Maddi olarak sizi zorlayacak mı? Çok fark etmeyecekse kesinlikle açık havayı tercih etmelisin ne olur nolmaz sağlık açısından da havadar olması açısından da bence.. Bir de akrabalarının gelmesi mi daha önemli senin içine sinerek düğün/nikah törenini yapman mi önemli onu iyi düşünoff bilmiyorum yabide temmuzda akrabalarımın çoğu gelemicek onuda düşünüyorum, acaba diyorum temmuza ertelersek bu tuttuğum kapalı salonla mı devam etsem yoksa açık hava olan salonu mu tutsam
Ay sormuşsun canım çok teşekkür ederim ya canım sıkkın biraz, iyi geldi birilerinin ilgilendiğini görmek. Valla benim işlerim yarına halloluyor ama nişanlımın sonuçlar çarşamba çıkabiliyor anca. O gün de 19 Mayıs tatili malum. O yüzden gün alma işimiz perşembeye kaldı. Biraz gerildim bugün, nişanlıma da kızdım. Sinirlerim boşaldı ağladım rahatladım..Canım ne yaptın? Umarım rast gitmiştir işleriniz
valla ikiside önemli canım ya açık havada tutucağım yer pahalı tabi nerdeyse 2 katı düğün için kullanılan bi yer ve kına için az sayıda insan oldu mu böyle çok tatsız oluyo ne bileyim kararsızım bide açık hava olan yer zemini biraz değişik ama açık havayı mecbur kılarlarsa bu seferde kapalı yerde kına yapamıcam o var valla bugün işteyim çalışıyorum ama bedenen sadece, aklım fikrim ne olcak nasıl olcak diye düşünmekteMaddi olarak sizi zorlayacak mı? Çok fark etmeyecekse kesinlikle açık havayı tercih etmelisin ne olur nolmaz sağlık açısından da havadar olması açısından da bence.. Bir de akrabalarının gelmesi mi daha önemli senin içine sinerek düğün/nikah törenini yapman mi önemli onu iyi düşün
merhaba siz nasıl yapmaya karar verdiniz acabaAy sormuşsun canım çok teşekkür ederim ya canım sıkkın biraz, iyi geldi birilerinin ilgilendiğini görmek. Valla benim işlerim yarına halloluyor ama nişanlımın sonuçlar çarşamba çıkabiliyor anca. O gün de 19 Mayıs tatili malum. O yüzden gün alma işimiz perşembeye kaldı. Biraz gerildim bugün, nişanlıma da kızdım. Sinirlerim boşaldı ağladım rahatladım..
Ya kıyamam tatlım gerçekten burda arkadaş olduk görmesek de birbirimizi kader ortağı olduk. Ağlamış rahatlamışsındır çok normal gerilmek. Geç olsun güç olmasın yeter ki hallolsunAy sormuşsun canım çok teşekkür ederim ya canım sıkkın biraz, iyi geldi birilerinin ilgilendiğini görmek. Valla benim işlerim yarına halloluyor ama nişanlımın sonuçlar çarşamba çıkabiliyor anca. O gün de 19 Mayıs tatili malum. O yüzden gün alma işimiz perşembeye kaldı. Biraz gerildim bugün, nişanlıma da kızdım. Sinirlerim boşaldı ağladım rahatladım..
