How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Kızlar 11. Günüm bugün testi tekrarladım 😊

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0001.jpg
    IMG-20210127-WA0001.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ilk iki transferim ayrı ayrı düşükle sonuçlandı. Bugün doktorumla randevum vardı, 3. Tedavi için çift embriyo transfer edeceğini söyledi ve duyduğumuz bazı uygulamalarin kanıtlanmamış olduğunu bu nedenle bu ekstra tedavileri denemeyecegini söyledi. Bugün pıhtılaşma ve krozom testlerimizi yaptirdik.

Çok çok sevindim. Normal testin silik diye korkmuştun bak ne güzel yerleşmiş annesinin kuzusu Rabbim kucağına almayıda nasib etsin 😍 belki bakarsın ikiz olur İnşallah ❤
Allah razı olsun dünde telkin etmiştin beni 😍🙏🏻 inşallah cümlemiz alabiliriz. Çift embriyo konulmuştu bilmem ki acaba tek midir çift mi yarın ilk kanı vericem belki beta Bi tahminde bulundurur 🙏🏻🤩

Allah razı olsun dünde telkin etmiştin beni 😍🙏🏻 inşallah cümlemiz alabiliriz. Çift embriyo konulmuştu bilmem ki acaba tek midir çift mi yarın ilk kanı vericem belki beta Bi tahminde bulundurur 🙏🏻🤩
Allah hepimizden razı olsun canım. Hepimiz kader arkadaşıyız zor yollardan geçiyoruz bir birimize destekçi oluruz ❤ beta hcg testinin sonucunu yaz canım

Allah hepimizden razı olsun canım. Hepimiz kader arkadaşıyız zor yollardan geçiyoruz bir birimize destekçi oluruz ❤ beta hcg testinin sonucunu yaz canım
Aynen öyle canım bizi bizden daha iyi anlayan olmaz😊♥️ elbette yazarım beta sonucumu bugün akşam üzeri öğrenicem inşlh

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugu cok tedirginim yatakta uyurken ister istemez gerindim 2 gündür de belirtim yok korkuyorum bebeğe ister istemez zarar mi verdim

5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Doğal gebeliklerde bile erken gebelik testlerinin yanilttiğını söylüyorlar. Kısmet bu işler ya inşallah hepimiz kavuşuruz
Canım geç tutunma olsa daha çıkmayabilir. Test günün ne zaman İnşallah sım sıkı tutunurlar.

Merhabalar, benim bugün transfer günü dahil 11. günüm ve hiç bir belirti yok. Ama daha önceki transferlerimdeki gibi erkenden adet de olmadım. Hiç lekelenmem de olmadı. Sizce hiç belirti olmaması normal mi kızlar? Testi yarın yaptıracağım.

Merhabalar, benim bugün transfer günü dahil 11. günüm ve hiç bir belirti yok. Ama daha önceki transferlerimdeki gibi erkenden adet de olmadım. Hiç lekelenmem de olmadı. Sizce hiç belirti olmaması normal mi kızlar? Testi yarın yaptıracağım.
Belirtilere takılıp kendini üzme. Rabbim gönlüne göre versin. Evde gebelik testi yaptınmı?

Back