- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Ayy hayırlı olsun inşallah, çok çok güzel geçsin hepsi canım benim28i canım 27sine de kınayı ayarladık. Aynen yakındı senin ne zamandı
İnsallah canımm çok sağolAyy hayırlı olsun inşallah, çok çok güzel geçsin hepsi canım benimBenim de 23 Ağustos kına, 29 Ağustos düğün Allah nasip ederse..
Tabi kiii, güzel tecrübelerimi sana aktarırım inşallahİnsallah canımm çok sağolKına için senin tecrübelerinden yararlanacağım o zaman insallah bir aksilik olmadığı müddetçe Oynamalı kızların olduğu filan organizasyon tuttun mu Ben düşünmüyorum kendi arkadaşlarım yeter diye düşünüyorum da
O zamaan kendini organizasyonun akışına birak oh ne güzel hem annenin de hoşuna gidecekTabi kiii, güzel tecrübelerimi sana aktarırım inşallahOrganizasyon tuttum, çünkü maalesef arkadaş konusunda senin kadar şanslı değilim sanırım. O kadar gelip gelemeyeceği daha şimdiden muallakta olan arkadaşım var ki, güvenemedim. Anca birkaç arkadaşım gelme konusunda net. Annem de benden çok istiyordu kına organizasyonu, onun da etkisi var tabi yapabilirsek...
Öyle tabi haklısın canım. Evet ilk alışım, inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmayız çok zor gerçekten Allah yardım etsin ertelemek durumunda kalan tüm arkadaşlara.. Bir yandan da içim çok garip. Evlilik öncesi sendromu diye bir şey varmış, sanırım onu yaşıyorum benO zamaan kendini organizasyonun akışına birak oh ne güzel hem annenin de hoşuna gidecekyaparız yaparız olacakmış gibi düşünelim biz de olmazsa kısmet değilmiş deriz artık yapacak birsey yok bu devirde.. Bu sene ilk alışın mı senin de tarih? Geçen seneden ertelemen var mıydı?
Bende çok istiyorum düğünüm olsun ama şu durumda zor hiç böyle hayal etmezdimMerhaba arkadaşlar özellikle bu yıl evlenen evlenecek arkadaşlarla dertleşmek istiyorum.Malum pandemi var ailem normal belediye nikahı yap geç ne düğünü diyor haklı olarak.Ama bende en azından güzel fotoğraflarımız olsun nikah bi bahçe tarzı bi yerde olsun organizasyonlu olsun istiyorum, Ağustos ayına bi yerden tel ile yer ayırttık şuan nikahta olsa düğünde olsa farketmez diyolar düğün salonları ve fiyat 13 bin. arkadaşlar linç etmeyin beni evet sayılar çok yüksek beklentim çok düşük ama yinede azda olsa ufakta olsa bi eğlenme olmaz mı sizce sadece aile üyelerim bile olsa.ya da sadece ben ve nişanlım çıkıp oynasak dansımızı etsek.Siz 2021 gelinleri neler yapıyorsunuz nasıl evleneceksiniz kendimi çok çıkmazda hissediyorum.Bi yanım pandemi de hiç bişeye benzemez o paraya yazık diyor diğer yanım tutacağımız açık hava salon 700 kişilik mesafeli bişey olmaz diyorum her kişi kendi ailesi ile oynasa ya da oynamasa da olur ( nolur bana kızmayın evet sağlık çok önemli tabiki aşırı büyük şeyler olmayacak izin vermeyecez ama benimde hayatımda bi kez olacak bişey gidip belediyede nikahı yapmak istemiyorum )
Evet canım gerçekten beklediklerine değer inşallah. Garip olması doğal tabi yeni bir sayfa açılacak hayatımızda. Bi yandan da belirsizlikler olunca ekstra olarak yoruluyor insan :)Öyle tabi haklısın canım. Evet ilk alışım, inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmayız çok zor gerçekten Allah yardım etsin ertelemek durumunda kalan tüm arkadaşlara.. Bir yandan da içim çok garip. Evlilik öncesi sendromu diye bir şey varmış, sanırım onu yaşıyorum ben
Gümüsserviciğiim bir de gelin alma yapacak mısınız? Ben onun için bandolar var ya onlarla gelsinler istiyorum ama şimdiden bu ayarlanır mı bilemedimAyy hayırlı olsun inşallah, çok çok güzel geçsin hepsi canım benimBenim de 23 Ağustos kına, 29 Ağustos düğün Allah nasip ederse..
Aynen öyle oluyor canım.Evet canım gerçekten beklediklerine değer inşallah. Garip olması doğal tabi yeni bir sayfa açılacak hayatımızda. Bi yandan da belirsizlikler olunca ekstra olarak yoruluyor insan :)
DenizadacığıımGümüsserviciğiim bir de gelin alma yapacak mısınız? Ben onun için bandolar var ya onlarla gelsinler istiyorum ama şimdiden bu ayarlanır mı bilemedim
Tabi ki şaşırmadıkAynen öyle oluyor canım.
