2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada kırk haftadan önce Doğum yaparsanız Doğum öncesi kullanamadığınız izni de Doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz
Benim ilk doğumumda yapmadılar onu bizim mi söylememiz gerekiyor. ? Şimdi de 32 de çalışabilir aldım kabul etmedi çalışamaz almalısın kanun böyle diyor dedi sağlık bakanlığıyla görüştüm onlarda iş yerine bağlı bi uygulama dedi.

Kızlar indirim haberiyle geldim, ebebekte Emzirme ve bez ürünlerinde %15 indirim var. Kitaplarda 3 al 2 öde. Aldıklarımın hepsi indirimli uygun geldi fiyatları bana ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz,

Eklentiler

• Screenshot_20201214_134415_com.solidict.ebebek.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20201214_134430_com.solidict.ebebek.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20201214_134434_com.solidict.ebebek.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
Kanunda yazıyor canım, ben önceki doğumumda 38 haftalkken Doğum yapmıştım kalan süreyi de Doğum sonrasına aktarmıştım, sen dilekçeyle kanunu da ilgi tutarak başvurunu yap, analık izni kullanımı idarenin iznine bağlı bi uygulama değil vermek zorundalar, 32. Haftada seni neye dayanarak çalışamaz raporu almaya zorluyorlar anlamadım

Istanbulda yaşıyorum canım burda hamilelere ve 10 yaş altı çocuğu olanlara idare izin verildi ya 24-32 arası idari izin sonrası çalışamaz almalısın kanun filen calismadigin için kabul etmiyor dedi . Ama şöyle bişey var ben genelgeden iki turlu yararlaniyorim 10 yas alti cocugum da var o yüzden zaten idari izinliyim ona istinaden çalışabilir raporum da kabul edilebilir. Valilik ve il sağlıkla görüştüm onlarda benim dediğim gibi dediler. Şimdi amir e biraz baskı yapıca m sonuçta bu karar kurumda uygulanıyor hamile olmasam idari izinli olucaktım. Hem iznimden oluyorum hem maaştan anlamadım.bu nasıl.is

Guzel fiyatmis bu saatten sonra ben baksam da yaklastgi icin olmaz sanirim. Genelde fyatlar buydu baktiklarimda. Taksit falan da yapılmıyor nakit isteniyor
Veririm vermem değil parayi ama ilerde isimize yarayacak biraz daha ucuz olsa cocuklar hastalanır vs hep ozel bunlarda

Son ayda bile giden var. Eski hastaya verilen bir fiyat değil açıkçası

Son ayda bile giden var. Eski hastaya verilen bir fiyat değil açıkçası
Benim hastane sadece doguma gelene 3900 -4200 arasi fiyat belirliyoruz dedi. Ondan her yerde oyle sandim
Her yer neredeyse sorduklarim arası aynı yani benim. Devlet mi dusunsem diyorum bazen

inşallah bi çözüm bulabilirsin. sadece gün kaybın olacak bulamazsan da... iş yeriyle bi görüş insan kaynaklarıyla sistemlerinde kaç haftalık gözüküyorsun diye.

Normal doğum mu olacağı sezeryan mı olacağı kaçıncı haftada netleşir kızlar doktor mu karar veriyor acaba
Doktordan ziyade bebek karar verir. Dönmüş mü , donmemis mj kilosu nedir.
Normale uygun biri ozelde sezeryanda isteyebilir ama hafta olarak bilmiyorum 38e kadar mi ne donmesi lazim sanirim.

Merhaba arkadaşlar,
28. haftada gittiğimde doktor, bebeğin pozisyonu için “makat geliş” demişti. 32’ye kadar dönmezse egzersiz vereceğini söylemişti. Anne karnındaki hareketlerden bebeğin hangi pozisyonda olduğu anlaşılabilir mi? İlk çocuğum, hiçbir şey anlamıyorum ben ve çok merak ediyorum.

Bizde kontrolden geldik 1700gram olmuşuz idrarda enfeksiyon çıktı sanırım epitel hücre sayısı yüksek çıktı belimde ağrı var deyince 38 hafta bittiği zaman gel dedi gün verecek epidural sezeryan dönmemişte zaten kafa yukarıda dedi popo aşağıda

Ben sling bakacagim gibi kucagi severse kızım. Kangurudan daha ergonomik geliyor. Ama belki kucak cocugu olmaz. Sling ya da kanguru kullaninca kucaga alisiyor direkt bebisler arastedgima göre
Mama neden alcaksin ki simdiden belki sutun yetecek. Mama icin cok erken karar bence

38 e kadar doner belki kaç haftalıksin

geçen dedim ya sistem öyle bi insiyatif vermiş ki bütün kurumlar maalesef saçma sapan uygulamalar içinde... bize uzaktan çalışma gelmese ben de mecbur analık iznine ayrılmak zorundaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…