- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 31
Benim ilk doğumumda yapmadılar onu bizim mi söylememiz gerekiyor. ? Şimdi de 32 de çalışabilir aldım kabul etmedi çalışamaz almalısın kanun böyle diyor dedi sağlık bakanlığıyla görüştüm onlarda iş yerine bağlı bi uygulama dedi.Kızlar bu arada kırk haftadan önce Doğum yaparsanız Doğum öncesi kullanamadığınız izni de Doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz
Kanunda yazıyor canım, ben önceki doğumumda 38 haftalkken Doğum yapmıştım kalan süreyi de Doğum sonrasına aktarmıştım, sen dilekçeyle kanunu da ilgi tutarak başvurunu yap, analık izni kullanımı idarenin iznine bağlı bi uygulama değil vermek zorundalar, 32. Haftada seni neye dayanarak çalışamaz raporu almaya zorluyorlar anlamadımBenim ilk doğumumda yapmadılar onu bizim mi söylememiz gerekiyor. ? Şimdi de 32 de çalışabilir aldım kabul etmedi çalışamaz almalısın kanun böyle diyor dedi sağlık bakanlığıyla görüştüm onlarda iş yerine bağlı bi uygulama dedi.
Hadi ya üzüldüm canımBenim ilk doğumumda yapmadılar onu bizim mi söylememiz gerekiyor. ? Şimdi de 32 de çalışabilir aldım kabul etmedi çalışamaz almalısın kanun böyle diyor dedi sağlık bakanlığıyla görüştüm onlarda iş yerine bağlı bi uygulama dedi.
Istanbulda yaşıyorum canım burda hamilelere ve 10 yaş altı çocuğu olanlara idare izin verildi ya 24-32 arası idari izin sonrası çalışamaz almalısın kanun filen calismadigin için kabul etmiyor dedi . Ama şöyle bişey var ben genelgeden iki turlu yararlaniyorim 10 yas alti cocugum da var o yüzden zaten idari izinliyim ona istinaden çalışabilir raporum da kabul edilebilir. Valilik ve il sağlıkla görüştüm onlarda benim dediğim gibi dediler. Şimdi amir e biraz baskı yapıca m sonuçta bu karar kurumda uygulanıyor hamile olmasam idari izinli olucaktım. Hem iznimden oluyorum hem maaştan anlamadım.bu nasıl.isKanunda yazıyor canım, ben önceki doğumumda 38 haftalkken Doğum yapmıştım kalan süreyi de Doğum sonrasına aktarmıştım, sen dilekçeyle kanunu da ilgi tutarak başvurunu yap, analık izni kullanımı idarenin iznine bağlı bi uygulama değil vermek zorundalar, 32. Haftada seni neye dayanarak çalışamaz raporu almaya zorluyorlar anlamadımEki Görüntüle 2739770 Eki Görüntüle 2739770
Guzel fiyatmis bu saatten sonra ben baksam da yaklastgi icin olmaz sanirim. Genelde fyatlar buydu baktiklarimda. Taksit falan da yapılmıyor nakit isteniyorLacivert olanı şuanki bedenime göre aldım. Çünkü bende sadece göbek çıktı vücudumun diğer yerleri çok şişmedi. Doğumdan sonra da göbek iner zaten diye aşırı büyük almadım. Gri olanı annem büyük almış 2 beden büyük. Son aylarda şişerim belki diye
Pendik medipole gidiyorum normal doğum 2250tl
Son ayda bile giden var. Eski hastaya verilen bir fiyat değil açıkçasıGuzel fiyatmis bu saatten sonra ben baksam da yaklastgi icin olmaz sanirim. Genelde fyatlar buydu baktiklarimda. Taksit falan da yapılmıyor nakit isteniyor
Veririm vermem değil parayi ama ilerde isimize yarayacak biraz daha ucuz olsa cocuklar hastalanır vs hep ozel bunlarda
Benim hastane sadece doguma gelene 3900 -4200 arasi fiyat belirliyoruz dedi. Ondan her yerde oyle sandimSon ayda bile giden var. Eski hastaya verilen bir fiyat değil açıkçası