Denizadacığıımben de bando istiyorum kız Peki şaşırdık mı bunun da benzer olmasına? Şimdiden ayarlıyor bazıları ama ben biraz daha bekleyeceğim gibi görünüyor. Fiyat araştırması yapıyorum da karar veremedim davul zurna bile artık 500 lira alıyormuş gerçi, bando da 800 falan istiyor. Bando çok güzel oluyor ama
Evet korkuyorum bir de iptal olma durumlarından canım ya.. Yani biz şu an yasaklara denk gelsek de ertelemeyeceğiz diye konuştuk nişanlımla, o yüzden kapının önünde oynama falan yasak olursa iptal etmek durumunda kalırız. E zaten öyle bir yasak halinde kına-organizasyon falan da iptal olacağı için iadesini geç yaparlar veya yapmazlar bir sıkıntı yaşamayalım şimdi dedik. Ama hızla doluyor burada bando rezervasyonları o yüzden de bu durumu konuşup bir ara halledelim diyorum, kafalar karışıkTabi ki şaşırmadıkBurda bir tane bando var galiba o da rezervasyonlarımız devam ediyor diye paylaşım yapıp duruyor pazarlama taktiği o yüzden kaçırmak da istemiyorum ama dediğin gibi beklemeli sanki. Kısıtlamalar kalksın öyle
Ah kader ortağım diye boşuna demiyorumEvet korkuyorum bir de iptal olma durumlarından canım ya.. Yani biz şu an yasaklara denk gelsek de ertelemeyeceğiz diye konuştuk nişanlımla, o yüzden kapının önünde oynama falan yasak olursa iptal etmek durumunda kalırız. E zaten öyle bir yasak halinde kına-organizasyon falan da iptal olacağı için iadesini geç yaparlar veya yapmazlar bir sıkıntı yaşamayalım şimdi dedik. Ama hızla doluyor burada bando rezervasyonları o yüzden de bu durumu konuşup bir ara halledelim diyorum, kafalar karışıkdaha dün balayı işini hallettik o yüzden diyemedim şimdi nişanlıma, araya sıkıştırıcam bi ara
Ay vallahi her şeyimiz aynı neredeyseAh kader ortağım diye boşuna demiyorumaynen biz de öyle yasaklı da olsa evlencez dediğin gibi iptal filan uğraştırır iyice can sıkıcı olur belli olsun bekleyelim biraz daha Hayırlı olsunn çok sevindim nereye gideceksiniz
Ay gerçekten yolun düşerse beklerimAy vallahi her şeyimiz aynı neredeyseruh ikizimi Aydın'da buldum teşekkür ederim canım, Antalya Side'ye gideceğiz Allah nasip ederse. Siz nereyi düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun ne zamana aldın, sadece nikah mı düşünüyosun açılırsa kına düğün yapıcak mısınKızlar çok şükür nikah günümüzü sorunsuz sıkıntısız aldık Allah yardım etti.darısı başınıza diyorum
Kızlar çok şükür nikah günümüzü sorunsuz sıkıntısız aldık Allah yardım etti.darısı başınıza diyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim biz de alırız insallahYa yorumları okudumda bende gelin alma bando hayal ettim hep ama geçen yıl davul zurna yasaktı bu yılda yasak olursa gelin alma işini hiç mi yapmasam diyorum ben çünkü 7 saatlik yol ağustosun sıcağı Antalya'dan alınıp esas şehire getirilmek hemde müziksiz vs bilemiyorum ya napacağımı annemler çok isterse yapacam ama müzik olmzsa çok saçma geliyor bana
Sağol canım evet düğün yapcam düğün salonunda olacak nikah.önce kilise tarzı düzen yeşil bi alanda ayakta nikah olacak ardından normal düğün gibi gece sonuda kına yakılacak.oynama vs yasak olursa düğün salonu ile konuştum tek nikah olarak kalacak. kınayı da aynı gün yapma fikri tekrar milleti toplamayım diye (pek içime sinmese de )pandemi dönemi böyle çözüm buldumhayırlı olsun ne zamana aldın, sadece nikah mı düşünüyosun açılırsa kına düğün yapıcak mısın
Teşekkür ederim canım nikah günü alınca çok rahatladım darısı başınıza inşallah.Evet gelin alma işi bizimkiler tutturmazsa ben yapmak istemiyorum.şimdi bişeyde demiyorum üzülmesinler diyede kaç yıldır farklı şehirde yaşıyorum onlarda benim çocukluğumun geçtiği memleketim olan ilden taşındılar bambaşka şehire müzik vs yasak olursa çok anlamsız geliyor bana bilmiyorum yine ortam rahatlarsa bakarız artıkHayırlı olsun canım çok sevindim biz de alırız insallahEvet açılmazsa yapılmaz gibi sıcakta da eziyet bir sürü. Dediğin gibi müziksiz de pek anlamı olmaz sanki. Bekleyelim bakalım vaktimiz var nasılsa