• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar aranızda progestan kullanan varmı? Kalçadan yapılanından hani.. yaa ben resmen popomun üstüne oturamıyorum🤭 oturmayı bırak yürürken bile ağrıyor normal mi bu ya? Bu arada pazartesi transferim var hepinizden dua istiyorum.. rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.
Sen birde yaninda proloton depot vurul sabahlar olmasın 🤣🤣🤣gecicek hepsi cnm inan sonra unutuluyor ben sanki ilk kez yapıyormuş gibi bakıyorum bunları kullanmismiydim diye

İyi geceler arkadaşlar ben 5 Nisan'da transfer oldum bugün 10. Günüm bitti artık sürekli kasik ağrım var bacaklarım çok ağrıyor hergun bişey çıkıyor dün sağ kasıgima öyle ağrı vurduki çok korktum bugünde belim sol bacagim beni mahfetti çok korkuyorum testim 19 Nisan'da yaptırmadim daha böyle şeyler yaşayan var mı acaba benim bu ikinci tüp bebegim. Ve ilkinde ne oldu hiç hatırlamıyorum 😣☹️
Aynılarını bende yaşıyorum sürekli bir ağrı ve kramp var bacaklarımda kalçamda belimde

Merhaba canm benimde bugün opu oldu. 5,6 adet yumurtam vardı. Diğerleri boş çıkmıs 2 yumurta toplanmış😒 o 2 yumurta tutar mı sizce onlarda boş mudur
Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun..onlar bos olmadigi icin toplanmis..1 yumurta toplanip transfer olan arkadsslar var..insallah.kaliteli embriyolarin olusur..canim..doktorun kacinci gun transferi yapicagini soyledi size..

Canım 2.denemem di aşılamada var tabi 5.gun embriyosu dondurulmus da var tazede . İstanbulda avrupa yakasında devlet hastanesi
Anladım canım, imkanınız varsa özel düşünür müsün, dr ismi verebilirim. Tek denemede çok fazla başarılı sonuç alıyor.

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran :nazar:
@ZarifKugunisan-mayis :nazar:
@haemsamayis:nazar:
@DenizMelek1907nisan-mayis:nazar:
@simin55nisan -mayis:nazar:
@pulim08nisan-mayis:nazar:
@Melanyamayis-haziran:nazar:
Bunebeya Bunebeya nisan:nazar:
@elcin123nisan:nazar:
@melo2039nisan-mayis:nazar:5.gun embiyosu.cift..

@DLK0331 nisan:nazar:3. Gun embriyosu
Esmer 24 Esmer 24 5 nisan:nazar:6.Gun embriyosu
E eladadn 1 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift. :anneadayı: :nazar: .
RAAT RAAT 31 mart:nazar:3.Gun embriyosu.cift :anneadayı: :nazar:
@Siyahinci123 nisan:nazar:3. Gun embriyosu... :anneadayı: :nazar:
@candyyyynisan-mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@Nevermindjustsmilemayis:nazar:
@Bulutumsu7mayis-haziran:nazar:
@Cemrewwwmayis:nazar:3.gun embriyosu
@Zeynepkur13 nisan:nazar:5.gun embriyosu..cift

Nm88326 Nm88326 mayis:nazar:
@Aponjjmayis:nazar:5.gun embriyosu.cift
@izmirli3533nisan:nazar:3. Gun embriyosu. :anneadayı::nazar:
@NaaNaanisan_mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@asyaaaa9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu
@Sohrab9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift
@ARYA4570nisan-mayis :nazar:
@MrvEfenisan-mayis :nazar:5. Gun embriyosu.
aysunayy aysunayy 10 nisan :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@nurr64mayis :nazar:5.gun embriyosu.cift
R Roseemarryy 8 nisan :nazar:5.gun embriyosu.cift
@KbrOzkn50608 nisan :nazar:5.gun embriyosu
@Yelserknisan :nazar:5. Gun embriyosu:anneadayı::nazar:
@minik kalp0753nisan :nazar:
@Monaezop15 nisan :nazar:3.gun embriyosu.cift
@yakut14 mayis :nazar:
@Elifimm30mayis-haziran :nazar:
@Azsekerli17nisan-mayis :nazar:
Deniz3525nisan-mayis :nazar:

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran :nazar:
@ZarifKugunisan-mayis :nazar:
@haemsamayis:nazar:
@DenizMelek1907nisan-mayis:nazar:
@simin55nisan -mayis:nazar:
@pulim08nisan-mayis:nazar:
@Melanyamayis-haziran:nazar:
Bunebeya Bunebeya nisan:nazar:
@elcin123nisan:nazar:
@melo2039nisan-mayis:nazar:5.gun embiyosu.cift..

