorluğu yok gözü korkmasın aman okuyanın, sadece nts odasında sürekli bi sirkülasyon oluyor. senden önce başkası yatmış oluyor yatakta korucu sadece havlu kağıt... o yüzden istemiyorum...

Bizimki de o sisteme geçmedi hamile ve 10 yaş altı çocuğu olanlara idari izin verdi . Ama raporu kabul etmedi sağlık olsun artık. Nuran hanım banada 35-36 da gel dedi senden ne tahlilleri istedi benden onları da istemedi

8 ayda iki kez tahlil verip 4 kez doktora gidince kadıncağız ürktü... bi aksilik istemiyorum bakalım değerlerine dedi:)) şeker testi yaptırmamıştım. sadece açlığa bakılmıştı benim kan şekerine falan baktı, b12 eksikti ona, tam kan sayımı idrar. hepsi güzel çıktı...

Bir sey bulasmaz ki ona bakarsan hastanede muayne odasi da ayni mantik. Eve gidince dusa girersin ustunu hemen makineye at bitti gitti.
Tabi en basinda onceki hastanem 2 kisi seklinde aliyorlardi gormustum umarim simdiki tek aliyordur

Bir sey bulasmaz ki ona bakarsan hastanede muayne odasi da ayni mantik. Eve gidince dusa girersin ustunu hemen makineye at bitti gitti.
Tabi en basinda onceki hastanem 2 kisi seklinde aliyorlardi gormustum umarim simdiki tek aliyordur
ben doktorun odasını nts odalarından daha hijyenik buluyorum. Çünkü en azından havalandırılıyor kontrol aralarında ve nts süreci muayeneden uzun...

Ne kadar sürüyor peki ?
Yarım saati bulduğu oldu bende, 20 dk falan.. bebek uyuyorsa bişiler yiyp tekrar...
Ya cidden korkulacak bişi değil uzanıyorsun bi cihazdan çıkan kablolar karnına bantlatlanıyor hareket etmeden durucan. Kimse olmuyor belki karşı yatak boşsa orda başka biri. Ben özelde de özel tek kişilik nts odası görmedim.

Iyı çok şükür ben yakın zamanda vermiştim ondan istemedi herhalde. İyi hissedersem bende bi daha 36 da gidicem .
Ben hep tek girdim canım tek yatak vardı nts odasında. Bazen yukarda doğum katında nts ye bağladılar yer olmayınca hiç iki kişi girmedim yanımda sadece eşim vardı.

ben.ishal icin demedim su artik azalacak doguma kadar onun icin ic dedi dr

inşallah bi çözüm bulabilirsin. sadece gün kaybın olacak bulamazsan da... iş yeriyle bi görüş insan kaynaklarıyla sistemlerinde kaç haftalık gözüküyorsun diye.
SOn durum daha öce gitmediğim bi doktordan 6 mayısa göre alacağım, bi kaç kişiye danıştık bu yönde yapmamın iyi olcağını söylediler, vardır bunda da bi hayır Perşembe iş başı yapıyorum

nst soran olmus uzaniyorsun birseyi gobegine bagliyor cihaz yani eline de basman icin alet veriyor bebek.hareket ettikce basiyorsun o arada sanci varsa da cihaz onun siddetini olcuyo 34 te baslaniyo haftaya randevum var duruma gore baglariz seni dedi bebek hareketlerine amniyo sivisina bakariz dedi bir sikinti gormezse belki istemez bakalim yaklasik 20 dk falan kaliyosun sancin cikarsa tekrar isteyebilir ayni.gün doguma kadar yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…