Prednolu ilk denememde transferden 3-4 gün önce transferden sonra 1 hafta kullandımBu arada bu prednolu ben toplam 5-6 gun kullandim ama sanki baskalari hep kullanmis gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prednolu ilk denememde transferden 3-4 gün önce transferden sonra 1 hafta kullandımBu arada bu prednolu ben toplam 5-6 gun kullandim ama sanki baskalari hep kullanmis gibi
Ben de transferden önce 5 gün kullandım daha kullandırmadılarPrednolu ilk denememde transferden 3-4 gün önce transferden sonra 1 hafta kullandım
Test günün ne zaman canım? İnşallah değerin kat kat artsınKızlar bunlar dünkü testlerim dün 9. Günümdü. 5. Gün embriyo çift transfer. Erken gebelik testi baya kırmızıyken diğeri çok silik çıkmış acaba beta düşük mü çıkar benim önceki transferde kimyasal oldu betam yükselmedi endişem ona
2 gün sonra yapacağım testi bugün 10. Günüm. İnşallah artar sağolasın cnmTest günün ne zaman canım? İnşallah değerin kat kat artsın
Erken gebelik testin baya net çıkmış endişelenme kimyasal olursa çok çok silik çıkardı önemli olan kanda 2 kat artması. Rabbim yüzünü güldürsün ❤2 gün sonra yapacağım testi bugün 10. Günüm. İnşallah artar sağolasın cnm![]()
Canım yarın kaset testini sabahki idrarla tekrarla daha belirgin çıkarKızlar bunlar dünkü testlerim dün 9. Günümdü. 5. Gün embriyo çift transfer. Erken gebelik testi baya kırmızıyken diğeri çok silik çıkmış acaba beta düşük mü çıkar benim önceki transferde kimyasal oldu betam yükselmedi endişem ona
Ben bugün de yaptım kaset test aynı çıktı ama 1 günde kıyas zor olur diye yarın hem erken gebelik hem de kaset test ile deneyeceğimCanım yarın kaset testini sabahki idrarla tekrarla daha belirgin çıkar![]()
Aynen onun net olmasına çok sevindim inşallah dediğin gibidir Allah herkesin yüzünü güldürsünErken gebelik testin baya net çıkmış endişelenme kimyasal olursa çok çok silik çıkardı önemli olan kanda 2 kat artması. Rabbim yüzünü güldürsün ❤
Hayırlı olsun İnşallah embriyonuz sım sıkı tutunur. Kan pıhtılaşma sorunu mu var? Bu arada jel hiç kullanmadım fikrim yokMerhabalar hanımlar çok şükür benimde dondurulmuş embriyo transferim bugün belli oldu pazartesi olucam allahın izniyleovitrella, jel, progestan iğne, estrofem, oksapar, coraspin, bant, vitamin ilaçlarım transfer günü jeli uygulayacakmıyım acaba
Evet pıhtılaşma sorunu var maalesef çok saolun Allah razı olsun teşekkür ederimHayırlı olsun İnşallah embriyonuz sım sıkı tutunur. Kan pıhtılaşma sorunu mu var? Bu arada jel hiç kullanmadım fikrim yok
Keseyi gördüm.ben ama kanamam var doktor sorun olmadığını söyledi.ikaclarimi aynen kullanıyorum.haftaya kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı canım.D DakotaMaydonozhanim @minosella B Beklenenmucizemgeldi sonuç ne oldu kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum canlar ❤
MaşaAllah keseyi görmüşsün canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Keseyi gördüm.ben ama kanamam var doktor sorun olmadığını söyledi.ikaclarimi aynen kullanıyorum.haftaya kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı canım.
Allah razı olsun canım cumlemizle inşallah,Rabbim.butun evlat hasreti çekenlerin kucağını doldursun inşallahMaşaAllah keseyi görmüşsün canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim. İnşallah doktorun söylediği gibi sorun olmadan atlatırsın❤