Aklıma takılan şu doktor 1 mayısa göre vermiş raporu 24+5 e denk geliyor, şu an 32 yi neye göre alacağım karıştı, ya bana verdiği günü 24+0 gibi kabul edip, 32+0 alacağım sat 6 Mayısa denk geliyor, bi yerde sat 15 mayıs gözüküyor bi yerde 1 mayısHatırlıyorum 24ü önceden verdi. Ya benim arkadaş da daldı kimse de hatırlatmadı sağolsunlar, yalvar yakar 4 günü devretmediler. Ne getirirsen o dediler. Şu an idari izinlisin ya sorun olmaz işyerinden dönüşüm muhabbetine idari izinli gösterilirsin o iki gün... Tabi konuş ama bence insan kaynaklarınızla bi...
Ben gidiyorum Bülent beye ve çok memnunumBülent kars a giden muayene olan ya da daha önce doğum yaptıran var mı kızlar ?
Gonulmeyvesi canım o paylaştığın anakucağından edinmelisin. İlk ay olmasa bile sonrasında müthiş oyalayıcı. Önündeki oyuncaklarıyla oynarken yemeğimi yapıyordum. Çayımı içerken ayağımla sallıyor uyutuyordum. Çevremde arkadaşlarım da hep uykuya onunla geçmesini sağlıyordu. Genel olarak memnun kalınası bir şey.
Anakucağı kesinlikle alınması gerek.
Babynestte sadece uyutursunuz. Bunlarda oyalanıyorlar ,hoşlarına gidiyor. Özellikle anne karnınındaki sesleri çıkaran, rahatlatan şekilde sağlayanlar fln var.
Bende eşime zorla 4moms aldırdıminaşllah oğlışum çok severde benmkinin çenesine maruz kalmam
Prego fln da çok tavsiye ediliyor bir bak istersen cnm
Ben ilk çocuğumda almamıştım ama bunu çok öven var. Bir akrabam gönderecek sağolsun. Ilk 6 ay kullanılıyor diye duydum.
Olabilir . Ev botu giydikten sonra geçerse yaz :))
Normal doğumda var mı bilmem ama ameliyatlarda popodan gaz çıkarmadan çıkamazsın hastaneden
Gaz olayı herseyin yolunda gösteriyor malum amleytta organlar azck etkilenıyor bebek cıkarkenVay bee çok ilginçmişneden acaba ?
Ayaklarını sıcak tut üşütmek cok sancı yapıyor cok ayakta kalmamaya çalış . Belden olması kısmını bilmiyorum aynen yalancı sancı olabilir ama bunu dr una danış. Özele gidiyorsan tl dan da sorabilirsin. Benmkinin insta hesabı var sorularımla bunlattım artık kadına. Benm bikez kabızlıktan göbeğim ağrımıştı , bana gel bakalım ultrasonda gebelikte hiç bir agrıyı değerlendirmeden normal kabul etmeyiz demişti. Yada tlla ulaşamazsan kontrol zamanı sor mutlaka. Korkulacak bişey yoktur Allahınizniyle içini ferah tut.Tamam canım ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum aslında ama bu sancılar bi garip
İlk kez korktum niyeyse dün akşam ve gece belimden sağ kasığıma ordanda bacağıma ciddi sancı girdi ne olduğunu anlamadım
Akşamki o kadar sertti ki bağırdım resmen
Eşim bi an kalktı yanıma geldi yavaş yavaş geçti
Acaba yalancı doğum sancısı falan mı dedim
Ben de ona gidiyorum kaçıncı hafta dasınBen gidiyorum Bülent beye ve çok memnunum
Bence de bu saatten sonra olan her türlü farklı ağrılarınızı doktorunuzla paylaşın son zamanlarimiz her an doğum ağrısı yaşayabiliriz, çok normal bi ağrı da olabilir ama doktor değerlendirsin. Kasilmalarimiz da olabilir bunları da düzenli olup olmadığını değerlendirmek lazım internette bilgilendirici videolar var bir izleyin kendinizi de ona göre değerlendirinTamam canım ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum aslında ama bu sancılar bi garip
İlk kez korktum niyeyse dün akşam ve gece belimden sağ kasığıma ordanda bacağıma ciddi sancı girdi ne olduğunu anlamadım
Akşamki o kadar sertti ki bağırdım resmen
Eşim bi an kalktı yanıma geldi yavaş yavaş geçti
Acaba yalancı doğum sancısı falan mı dedim
Ayaklarını sıcak tut üşütmek cok sancı yapıyor cok ayakta kalmamaya çalış . Belden olması kısmını bilmiyorum aynen yalancı sancı olabilir ama bunu dr una danış. Özele gidiyorsan tl dan da sorabilirsin. Benmkinin insta hesabı var sorularımla bunlattım artık kadına. Benm bikez kabızlıktan göbeğim ağrımıştı , bana gel bakalım ultrasonda gebelikte hiç bir agrıyı değerlendirmeden normal kabul etmeyiz demişti. Yada tlla ulaşamazsan kontrol zamanı sor mutlaka. Korkulacak bişey yoktur Allahınizniyle içini ferah tut.
24+5te 24+0 mı verdi sana? Öyle verdiyse 32+0alman lazım 32+5teAklıma takılan şu doktor 1 mayısa göre vermiş raporu 24+5 e denk geliyor, şu an 32 yi neye göre alacağım karıştı, ya bana verdiği günü 24+0 gibi kabul edip, 32+0 alacağım sat 6 Mayısa denk geliyor, bi yerde sat 15 mayıs gözüküyor bi yerde 1 mayıs
Bence de bu saatten sonra olan her türlü farklı ağrılarınızı doktorunuzla paylaşın son zamanlarimiz her an doğum ağrısı yaşayabiliriz, çok normal bi ağrı da olabilir ama doktor değerlendirsin. Kasilmalarimiz da olabilir bunları da düzenli olup olmadığını değerlendirmek lazım internette bilgilendirici videolar var bir izleyin kendinizi de ona göre değerlendirin
Lacivert olanı şuanki bedenime göre aldım. Çünkü bende sadece göbek çıktı vücudumun diğer yerleri çok şişmedi. Doğumdan sonra da göbek iner zaten diye aşırı büyük almadım. Gri olanı annem büyük almış 2 beden büyük. Son aylarda şişerim belki diyeBedeni kaç aldınız acaba
Yok canım üçüncü benim daha hiç bi şey almadım geç kalmış hissediyorum artık bi şeyler almam lazım Diye düşünüyorum diğer çocuklarımda çocuk arabamız sadeydi şimdi böyle ikili filan görünce kullAnışlı olup olmadığını bilemedim
Pendik medipole gidiyorum normal doğum 2250tlOnu sen istersin canim ek ucreti var
Ozelde 500 -750 bazilarinda daha çok bazisinda daha az arasi degisiyor.
Benim doguma da zam geldi 3500 bide onu yaptirsam 4 u gececek ama bende merak ediyorum. Kararsizim.
2500larda dogum yeri bulsam iyi olurdu
Şöyle ki benim ilk gittiğim hastane orası sat 1 mayıstı ama geç döllenme olduğu için sonrada bu tarih değişti ama o doktorda bu 1 mayıs olarak kaldı24+5te 24+0 mı verdi sana? Öyle verdiyse 32+0alman lazım 32+5tenasıl başardı bunu gittiğin doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?