@DLK0331 nisan:nazar:3. Gun embriyosu
Esmer 24 Esmer 24 5 nisan:nazar:6.Gun embriyosu
E eladadn 1 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift. :anneadayı: :nazar: .
RAAT RAAT 31 mart:nazar:3.Gun embriyosu.cift :anneadayı: :nazar:
@Siyahinci123 nisan:nazar:3. Gun embriyosu... :anneadayı: :nazar:
@candyyyynisan-mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@Nevermindjustsmilemayis:nazar:
@Bulutumsu7mayis-haziran:nazar:
@Cemrewwwmayis:nazar:3.gun embriyosu
@Zeynepkur13 nisan:nazar:5.gun embriyosu..cift

Nm88326 Nm88326 mayis:nazar:
@Aponjjmayis:nazar:5.gun embriyosu.cift
@izmirli3533nisan:nazar:3. Gun embriyosu. :anneadayı::nazar:
@NaaNaanisan_mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@asyaaaa9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu
@Sohrab9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift
@ARYA4570nisan-mayis :nazar:
@MrvEfenisan-mayis :nazar:5. Gun embriyosu.
aysunayy aysunayy 10 nisan :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@nurr64mayis :nazar:5.gun embriyosu.cift
R Roseemarryy 8 nisan :nazar:5.gun embriyosu.cift
@KbrOzkn50608 nisan :nazar:5.gun embriyosu
@Yelserknisan :nazar:5. Gun embriyosu:anneadayı::nazar:
@minik kalp0753nisan :nazar:
@Monaezop15 nisan :nazar:3.gun embriyosu.cift
@yakut14 mayis :nazar:
@Elifimm30mayis-haziran :nazar:
@Azsekerli17nisan-mayis :nazar:
Deniz3525nisan-mayis

Kızlar az önce lavaboda açık pembe renk akıntı gördüm sonra tekrardan kontrol ettim kanama vs hiçbirşey yok yarın 9. Günüm
Neden olmuş olabilir
Birde çok sık idrara çıkmaya başladım idrarımdan mı geldi anlayamadım daha doğrusu

Ben ilk tüp bebekte kullanmıştım canım öyle oluyor yağlı bir ilaç olduğu için benim kalçalarım mosmor olmuştu senin gibi oturamiyordum kafana takma bunları inşallah bebisin gelince hepsi geçicek unutucaksin hayırlısıyla ❣️🙏
Aminnnn... Hepimizin gönlündeki olsun inşallah.. bu ilacı transferden sonrada kullacakmıyız peki sen kullanmış mıydın?

Kızlar az önce lavaboda açık pembe renk akıntı gördüm sonra tekrardan kontrol ettim kanama vs hiçbirşey yok yarın 9. Günüm
Neden olmuş olabilir
Birde çok sık idrara çıkmaya başladım idrarımdan mı geldi anlayamadım daha doğrusu
Pembe renk tipik yerleşme kanaması. 8. gün de gayet uygun bu gün için. Evde test kitin varsa hemen uygula derim. 😊

Sen birde yaninda proloton depot vurul sabahlar olmasın 🤣🤣🤣gecicek hepsi cnm inan sonra unutuluyor ben sanki ilk kez yapıyormuş gibi bakıyorum bunları kullanmismiydim diye
Yaa daha da mı kötüsü o🤭 genede şükürler olsun tabiki.. laf aramızda azıcık kocama nazlanıyorum fırsattan istifade😁 güzel oluyormuş böyle yaa😝

Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun..onlar bos olmadigi icin toplanmis..1 yumurta toplanip transfer olan arkadsslar var..insallah.kaliteli embriyolarin olusur..canim..doktorun kacinci gun transferi yapicagini soyledi size..
Saol canm. Söylemedi ama genelde herkese 5. Gün embriyosu yapılıyormuş muhtemelen eğer sağlıklı ise çarsmba, persmbe transfer olması lazım. Ararlar sizi zaten tutup tutmadığını dediler. Bide eşimin de spermi çok az çıkmıs oda sorun olur mu ki

Pembe renk tipik yerleşme kanaması. 8. gün de gayet uygun bu gün için. Evde test kitin varsa hemen uygula derim. 😊
İnşallah öyledir ben embriyo mu düştü acaba dedim anlayamadım ilk tecrübem olduğu için bilemiyorum
Gerçi progestoron fitil kullanıyorum o yüzden pembe renk akıntı şeklinde gelmiş olabilir
Test kitide yok evde aksi gibi 😅

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ama şuan 4 yumurtam göründü ama sadece 2 tanesi gelişmiş dedi doktorum gonal f 300 merional 150 kullanıyorum ama çok umutsuzluğa kapıldım sizce bu çok mu kötü

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ama şuan 4 yumurtam göründü ama sadece 2 tanesi gelişmiş dedi doktorum gonal f 300 merional 150 kullanıyorum ama çok umutsuzluğa kapıldım sizce bu çok mu kötü
Kotu degil canim..geriden gelen 2 side büyüyebilir
Benim 2 yumurtam gorulmustu 2 side büyüdü ve de o 2 side blast oldu🧿🧿 ha tutar tutmaz bilemem de benim için mucuzeydi🥰🧿 hiç canını sıkma sayın guzel yeter ki ici dolu olsun...

Kotu degil canim..geriden gelen 2 side büyüyebilir
Benim 2 yumurtam gorulmustu 2 side büyüdü ve de o 2 side blast oldu🧿🧿 ha tutar tutmaz bilemem de benim için mucuzeydi🥰🧿 hiç canını sıkma sayın guzel yeter ki ici dolu olsun...
Ayy Allah razı olsun canım yaa.Doktorum ikisininde kaliteli ve içinin dolu olduğunu düşünüyorum şekilleri falan bunu gösteriyor dedi ama muayene öncesi bugün 5 ile 7 arası görmemiz gerekiyor diyince bende boşluğa düştüm 2 tane sağlam çıkınca bu arada bilgisizliğimi mazur gör blast ne oluyor

Back