- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
tarih ne zamana aldınız, inşallah olur hayırlısıylaSağol canım evet düğün yapcam düğün salonunda olacak nikah.önce kilise tarzı düzen yeşil bi alanda ayakta nikah olacak ardından normal düğün gibi gece sonuda kına yakılacak.oynama vs yasak olursa düğün salonu ile konuştum tek nikah olarak kalacak. kınayı da aynı gün yapma fikri tekrar milleti toplamayım diye (pek içime sinmese de )pandemi dönemi böyle çözüm buldum
Yaa canım teşekkür ederim, söylemen bile çok kıymetliAy gerçekten yolun düşerse beklerimCevabıma şaşırmayacaksın tabi ki galiba biz de Antalya’ya gideceğiz
Hayırlı olsun canım, biz de yarın gidiyoruz gün almaya. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bizim de...Kızlar çok şükür nikah günümüzü sorunsuz sıkıntısız aldık Allah yardım etti.darısı başınıza diyorum
Bekleyelim biraz duruma göre hareket ederiz diye düşünüyorum ben. Hangi tarihe gün aldınız?Ya yorumları okudumda bende gelin alma bando hayal ettim hep ama geçen yıl davul zurna yasaktı bu yılda yasak olursa gelin alma işini hiç mi yapmasam diyorum ben çünkü 7 saatlik yol ağustosun sıcağı Antalya'dan alınıp esas şehire getirilmek hemde müziksiz vs bilemiyorum ya napacağımı annemler çok isterse yapacam ama müzik olmzsa çok saçma geliyor bana
tarih ne zamana aldınız, inşallah olur hayırlısıyla
Ağustos ayına aldıkHayırlı olsun canım, biz de yarın gidiyoruz gün almaya. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bizim de...
Bekleyelim biraz duruma göre hareket ederiz diye düşünüyorum ben. Hangi tarihe gün aldınız?
en rahat zaman hayırlısı olsun hakkınızdaAğustos ayına aldık
Aa geçen sene yasak mıydıYa yorumları okudumda bende gelin alma bando hayal ettim hep ama geçen yıl davul zurna yasaktı bu yılda yasak olursa gelin alma işini hiç mi yapmasam diyorum ben çünkü 7 saatlik yol ağustosun sıcağı Antalya'dan alınıp esas şehire getirilmek hemde müziksiz vs bilemiyorum ya napacağımı annemler çok isterse yapacam ama müzik olmzsa çok saçma geliyor bana
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısıen rahat zaman hayırlısı olsun hakkınızda
Evet sokak düğünü vs komple yasaktı yani davul zurna da otomatik yasaktı.Ama haklısınız tabi hem sokak düğünleri hem cayır cayır davul zurna yasağı delindi.17 gün tam kapanma dediler son günler herkes çıktı dışarı pek kurala uyulmuyor olmadı bizde uymayız napalımAa geçen sene yasak mıydı
İstisnasız evlenen her tanıdığım davul zurnayla alındı ilk kez öğrendim yasak olduğunu
Valla düğünler açılırsa davulla gelirler kız almaya, yoksa kayınvalidem kıyameti kopartır.Evet sokak düğünü vs komple yasaktı yani davul zurna da otomatik yasaktı.Ama haklısınız tabi hem sokak düğünleri hem cayır cayır davul zurna yasağı delindi.17 gün tam kapanma dediler son günler herkes çıktı dışarı pek kurala uyulmuyor olmadı bizde uymayız napalım
Hayırlı olsun canım, İstanbul'da mıydın sen? Yoğunluk ne durumdaymış acaba ağustos için ondan sordum.Ağustos ayına aldık
Sağolasın İzmirdeyim canım valla direk aldık biz bişey demediler İzmir'de büyük ya biz dolu diye korktuk ama öyle olmadıHayırlı olsun canım, İstanbul'da mıydın sen? Yoğunluk ne durumdaymış acaba ağustos için ondan sordum.
Ay ne güzel, her işiniz de böyle rast gitsin inşallahSağolasın İzmirdeyim canım valla direk aldık biz bişey demediler İzmir'de büyük ya biz dolu diye korktuk ama öyle olmadı
Güzel haberlerini bekliyoruz canımAy ne güzel, her işiniz de böyle rast gitsin inşallahbiz de yarın gideceğiz bakalım ne diyecekler.. Dua et canım
Amin inşallah hepimizin işi rast gitsin Allah yardımcınız olsun inşallahAy ne güzel, her işiniz de böyle rast gitsin inşallahbiz de yarın gideceğiz bakalım ne diyecekler.. Dua et canım
GümüşserviciiiimAy ne güzel, her işiniz de böyle rast gitsin inşallahbiz de yarın gideceğiz bakalım ne diyecekler.. Dua et canım
Hiç sorma canım ya halledemedik. İlk gittiğimiz belediye yerine diğer belediyeye gitsek olurdu belki. Diğer belediyeye gecikmiş olduk, çok sıra vardı erteleyenler falan size bugün yetişmez dediler. Yarın da müracaat almıyorlarmış, pazartesiye kaldı anlayacağın.GümüşserviciiiimNe yaptınız alabildiniz mi gün?
Ah sağlık olsun canım pazartesi halledersiniz insallahHiç sorma canım ya halledemedik. İlk gittiğimiz belediye yerine diğer belediyeye gitsek olurdu belki. Diğer belediyeye gecikmiş olduk, çok sıra vardı erteleyenler falan size bugün yetişmez dediler. Yarın da müracaat almıyorlarmış, pazartesiye kaldı anlayacağın.
Çok moralim bozuldu amaAh sağlık olsun canım pazartesi halledersiniz insallah
Şu an böyle diyince ben de panikledim. Nişanlıma dolabilir alalım bir an önce diyince dolar mı hiç vermek zorundalar diye rahat rahat davranıyor sinir oldumÇok moralim bozuldu amaşimdiden o tarihler bile dolmaya başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?