Anladım canım o zaman akşam ne diyecekler onu bekleyelim bakalım şartlardan dolayı senin pek değiştiresin yok gibi anladığım kadarıyla inşallah dilediğin gibi olurvalla ikiside önemli canım ya açık havada tutucağım yer pahalı tabi nerdeyse 2 katı düğün için kullanılan bi yer ve kına için az sayıda insan oldu mu böyle çok tatsız oluyo ne bileyim kararsızım bide açık hava olan yer zemini biraz değişik ama açık havayı mecbur kılarlarsa bu seferde kapalı yerde kına yapamıcam o var valla bugün işteyim çalışıyorum ama bedenen sadece, aklım fikrim ne olcak nasıl olcak diye düşünmekte
Merhaba, bizimki ağustos sonunda ama henüz günümüzü alamadık. Onu anlatıyordum canımmerhaba siz nasıl yapmaya karar verdiniz acaba
Öyle olduk cidden burası bana çok iyi geliyor. Görmediğim arkadaşlarıma dua ediyorum hep vallahi, Allah'ım yardımcımız olsun. Gün bulamayız da memuru ayarlayamayız diye korkuyorum ben biraz canım, çünkü mart ayından başlamış dolmaya temmuz ağustos öyle diyorlar da korkutuyorlar beniYa kıyamam tatlım gerçekten burda arkadaş olduk görmesek de birbirimizi kader ortağı olduk. Ağlamış rahatlamışsındır çok normal gerilmek. Geç olsun güç olmasın yeter ki hallolsun
Aminn bana da valla önceden konuşmaları okurdum dayanamayıp üye oldumÖyle olduk cidden burası bana çok iyi geliyor. Görmediğim arkadaşlarıma dua ediyorum hep vallahi, Allah'ım yardımcımız olsun. Gün bulamayız da memuru ayarlayamayız diye korkuyorum ben biraz canım, çünkü mart ayından başlamış dolmaya temmuz ağustos öyle diyorlar da korkutuyorlar beninişanlım da aşırı rahat bugün diyor ki beni sen geriyorsun. He dedim gerilecek hiçbir şey yoktu normalde de ben geriyorum kusura bakma kendisi işlerini halledemedi, hala rahat takılıyor bi sinir geldi ya
Ay bence de daha çok geriyor rahat olmaları.Aminn bana da valla önceden konuşmaları okurdum dayanamayıp üye oldumHaha ay aynı benim nişanlım da çok rahat asıl onların rahatlığı bizi geriyor bence İstanbuldasın galiba değil mi? Belediyeyi arayıp sorsan ya da gidip sorsan tarih durumunu evraklar olmadan bilgi veriyorlar mıdır acaba?
İnşallah ferahlayacağınız haberler alırsınız hepiniz canım..İnşallah bugün açıklama gelir haziranda ne olacağıyla ilgili
Son günlere bırakırlarsa ertelemek için geç kalmış olacağım..
Anladım canım az kaldı persembeye dediğim gibi geç olsun güç olmasın dualarımız sizinleAy bence de daha çok geriyor rahat olmaları.Evet İstanbul'dayım canım. Arama ile nikah konusunda bilgi verilmemektedir yazıyor belediyenin sitesinde. Ben o belediyeye yakın otursam gider sorardım da karşı yakadayım. Perşembe gazamız mübarek olsun artık. Dualarınızı esirgemeyin
İnsallah insallah canımİnşallah bugün açıklama gelir haziranda ne olacağıyla ilgili
değiştirmek istiyorum da pişman olmaktan korkuyorum, geçen seneden beri yok iptal yok erteleme temmuzda 1 sene olucakAnladım canım o zaman akşam ne diyecekler onu bekleyelim bakalım şartlardan dolayı senin pek değiştiresin yok gibi anladığım kadarıyla inşallah dilediğin gibi olur
inşallah yaİnşallah bugün açıklama gelir haziranda ne olacağıyla ilgili
ağustos iyi bi tarih o zamana daha da düzelicek temmuz ağustos iyi tarihlerMerhaba, bizimki ağustos sonunda ama henüz günümüzü alamadık. Onu anlatıyordum canım
İnşallah canım inşallah...ağustos iyi bi tarih o zamana daha da düzelicek temmuz ağustos iyi tarihler
Sağ ol canım Allah razı olsun. Tarihlerimiz de aynı neredeyse, ağustosun kaçıydı senin?Anladım canım az kaldı persembeye dediğim gibi geç olsun güç olmasın dualarımız sizinle
28i canım 27sine de kınayı ayarladık. Aynen yakındı senin ne zamandıSağ ol canım Allah razı olsun. Tarihlerimiz de aynı neredeyse, ağustosun kaçıydı senin?