Benimki de öyle diyordu. Hatta geçen gün o evraklarını toparlayamadı ben kızdığımda ne olucak ya cuma gününe kalır falan dedi. Bugün kendisi de tutuştuŞu an böyle diyince ben de panikledim. Nişanlıma dolabilir alalım bir an önce diyince dolar mı hiç vermek zorundalar diye rahat rahat davranıyor sinir oldum
Canım mutluluklar diliyorum. Yuvanda sağlıklı, mutlu yaşa inşallah. Allah utandırmasınMerhaba arkadaş nasipse pazartesi günü nikahım var misafir almaya başlamışlar 15 kişiye kadar zaten biz de o kadar çağırmıştık hemen hemeçekirdek aile yakınlar sonrasında yemek yeme planımız var havuz başı hoş bir ortam da. Düğün istemiyordum zaten içime sine sine olacak inşallah.Allah hepinize gönlünüze göre versin.
Arkadaşım böyle böyle yaşamış diyeyim bari ama erkekler görmeden idrak edemiyor maalesefBenimki de öyle diyordu. Hatta geçen gün o evraklarını toparlayamadı ben kızdığımda ne olucak ya cuma gününe kalır falan dedi. Bugün kendisi de tutuştual dedim bak bunun olmasından korkuyordum işte..
Teşekkür ederim canım. Ederim tabi ki öyle güzel geçsin ki düğününüz nikahınız kınanız tüm bu zorluklar uçsun gitsinCanım mutluluklar diliyorum. Yuvanda sağlıklı, mutlu yaşa inşallah. Allah utandırmasınbizler için de dua et olur mu?
Hayırlı olsun, her şey gönlünüzce olsun. İcinize sinen şeylerin gerçekleşmesi ne güzel çok çok mutlu olunMerhaba arkadaş nasipse pazartesi günü nikahım var misafir almaya başlamışlar 15 kişiye kadar zaten biz de o kadar çağırmıştık hemen hemeçekirdek aile yakınlar sonrasında yemek yeme planımız var havuz başı hoş bir ortam da. Düğün istemiyordum zaten içime sine sine olacak inşallah.Allah hepinize gönlünüze göre versin.
Amin teşekkür ederim hepimizin inşallah <3Hayırlı olsun, her şey gönlünüzce olsun. İcinize sinen şeylerin gerçekleşmesi ne güzel çok çok mutlu olun
Ay sorma çok rahat onlar, yumurta kapıya dayanana kadar derler ya aynen öyleArkadaşım böyle böyle yaşamış diyeyim bari ama erkekler görmeden idrak edemiyor maalesefAy hallederiz canım insallah sıkıntısız
Canım biz salon ayarladık. Üstü ve yanları açılıyor, mekan zaten koru içinde olduğu için kır havası veriyor. Salonu ayarlamayanlar düşünebilir ama şimdi bir daha o riske giremiyorum ben çünkü her yer doluArkadaşım Ankara'da bir yerle anlaştı, merkeze uzak ama yesijkler içinde,kocaman bahce. Sadece nikah olacak , oturmalik sandalyeler olmayacak da sosyal mesafeli kokteyl masaları olacak insanlar ayakta dursun diye, garsonlar gelene geçene kanepe falan ikram edecek, hafif de müzik çalınacak. Evet evet, takı töreni, bitti...
Böyle bir şey dusunebilirsiniz
Ah ah aynenAy sorma çok rahat onlar, yumurta kapıya dayanana kadar derler ya aynen öyleinşallah güzel olur bilmiyorum ben çok üzüldüm bugün ya pazartesiden korkar oldum
Yazıcam canım pazartesi. Yarın gelinlik provam var, onunla moral bulmaya çalışıyorumAh ah aynenhaberlerini bekliyorum canım
Ayy o güzel tarafıYazıcam canım pazartesi. Yarın gelinlik provam var, onunla moral bulmaya çalışıyorum
İlk gidişimde gelinliği seçtim, ölçü falan alındı. Bu ikinci gidişim canım. Üst kısmında değişiklikler istedim o yüzden merak ediyorum nasıl olduğunuAyy o güzel tarafıkaçıncı provadasın canım?
Eminim ki çok güzel olmuştur çok heyecanlıİlk gidişimde gelinliği seçtim, ölçü falan alındı. Bu ikinci gidişim canım. Üst kısmında değişiklikler istedim o yüzden merak ediyorum nasıl olduğunubir veya duruma göre iki provam daha olacakmış.
Bence yetişir canım hiç dert etme onu. Yaa teşekkür ederimEminim ki çok güzel olmuştur çok heyecanlıKaç yer gezmiştin Ben ancak haziranda gidebilcem bakmaya yetişir insallah
Ah ne güzel olmuş işin rast gitmiş yapmışlardır onlarBence yetişir canım hiç dert etme onu. Yaa teşekkür ederimvalla ben burayı instagramdan görmüştüm, gelinliği de mağazanın sayfasında görüp çok beğenmiştim. Randevu alıp gittiğimde beğendiğim gelinliğin aynısı yoktu benzeri vardı. Üstünü baya açık yapmışlar, bazı değişikliklerle kapattırıp falan kendime göre bir şey tarif ettim işte. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, inşallah güzel olmuştur. Yani başka gelinlik denemedim bile düşün. İstediğim bu dedim direkt kafanda belli bir model varsa muhtemelen senin de seçmen kolay olur.
Birkaç yere bak istersen o zaman canım. Ben de çok yere baktım aslında instagramdan ama sürekli aynı modelde takılı kaldığımı fark ettim. Giyince de çok sevdim, o yüzden hemen karar verebildim. Sen bak yine de her yere zaten insan gördü mü budur diyormuş onu anladım.Ah ne güzel olmuş işin rast gitmiş yapmışlardır onlarBen de ınstagramdan gideceğim yeri belirledim aslında aklımda da model var ama sadece oraya gidersem başka yerlerde aklım kalır mı diye düşünmüyor da değilim Çünkü mobilyada da aklımda belirli tarzda modeller vardı bakmaya gidince hepsi birbirine girdi hiçbir şey begenemedim ahaha
Doğru diyorsun canım içine sinen oldu mu onda takılı kalıyor insan dediğin gibi benim de nişanlıkta öyle olmuştu. Bu da öyle olur umarımBirkaç yere bak istersen o zaman canım. Ben de çok yere baktım aslında instagramdan ama sürekli aynı modelde takılı kaldığımı fark ettim. Giyince de çok sevdim, o yüzden hemen karar verebildim. Sen bak yine de her yere zaten insan gördü mü budur diyormuş onu anladım.
Ay evet benim de nişanlığım yine ilk denediğim elbiseydiDoğru diyorsun canım içine sinen oldu mu onda takılı kalıyor insan dediğin gibi benim de nişanlıkta öyle olmuştu. Bu da öyle olur umarım