Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün başladımKızlar birşey soracağım folik asit kullanıyor musunuz ?
Bende 1 ay oldu başlayalı ama bulantı yapıyor bendeBen bugün başladım
3 çocuklu hayat için birbirimize motive oluruz belki. TebriklerMrb bnde ins subat 2021 annesı olcam, ıkı cocugum var 3.gelıcek nasipse, beklenmedık zamanda oldu ama nasıbıyle gelır ıns cocuklarım 4 ve 2 yasında, sat 27 nısa in, dgm zamanı 1 şubat gözüküyor rabbımden hayrlısı ıns, kan sonclarım yarın cıkıcak nasıpse 3 gun gecıkmeye test yaptım
Henüz başlamadım ben. Doktora geç gitmeyi düşünüyordum ama bu detaylar aklımdan tamamen çıkmış.Kızlar birşey soracağım folik asit kullanıyor musunuz ?
Folik asit önemli başlayın bence hemenHenüz başlamadım ben. Doktora geç gitmeyi düşünüyordum ama bu detaylar aklımdan tamamen çıkmış.
İlk hamileliğimde nasıl pimpirikliydim bir bilseniz :) hamile kalmadan 1 yıl önce sigarayı bırakıp 3-4 ay önce de folik Asite başlamıştım. İyi ki hatırlattınızFolik asit önemli başlayın bence hemen
Bende oğlumda çok pimpirikliydim 9.ay sonunda hamile kalmıştımİlk hamileliğimde nasıl pimpirikliydim bir bilseniz :) hamile kalmadan 1 yıl önce sigarayı bırakıp 3-4 ay önce de folik Asite başlamıştım. İyi ki hatırlattınız
Evet folik asit bulantı yapıyor ne yazık kiBende 1 ay oldu başlayalı ama bulantı yapıyor bende
Belirtilerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına :)Evet folik asit bulantı yapıyor ne yazık ki
Benim hiç bir belirtim yoktu halada yok adet gününden önce bir sabah kalktım ve kirpiklerim karışmış ve ağzımda metal Bi tat vardı birde içime bir his doğdu çünkü her adetim yaklaşınca belim ve kasıklarım ağrıdı 1 hafta öncesinden başlardı bunda olmayınca şüphelendim test yaptım.Belirtilerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına :)
Aa merhaba canım, tebrik ederim seni.. Mayıs 2016 annelerinden hatırladım seni nasılsın . Bende oğluma kardeş düşünüyorum inşallah Şubat anneleri arasında olurumEvet canm sıskınlık ve asırı gaz belırtılerden ama yınede bı test yap ıns vaktın gelınce
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz kese 1500 den sonra gözükür oda vajinal ultrason la kan testini 2 günde bir tekrarlamanız gerekiyor en az %60 artmış olması gerekiyorKızlar merhaba size bir sorum olucak dün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 381 cıktı öğlen 3 de yaptim birde akşam 10 da kan testini tekrarladım 431 cıktı size bu değer normel mi birde yarin doktora kontrole gidicem kese gozukurmu simdi den tessekurler hayirli akşamlar ❤
Ben de İlk oğluma bir yıl çabadan sonra hamile kaldım . Sonra nasıl olsa kolay hamile kalamıyorum diye 2. Çocuğu denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Topiğin biraz rahat annesi ben olmaya talibim:) giydiği yediği organik olsun, takviyelerimde aman katkı olmasın diye diye bunda bi salmak istiyorum müsaadenizle :)Bende oğlumda çok pimpirikliydim 9.ay sonunda hamile kalmıştım
Hamile kedileri kıskanırdım :))))
Tebrikler :) darısı başımızaKızlar merhaba size bir sorum olucak dün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 381 cıktı öğlen 3 de yaptim birde akşam 10 da kan testini tekrarladım 431 cıktı size bu değer normel mi birde yarin doktora kontrole gidicem kese gozukurmu simdi den tessekurler hayirli akşamlar ❤
Kesinlikle haklısınBen de İlk oğluma bir yıl çabadan sonra hamile kaldım . Sonra nasıl olsa kolay hamile kalamıyorum diye 2. Çocuğu denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Topiğin biraz rahat annesi ben olmaya talibim:) giydiği yediği organik olsun, takviyelerimde aman katkı olmasın diye diye bunda bi salmak istiyorum müsaadenizle :)
Evet canm ya bnmkıler senınnkılerden de kucuk 4 2 rabbım ıns kolaylıgını verırıi bı kızım bı oglum var. Aralarında da ucuz bebeklerm vardı 12.haffada kaybettım. Rabbım hayrlısını versın herkese ınss3 çocuklu hayat için birbirimize motive oluruz belki. Tebrikler