2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

inşallah dediğin gibi olur ne diyeyim artık bezdim ya herşey arafta

arkadaşlar cimer e istek olarak kayıtta bulunun lütfen
Sayin Yetkililer,
Aylardir kapali olan düğün sektörünün 01 Haziran 2021 itibariyle açılmasını talep ediyoruz.
Gerek bu sektör çalışanlarının ve ailelerinin magduriyeti, gerekse düğününü yapılacak çiftler adina sizlerden bunu istiyoruz.
Düğün Sektörü olarak 52'ye yakın yan kol ile işbirliği içerisindeyiz. Tum bu alanlarda çalışan insanlar ve aileri olarak milyonlarca kisiyiz. Bir çoğumuz issiz,aşşız,geçim sıkıntısı çeken insanlarız. Birçok muzisyen arkadaşımız intihar etti, birçok yuva maddi sıkıntı nedeniyle dağıldı, bircok kişi borç batağında, ödemelerini yapamaz halde.
Artik bu sektör paydaşlarının,çalışanlarının dayanacak gücü kalmadı.
Tum gerekli önlemlerimizi almış olup, pandemi kurallarını en dogru şekilde uygulayan, kolluk kuvvetlerinin denetimlerinde ise gerekli tüm onaylardan başarı ile geçmiş bir sektör olarak, sadece sokak düğünlerinin önüne gecilebilir ise, bizler profesyonel bir sekilde düğünlerimizi gerçekleştirecek olup, herhangi bir kusura izin vermeyecegimizin altini onem ile çiziyoruz. Turizm sektörünün açılması ile otel restoranlarinda yemek yenilebiliyor, dans edilebiliyor ise ve diğer restoranlarda da yemek yenilebiliyor ise, düğün ve davet salonlarinda da yenilebilir. Restoranlar da müzik yayini verilebiliyor ise düğün salonlarında da müzik olabilir ve sadece gelin ve damat pistte oynarken,misafirler kendi masasinin etrafinda ayni evi paylastigi ailesi ile kontrollu oynayabilir. Kapida ates ölçümü ve Hes kodlari ile risksiz misafirler salonlara alındığı için profesyonel olarak işimizi yaptığımız için artık diğer tüm sektörlerde oldugu gibi DÜĞÜN SEKTÖRÜ de açılmalıdır.
Lutfen sesimizi duyun.
Düğün sektörüne hayat verin.
En gec 01 Haziran 2021 itibari ile işimize geri donmek istiyoruz. ( bu kısmı düğünlerimizi kurallara uygun bir şekilde yapmak istiyoruz şeklinde düzenleyebilirsiniz)
Gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.
Iyi çalışmalar.
Saygılarımla.

Oturdum haziran için haftasonu yasağı kaçta biter onun açıklamasını bekliyorum
Şimdi ertelerim yasak olmaz bi de daha çok üzülürüm. Ne zaman açıklarlar onu da bilmiyorum hiç.
Offfff. Offfff. Yer bulamamak hepsini denk getirmek bidaha sil baştan yaşıcaz stressiz bir günüm yok yemin ederim

Biz de bu sene nikah planlıyoruz. Hatta bu pandemiyi fırsat bilip sadece nikah yapalım diyoruz. Ya pandemi geçtikten sonra arkadaşlarınızla bir organizasyon yapıp eglenirsinizbne olacak sanki. İlla üzerinizde gelinlik mi olsun. Bosverin bunları. Mutlu olmaya bakın eşinizle :) fıstık gibi balayı yaparsınız ortalık sakinlesince.

Ben nasip olursa gelinlikle nikah kıyacağım. Nikahta gelinlik giymek kadar normali yok bence boşuna ukte kalmasın hiç :) gelinlik evlenirken giyilmez mi evlilik akdi de nikah değil midir zaten. bizde nasıl olduysa düğünü nikahtan önce gelir oldu anlamadım. Nikahsız evlilik olur mu hiç giyinin kuşanın endamınızla yapın.Tabi sadece nikah diye tercihinizi değiştirdiyseniz yoksa zevk meselesi tabi

Ne bu gece geçer Ne yarın mesai biter akşam olur bize düşünmekten, Ne zaman şöyle yastığa kafamı rahatça koyup uyudum hatırlamıyorum

Doğru, ben anlatamadım yine. Nikah kiyilirken gelinlik giyin zaten. Gelinliksiz evlenmeyin. Ben de giyeceğim :))Ben nikah sonrası organizasyondan bahsediyorum. Hani eğlence kısmı :)) onu sonra yaparsınız demek istedim. :) O gelinliksiz oluversin dedim

Hayırlı olsun:) ben de gelinliksiz olmayı düşünüyorum kutlamada. sıcakta bana fenalık gelir zaten oh ferah ferah elbiseyle rahat ederim :)

Arkadaşlar konuşmaları kaçırmışım genelge yayımlandı hakkımızda hayırlısı olsun tarihi değiştirebilenler yazın ortalarına doğru alsın yani almaya çalışsın en temizi, bence bu yasaklar n'olacak belli değil temmuzda açılma durumu var gibi

bizi ne zaman aydınlattılar ben bizi umursayıp açıklama yapcaklarına ihtimal vermiyorum varsa yoksa turist , inşallah şaşırtırlar bişey söylerler bizde yolumuza bakarız , davetiyeyi tarih ve mekan yeri olmadan bastırıcaz büyük ihtimal çünkü açık alan bakıyoruz salonları da değiştirebiliriz offf herşey çok karıştı ya

Canım ne yaptın? Umarım rast gitmiştir işleriniz

İnşallah bulursunuz açık alanda sizin için çok daha iyi olur :) Haberdar et bizleri de

İnşallah bulursunuz açık alanda sizin için çok daha iyi olur :) Haberdar et bizleri de
inşallah canım, şimdi 1 yeri aradım zaten bizim burda 2 yer var, yarına kadar opsiyonlattım ama kendi salonumu bırakıcak mıyım, bi açıklama yapıcaklar mı hiç bilmiyoruz, bu aradığım açık alan salonda yapılcak mı yapılmıcak mı bilmiyoruz genelge gelmedi dedi, ne zaman gelir diye sordum onu da bilmiyoruz dediler

İnsallah insallah bugun bütün takvimi açıklarlar da ona göre değiştirirsiniz siz de umarım hangi tarihi opsiyonlattın? En azından yer bulmuşsun bak

İnsallah insallah bugun bütün takvimi açıklarlar da ona göre değiştirirsiniz siz de umarım hangi tarihi opsiyonlattın? En azından yer bulmuşsun bak
buldum ama belli değil 10 hazirana kına yeri için ayırttım adam pek niyetli değildi telefonda ayırttım inşallah yazmıştır yani artık herşeyden herkesten şüpheleniyorum, inşallah açıklama yapılır da diğer tuttuğum salonu da mağdur etmeden ona da bi cevap veririm daha organizasyoncu kuaför var, sizin planınız ne ? biz şimdi haziranın ikinci haftasına atalım temmuza sonra alırız dedik inşallah yanlış yapmıyoruzdur hazirandan umudum yok benim

Bizim ağustos sonu canım.. Aslında direk temmuzda yer bulabilirseniz tekrar ertelemek zorunda kalmayın. Yazmışlardır o kadar şüphelenme haklısın tabi ama en geç yarın zaten gider konuşursunuz akşam belli olursa

off bilmiyorum ya bide temmuzda akrabalarımın çoğu gelemicek onuda düşünüyorum, acaba diyorum temmuza ertelersek bu tuttuğum kapalı salonla mı devam etsem yoksa açık hava olan salonu mu tutsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…