Yakin olan pandemi hastanesine çevrilmiş sordum şimdi. O riske girmek istemem. Boyle devam mecburen.Son ayda bile giden var. Eski hastaya verilen bir fiyat değil açıkçası
Olsun cnm önemli olan sağlıkla bebekleri kucağımıza almak. İnş doğumlarımız da nasip olurArtık çok geç canim ilki normale doğru giderken sezeryan oldu..bu da sezeryan olacak ama ilk doğum yapacak arkadaşlar bunu Dr unuz ile konuşun bence
inşallah bi çözüm bulabilirsin. sadece gün kaybın olacak bulamazsan da... iş yeriyle bi görüş insan kaynaklarıyla sistemlerinde kaç haftalık gözüküyorsun diye.Şöyle ki benim ilk gittiğim hastane orası sat 1 mayıstı ama geç döllenme olduğu için sonrada bu tarih değişti ama o doktorda bu 1 mayıs olarak kaldıben gittiğimde de sen zaten 24 haftalıksın diyip raporu verdi ben usg göre verei zannediyorum sonrada aklıma geldi benim orada 1 mayıs gözüküyor, bugün o doktora gideceğim yapabileceğimiz bişi var mı diye
Doktordan ziyade bebek karar verir. Dönmüş mü , donmemis mj kilosu nedir.Normal doğum mu olacağı sezeryan mı olacağı kaçıncı haftada netleşir kızlar doktor mu karar veriyor acaba
Ben sling bakacagim gibi kucagi severse kızım. Kangurudan daha ergonomik geliyor. Ama belki kucak cocugu olmaz. Sling ya da kanguru kullaninca kucaga alisiyor direkt bebisler arastedgima göreKızlar wrap sling alan var mi? Bir kumaa parcasi ivin pahalı ama ben evde kullanırım diye düşünüyorum. Evde kızım da var onunla da ilgilenmem lazım. Bebek devamli kucagimda olursa yorulurum. Benim ilk doğumum zamanında pek bilinmiyordu. Bir de mamadus diye bir markanın kangurusunu övmüşler. Sling ya da kanguru ikisinden birini almak lazim zaten alacaksam da. Biraz kafam karıştı. Depend 36-42 beden külot bez sanal markette bulamadım. Artık bir gün markete gidip eşim alacak. Bebek bezi prima pure önermişler. Mama kararsizim hangi marka alacağımı. Bir de şunu farkettim acelesi yok diye bekledikçe her seye zam gelmiş. Aralık ayında bir sürü marka zam yapmış.
38 e kadar doner belki kaç haftalıksinBizde kontrolden geldik 1700gram olmuşuz idrarda enfeksiyon çıktı sanırım epitel hücre sayısı yüksek çıktı belimde ağrı var deyince 38 hafta bittiği zaman gel dedi gün verecek epidural sezeryan dönmemişte zaten kafa yukarıda dedi popo aşağıda
Canım kapı süsü kargon geldi mi?Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldikapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
geçen dedim ya sistem öyle bi insiyatif vermiş ki bütün kurumlar maalesef saçma sapan uygulamalar içinde... bize uzaktan çalışma gelmese ben de mecbur analık iznine ayrılmak zorundaydım.Istanbulda yaşıyorum canım burda hamilelere ve 10 yaş altı çocuğu olanlara idare izin verildi ya 24-32 arası idari izin sonrası çalışamaz almalısın kanun filen calismadigin için kabul etmiyor dedi . Ama şöyle bişey var ben genelgeden iki turlu yararlaniyorim 10 yas alti cocugum da var o yüzden zaten idari izinliyim ona istinaden çalışabilir raporum da kabul edilebilir. Valilik ve il sağlıkla görüştüm onlarda benim dediğim gibi dediler. Şimdi amir e biraz baskı yapıca m sonuçta bu karar kurumda uygulanıyor hamile olmasam idari izinli olucaktım. Hem iznimden oluyorum hem maaştan anlamadım.bu nasıl.is
yok canım yorumlarda geç geldiği yazıyorduCanım kapı süsü kargon geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?