2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

İnşallah herşey yolunda ilerler ve güzel haberler alırsın canım, dualarım seninle

Hangi kliniğe gidiyorsun canım, benim bir arkadaş klinik değiştirdi ilk denemelerinde hamile kaldı.

canım cok erken daha 10. günden itibaren yapmalısın diye biliyorum.

Hayırlı olsun canım, sağlıkla artsın değerim, tebrik ediyorum :))))

hayırlısı olsun adınıza .

Selam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Canim harika bir haberr bu..tebrik ederim kuzum seni..insallah katlanarakkta artar degerlerin

Estrofemin 3nü aynı anda alanlar bile oluyormuş. Ben de dün hemşireden öğrendim sanırım saatler çokta önemli olmuyor bu durumda

Estrofemin 3nü aynı anda alanlar bile oluyormuş. Ben de dün hemşireden öğrendim sanırım saatler çokta önemli olmuyor bu durumda
yanii bende cözemedim bu işi hemsireye sordum 8 saat aralik yeterli dedi.
ama onemli olmadigini sanmiyorum yaa,şöyle ki 3 gun sonra 3×1 den degil 2×2 olarak alicam.yani ayni anda almak falan da nebilim,olmaz yahu okadar da

yanii bende cözemedim bu işi hemsireye sordum 8 saat aralik yeterli dedi.
ama onemli olmadigini sanmiyorum yaa,şöyle ki 3 gun sonra 3×1 den degil 2×2 olarak alicam.yani ayni anda almak falan da nebilim,olmaz yahu okadar da
Benim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusu iftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık Ama transfer öncesi 3x1 e aşırı riayet ettim saatlere dikkat etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…