2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canım benim embriyolarım takip edilirken 5. Gün aradılar ve ve gelişimlerinin 5. Gün seviyesinde olmadığını biraz geriden geldiğini bu yüzden de 6. Güne bekleteceklerini söylediler. Belki hepsinin gelişimi yavaşlayıp duracak belki hızlanıp normal seviyeye gelecek yarın belli olacak dediler. Bende senin gibi o kadar canım sıkıldı ki Allah biliyor.. her neyse ertesi gün aradılar 4 embriyomdan birinin gelişiminin durduğunu kalan 3 tanenin 6.gün seviyesine ulaştığını ve dondurduklarını söylediler. Demem o ki erkenden moralini bozma dua et şükürler olsun bak ben hamileyim

Yaaa inan ki yüreğime su serptin inşallah aynı olur benimde çok teşekkür ederim anlattıkların için senin adına çok sevindim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh

Canım merhaba, aynı şey benim embriyolarım için de oldu 3 embriyom ilerlerken transfer günü gelişim yavaş o nedenle 6. Güne bekleteceğiz dediler çok şükür birtanesi 6.güne çıktı ve dondurdular, endişe etmemem gerektiğini söylüyorlar hep,bende hala transfer için bekliyorum, iyi düşünelim iyi olsun

Ayyy ben bu yazdığını şimdi gördüm yaa Offf.. neler denemedim, sonunda buldum ama. Yapanlara da fayda olması adına yazayım :)

Öncelikle eczaneden veya gittiğiniz klinikten kaç gün vurulacaksanız mililitresini net gösteren ince bir şırınga, iğne sayısından 1 adet fazladan ince uçlu (saplama iğnesi) ve kalın uçlu (sıvıyı çekme) iğnesi alın. Fkalonun kapağını açın, şırıngaya uzun uçlu iğneyi takın ve iğneyi şırıngadan çıkarmadan şırıngadaki sıvıyı yavaşça boşaltın ve hafif dairesel hareketlerle sallayın. sonra şırıngayı iğneden ayırın (iğne hala flakona saplı kalacak) ve ince şırıngayı flakondaki iğneye takın. yavaşça sıvıyı enjekte edilecek kadar çekin, gerisi fkalonda kalsın. iğneyi fkalondaki boş alana yönlendirin ve şırınganın içine havayı da çekin. sonra fkalonu ters çevirin, şırınganın içindeki tüm havayı elinizle tık tık yaparak üste alın ve bir miktar havayı sırıngadaki sıvıyı ilerletir gibi dışarı atın ki şırıngadaki sıvı dışarı cıkmasın. şimdi iğneyi şırıngadan ayırın ve ince uçlu saplama iğnesini şırıngaya takın. bir miktar daha şırıngayı sıvı atar gibi ilerlettirin, vurulacağınız mililitreyi ayarlayın ve göbek deliğinizin 3 parmak sağ 3 parmak altı olan noktaya derinizi iki parmağınızla sıkarak iğneyi vurulun. Fkalonda saplı olan uzun iğneyi çıkarın, kalan sıvıyı da buzdolabına koyun ertesi günü kullanın.

Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)))

evet canım normal... bana muayene kontuğunda transferi yaptılar. 15 dk dinlendim o pozisyonda. Hemşire geldi bilgi verdi. Lavabo ihtiyacınız varsa karşılayın dedi. 1 saat yol geldik, evde tüm gün dinlendim.

Canım merhaba, ben doktoruma sordum biz burdayız sıkıntı yok dedi İnşallah hayırlı sonuçlar olsun strese girme hiç her şey sw bir hayır vardır hayırlı hayırlı zamanda olsun inşallah
Hazelcim Acıbadem Fulya bayramın ilk günü kapaliymis malesef, benim 5.gunum de bayramın ilk gününe denk geliyor. O yüzden transferimi yarın yapacaklar yani 4. Günde. Ama ben çok endişeliyim, çünkü 4. gün daha morula aşamasında, iyi embriyolar 5. günde belli oluyor. Biraz ısrar edicem 5.gun için bakalım nolacak. Acıbadem gibi bi merkezden hiç beklemezdim, çok moralim bozuk aslında.

aa öylemi haberim yoktu ama moralini bozma kuzum hakkında hayırlısı olan olsun onlarda çocuk oyuncağı diil ya bilimsel olmayan bişey yapmazlar Allahın izniyle transferin olur bebeğin tutunur sana sen onu düşün kuzum

Ben kanda pozitifi gördükten 2 hafta sonra gittim doktorum o zamana çağırdı. hem bebeği gördük hem kalbini duyduk. Benim doktor kese için bebek için kalp için ayrı ayrı çağırmiyor.
Beni de tam 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyacak mıyız yanı erken değil mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…