Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim cnm. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş. böyle haberler almak ne iyi geliyorKızlar 11. Günüm bugün testi tekrarladım
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun inşallah daha da güzel haberler gelirÇok sevindim cnm. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş. böyle haberler almak ne iyi geliyor
İnşallah değerin kat kat artsın. Rabbim gönlüne göre versin ❤Beninde suan pozitif ama son degerim iki kat artmadı bugun tekrar test vericem dua edin artmış olsun bugun netleşecek hersey biraz daha
Çok çok sevindim. Normal testin silik diye korkmuştun bak ne güzel yerleşmiş annesinin kuzusu Rabbim kucağına almayıda nasib etsin belki bakarsın ikiz olur İnşallah ❤Kızlar 11. Günüm bugün testi tekrarladım
İnşaAllah Hayırlı haberlerini bekliyorum canımTestim Cuma günü henüz olumsuz bir belirti yok inşallah bakalım. Haber vericem
Allah razı olsun dünde telkin etmiştin beni inşallah cümlemiz alabiliriz. Çift embriyo konulmuştu bilmem ki acaba tek midir çift mi yarın ilk kanı vericem belki beta Bi tahminde bulundururÇok çok sevindim. Normal testin silik diye korkmuştun bak ne güzel yerleşmiş annesinin kuzusu Rabbim kucağına almayıda nasib etsin belki bakarsın ikiz olur İnşallah ❤
Amin çok tessekur ederim ınsalhh benimledirler bebislerHayırlısı olsun sımsıkı tutunurlar umarım
Allah hepimizden razı olsun canım. Hepimiz kader arkadaşıyız zor yollardan geçiyoruz bir birimize destekçi oluruz ❤ beta hcg testinin sonucunu yaz canımAllah razı olsun dünde telkin etmiştin beni inşallah cümlemiz alabiliriz. Çift embriyo konulmuştu bilmem ki acaba tek midir çift mi yarın ilk kanı vericem belki beta Bi tahminde bulundurur
Aynen öyle canım bizi bizden daha iyi anlayan olmaz elbette yazarım beta sonucumu bugün akşam üzeri öğrenicem inşlhAllah hepimizden razı olsun canım. Hepimiz kader arkadaşıyız zor yollardan geçiyoruz bir birimize destekçi oluruz ❤ beta hcg testinin sonucunu yaz canım
Canım geç tutunma olsa daha çıkmayabilir. Test günün ne zaman İnşallah sım sıkı tutunurlar.5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Doğal gebeliklerde bile erken gebelik testlerinin yanilttiğını söylüyorlar. Kısmet bu işler ya inşallah hepimiz kavuşuruz
Katlanmamis canim . Yarin tekrar kan vericm. Saol kuzum Allah razı olsunMinnosella098 İnşallah değerin ikiye katlamıştır. Rabbim yüzünü güldürsün
Test günüm normalde cumartesi ama ben yarın yaptıracağım yasaklardan dolayı inşallahCanım geç tutunma olsa daha çıkmayabilir. Test günün ne zaman İnşallah sım sıkı tutunurlar.
Sonucumu aldım bacımm 730 çıktı 2 gün sonra yani 14. Gün tekrar kan istendiAllah hepimizden razı olsun canım. Hepimiz kader arkadaşıyız zor yollardan geçiyoruz bir birimize destekçi oluruz ❤ beta hcg testinin sonucunu yaz canım
ne güzel MaşaAllah. İnşallah değerin kat kat artsın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere İnşallahSonucumu aldım bacımm 730 çıktı 2 gün sonra yani 14. Gün tekrar kan istendi
Belirtilere takılıp kendini üzme. Rabbim gönlüne göre versin. Evde gebelik testi yaptınmı?Merhabalar, benim bugün transfer günü dahil 11. günüm ve hiç bir belirti yok. Ama daha önceki transferlerimdeki gibi erkenden adet de olmadım. Hiç lekelenmem de olmadı. Sizce hiç belirti olmaması normal mi kızlar? Testi yarın yaptıracağım.