2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
Merhaba arkadaşlar özellikle bu yıl evlenen evlenecek arkadaşlarla dertleşmek istiyorum.Malum pandemi var ailem normal belediye nikahı yap geç ne düğünü diyor haklı olarak.Ama bende en azından güzel fotoğraflarımız olsun nikah bi bahçe tarzı bi yerde olsun organizasyonlu olsun istiyorum, Ağustos ayına bi yerden tel ile yer ayırttık şuan nikahta olsa düğünde olsa farketmez diyolar düğün salonları ve fiyat 13 bin. arkadaşlar linç etmeyin beni evet sayılar çok yüksek beklentim çok düşük ama yinede azda olsa ufakta olsa bi eğlenme olmaz mı sizce sadece aile üyelerim bile olsa.ya da sadece ben ve nişanlım çıkıp oynasak dansımızı etsek.Siz 2021 gelinleri neler yapıyorsunuz nasıl evleneceksiniz kendimi çok çıkmazda hissediyorum.Bi yanım pandemi de hiç bişeye benzemez o paraya yazık diyor diğer yanım tutacağımız açık hava salon 700 kişilik mesafeli bişey olmaz diyorum her kişi kendi ailesi ile oynasa ya da oynamasa da olur ( nolur bana kızmayın evet sağlık çok önemli tabiki aşırı büyük şeyler olmayacak izin vermeyecez ama benimde hayatımda bi kez olacak bişey gidip belediyede nikahı yapmak istemiyorum )

Valla keske benim ailemde nikah yap gec dese ama dugun olsun diyor her iki tarafta o yuzden 1 sene erteledik dugun isini, sizi cok iyi anliyorum isteyebilirsiniz ama su sartlarda nasil olur bilemedim daha kucuk biyer tutup sadece yakin aile cevresi cagirilip 1 saatlik bi organizasyon yapabilirsiniz icinize sinecekse

Siz nasıl yapacaksınız tam olarak düğün mü nikah mı? birde nişanlım tek çocuk kayınvalidem çok istiyor düğün işini sanırım bu takı vs işleri içinde ben herkese gittim diyor

Siz nasıl yapacaksınız tam olarak düğün mü nikah mı? birde nişanlım tek çocuk kayınvalidem çok istiyor düğün işini sanırım bu takı vs işleri içinde ben herkese gittim diyor

Altın verecek kişi nikah düğün bakmaz zaten verir.

Diğer taraftan ben sade nikah sevenlerdenim o sebeple sizi çok anlayamam ama oynamak eğlenmek gibi bir hevesiniz b varsa bu süreç onun için pek uygun durmuyor mekan tutsanız bile aç kapa iptal olma vs sürekli sizi strese sokacak. Düğün fotonuzu eğlenceli çekinmek yakın arkadaşlarınızla eğlenmek daha mantıklı geliyor

Valla biz tuttuk Ağustos ayına izin verilirse düğün verilmezse nikah şeklinde olacak ama pandeminin de biteceği yok nasıl gönül rahatlığıyla olacak tedirginim. Ben de istemedim belediyenin nikah salonunda. En azından açık havada olmalı

Demi ya çok şükür kendim gibi düşünen birini buldum en azından şöyle yeşillik hoş bi alanda olsun.hakkımızda hayırlısı inşallah düzelir ortam

bizimde temmuzda düğün olcak normal açık hava salon tuttuk inan koronadan bende çıkmazdayım yıllarca bekle hayal et ve korona zamanına gelsin hiç birşeyi hevesle hazırlayamıyosun aklında hep düğün vakti var ya birine bişey olursa düşüncesi, biz yinede hazırlıklarımızı en azından hevesimizi alabilmek için birşey yokmuşçasına yapıp morelimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz çok zor zamanlar allah yardımcımız olsun

Amin amin.Ya aslında düşünüyorum da koskoca açık alan insanlar mesafeli otursunlar oynama işide aile oynasa yeter aslında kalabalık yapmadan.Böyle diyip kendimi rahatlatıyorum bi yandan sayılar çok yüksek bilmiyorum tabi hayallerde var sadece belediye nikahı koysak çok basit olur gibi geliyor

Çok çok haklısınız aslında gerçekten sadece şu durum var belediye nikah salonunda yapmak istemiyorum organizasyonlu yeşil bi alanda nikah olsun istiyorum bunuda düğün salonları ayırmıyor bu durumu düğün nikah ayırmıyoruz diyorlar

Hazirana tarih aldık ama yapılcak gibi değil keşke temmuza alsaydık diyorum, ya da seneye erteleme şansımız olsaydı 1 senedir zaten erteliyoruz ev tutuldu kirası veriliyor ve nişanlımın ailesinde büyükleri var dede anneanne babaanne gibi onlara bişey olmasından korkuyoruz ayy hangi birini düşünceğimi şaşırdım kendimi mi düşüneyim işim bi yandan sıkıntılı, özel hayat 1 senedir dur kalk dur kalk o kadar daraldım bunaldım ki eminim herkeste böyle ama hep bi tık daha sıkıntıdayım nişanlımla aramız bozuluyo tartışıyoruz vs vs her alanım sıkıntılı gidiyo

Benim düğünüm de gecen ağustosta oldu evet eglenceli oldu ama 2 kere erteledik ilkinde salonlar kapandi 2.sinde kayinvalidemler corona oldu beklemek zorunda kaldik ve o bekleme süreci inan cok daha yıpratıcı kotumser olmak istemem ama daha kotuyede gidebilir durum benimde kardesimin dugunu yaza yer falan tutuldu ama yapılacak mi belli değil umarım gonulunuzce bir düğün geçirirsiniz hayırlısıyla

Yeşillik keman kokteyl havasında bir toplantı, nikah , mesafeli masalar bitti gitti 2 saat yeter .

Ya bence sarılmak öpüşmek zaten olamazda fotoğraf bile çekinmeyiz gerekirse napalım zamanın şartlarına göre yapcaz bişeyler,tartışma işine gelirse normal bi dönemde değiliz ki maske hastalık bu şartlarda gergin herkes birde bunca şeyin üstüne nişanlıyız yeni bi hayata adım atcaz bi de yani çok çok normal

Amin çok teşekkür ederim.Ay Allah'ım birde devletin yasaklamasından hariç ekstra durumlar çıkıyor değil mi Allah'ım sen koru hepimizi

Evet haklısın, keşke yakınımda bi arkadaşım olsaydın destek olurduk birbirimize ne güzel düşünüyosun bakıyosun olaylara ben o kadar bunaldım ki ,ama buna da şükür böyle de biraz olsun unutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…