2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Sağol canım evet düğün yapcam düğün salonunda olacak nikah.önce kilise tarzı düzen yeşil bi alanda ayakta nikah olacak ardından normal düğün gibi gece sonuda kına yakılacak.oynama vs yasak olursa düğün salonu ile konuştum tek nikah olarak kalacak. kınayı da aynı gün yapma fikri tekrar milleti toplamayım diye (pek içime sinmese de )pandemi dönemi böyle çözüm buldum
tarih ne zamana aldınız, inşallah olur hayırlısıyla

Ay gerçekten yolun düşerse beklerim😍 Cevabıma şaşırmayacaksın tabi ki galiba biz de Antalya’ya gideceğiz 😂😂
Yaa canım teşekkür ederim, söylemen bile çok kıymetli😍 beni şu an ağırlamış kadar oldun❤️ gerçekten şaşırmıyorum, sen eşittir ben demektir denizadacım😂😂😂

Kızlar çok şükür nikah günümüzü sorunsuz sıkıntısız aldık Allah yardım etti.darısı başınıza diyorum 🤗
Hayırlı olsun canım, biz de yarın gidiyoruz gün almaya. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bizim de...
Ya yorumları okudumda bende gelin alma bando hayal ettim hep ama geçen yıl davul zurna yasaktı bu yılda yasak olursa gelin alma işini hiç mi yapmasam diyorum ben çünkü 7 saatlik yol ağustosun sıcağı Antalya'dan alınıp esas şehire getirilmek hemde müziksiz vs bilemiyorum ya napacağımı annemler çok isterse yapacam ama müzik olmzsa çok saçma geliyor bana
Bekleyelim biraz duruma göre hareket ederiz diye düşünüyorum ben. Hangi tarihe gün aldınız?

Ya yorumları okudumda bende gelin alma bando hayal ettim hep ama geçen yıl davul zurna yasaktı bu yılda yasak olursa gelin alma işini hiç mi yapmasam diyorum ben çünkü 7 saatlik yol ağustosun sıcağı Antalya'dan alınıp esas şehire getirilmek hemde müziksiz vs bilemiyorum ya napacağımı annemler çok isterse yapacam ama müzik olmzsa çok saçma geliyor bana
Aa geçen sene yasak mıydı
İstisnasız evlenen her tanıdığım davul zurnayla alındı ilk kez öğrendim yasak olduğunu

Aa geçen sene yasak mıydı
İstisnasız evlenen her tanıdığım davul zurnayla alındı ilk kez öğrendim yasak olduğunu
Evet sokak düğünü vs komple yasaktı yani davul zurna da otomatik yasaktı.Ama haklısınız tabi hem sokak düğünleri hem cayır cayır davul zurna yasağı delindi.17 gün tam kapanma dediler son günler herkes çıktı dışarı pek kurala uyulmuyor olmadı bizde uymayız napalım 😁

Evet sokak düğünü vs komple yasaktı yani davul zurna da otomatik yasaktı.Ama haklısınız tabi hem sokak düğünleri hem cayır cayır davul zurna yasağı delindi.17 gün tam kapanma dediler son günler herkes çıktı dışarı pek kurala uyulmuyor olmadı bizde uymayız napalım 😁
Valla düğünler açılırsa davulla gelirler kız almaya, yoksa kayınvalidem kıyameti kopartır.😂😂
Yasak olduğunu bilmiyodum aklımızda olsun yine 🙈

Gümüşserviciiiim😂 Ne yaptınız alabildiniz mi gün?
Hiç sorma canım ya halledemedik. İlk gittiğimiz belediye yerine diğer belediyeye gitsek olurdu belki. Diğer belediyeye gecikmiş olduk, çok sıra vardı erteleyenler falan size bugün yetişmez dediler. Yarın da müracaat almıyorlarmış, pazartesiye kaldı anlayacağın.😞

İlk gittiğimiz yerin dışarıdaki salonlara yollayacak memuru yokmuş🙄 o yüzden olmadı...

Hiç sorma canım ya halledemedik. İlk gittiğimiz belediye yerine diğer belediyeye gitsek olurdu belki. Diğer belediyeye gecikmiş olduk, çok sıra vardı erteleyenler falan size bugün yetişmez dediler. Yarın da müracaat almıyorlarmış, pazartesiye kaldı anlayacağın.😞
Ah sağlık olsun canım pazartesi halledersiniz insallah

X