2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Merhaba arkadaş nasipse pazartesi günü nikahım var misafir almaya başlamışlar 15 kişiye kadar zaten biz de o kadar çağırmıştık hemen hemeçekirdek aile yakınlar sonrasında yemek yeme planımız var havuz başı hoş bir ortam da. Düğün istemiyordum zaten içime sine sine olacak inşallah.Allah hepinize gönlünüze göre versin.

Şu an böyle diyince ben de panikledim. Nişanlıma dolabilir alalım bir an önce diyince dolar mı hiç vermek zorundalar diye rahat rahat davranıyor sinir oldum
Benimki de öyle diyordu. Hatta geçen gün o evraklarını toparlayamadı ben kızdığımda ne olucak ya cuma gününe kalır falan dedi. Bugün kendisi de tutuştu al dedim bak bunun olmasından korkuyordum işte..

Canım mutluluklar diliyorum. Yuvanda sağlıklı, mutlu yaşa inşallah. Allah utandırmasın bizler için de dua et olur mu?

Arkadaşım böyle böyle yaşamış diyeyim bari ama erkekler görmeden idrak edemiyor maalesef Ay hallederiz canım insallah sıkıntısız

Arkadaşım Ankara'da bir yerle anlaştı, merkeze uzak ama yesijkler içinde,kocaman bahce. Sadece nikah olacak , oturmalik sandalyeler olmayacak da sosyal mesafeli kokteyl masaları olacak insanlar ayakta dursun diye, garsonlar gelene geçene kanepe falan ikram edecek, hafif de müzik çalınacak. Evet evet, takı töreni, bitti...
Böyle bir şey dusunebilirsiniz

Hayırlı olsun, her şey gönlünüzce olsun. İcinize sinen şeylerin gerçekleşmesi ne güzel çok çok mutlu olun

Arkadaşım böyle böyle yaşamış diyeyim bari ama erkekler görmeden idrak edemiyor maalesef Ay hallederiz canım insallah sıkıntısız
Ay sorma çok rahat onlar, yumurta kapıya dayanana kadar derler ya aynen öyle inşallah güzel olur bilmiyorum ben çok üzüldüm bugün ya pazartesiden korkar oldum

Canım biz salon ayarladık. Üstü ve yanları açılıyor, mekan zaten koru içinde olduğu için kır havası veriyor. Salonu ayarlamayanlar düşünebilir ama şimdi bir daha o riske giremiyorum ben çünkü her yer dolu

Ayy o güzel tarafı kaçıncı provadasın canım?
İlk gidişimde gelinliği seçtim, ölçü falan alındı. Bu ikinci gidişim canım. Üst kısmında değişiklikler istedim o yüzden merak ediyorum nasıl olduğunu bir veya duruma göre iki provam daha olacakmış.

Eminim ki çok güzel olmuştur çok heyecanlı Kaç yer gezmiştin Ben ancak haziranda gidebilcem bakmaya yetişir insallah

Eminim ki çok güzel olmuştur çok heyecanlı Kaç yer gezmiştin Ben ancak haziranda gidebilcem bakmaya yetişir insallah
Bence yetişir canım hiç dert etme onu. Yaa teşekkür ederim valla ben burayı instagramdan görmüştüm, gelinliği de mağazanın sayfasında görüp çok beğenmiştim. Randevu alıp gittiğimde beğendiğim gelinliğin aynısı yoktu benzeri vardı. Üstünü baya açık yapmışlar, bazı değişikliklerle kapattırıp falan kendime göre bir şey tarif ettim işte. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, inşallah güzel olmuştur. Yani başka gelinlik denemedim bile düşün. İstediğim bu dedim direkt kafanda belli bir model varsa muhtemelen senin de seçmen kolay olur.

Ah ne güzel olmuş işin rast gitmiş yapmışlardır onlar Ben de ınstagramdan gideceğim yeri belirledim aslında aklımda da model var ama sadece oraya gidersem başka yerlerde aklım kalır mı diye düşünmüyor da değilim Çünkü mobilyada da aklımda belirli tarzda modeller vardı bakmaya gidince hepsi birbirine girdi hiçbir şey begenemedim ahaha

Birkaç yere bak istersen o zaman canım. Ben de çok yere baktım aslında instagramdan ama sürekli aynı modelde takılı kaldığımı fark ettim. Giyince de çok sevdim, o yüzden hemen karar verebildim. Sen bak yine de her yere zaten insan gördü mü budur diyormuş onu anladım.

Doğru diyorsun canım içine sinen oldu mu onda takılı kalıyor insan dediğin gibi benim de nişanlıkta öyle olmuştu. Bu da öyle olur umarım

Doğru diyorsun canım içine sinen oldu mu onda takılı kalıyor insan dediğin gibi benim de nişanlıkta öyle olmuştu. Bu da öyle olur umarım
Ay evet benim de nişanlığım yine ilk denediğim elbiseydi pantolon seçer gibi özel gün elbisesi, gelinlik falan seçiyoruz hale bak erkeklerin aradığı ideal kadın modeli çok gezmeyen çabuk karar veren kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…