- Konu Sahibi lavantabahcem
Mutlu oldum canım benim. Sen de hep mutlu olursun inşallah evliliğe kadar gider mutlu yuvan olur bebişlerinle .
amiiiiiiiiiinn inşallah canım benim çok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu oldum canım benim. Sen de hep mutlu olursun inşallah evliliğe kadar gider mutlu yuvan olur bebişlerinle .
İlgi meselesi aşkla ve şevkle yapılan her şey ortaya güzel şeyleri çıkartıyor .
bu listeyi sen mi hazırladın ?
İlk dans, giriş, pasta kesimi gibi özel anlarda çalınacak şarkıları seçmek gelin ve damadın en doğal hakkı ama, baştan sona dakika dakika ne çalınacağına siz karar verecekseniz, ne dj, ne de orkestra çağırın,kendi şarkılarınızı kendiniz söyleyin.
Nasıl bir hasta doktorun ameliyatına müdahale edemezse,bir öğrenci, öğretmen ders anlatırken onu anlatma bu konuyu anlat diyemezse, sanatçının da tecrübesine ve repertuarına ve sanatına saygı duymak, bu kadar müdahale etmemek lazım. Çünkü düğünüm güzel olsun derken, kendi düğününü berbat eden çok gelin gördüm.
Bu da binlerce düğünde bulunmuş birinden, sevgili gelin adaylarına küçük bir tavsiye olsun...
Cok zengin bir paylasim olmus tesekkurler..
ilaç gibi geldi bu başlık ve bu liste :)
teşekkürler..çok faydalı bir başlık olmuş
Ne de güzel şeyler varmış burdaa hepsini indirdim hepsini hepsini hepsini
Çok teşekkürler herkes duacınız valla
Cok zengin bir paylasim olmus tesekkurler..
bunların dısında yabancı bırseyler ıstersenız sıze bır sıte tavsıye edeyım missdugun.blogspot.com orda bır suru muzık var ıstedıgınızı secebılrısınız bence cok basarılılar muzıkler konusunda.ustelıkte mekan yer yo n ne nerden alınır baya bırseyler anlatmıslar dugun hazırlıklarına daır.ben cok begendıgım ıcın herkese tavsıye edıyorum