Beni de 16.gün çağırdı doktorum kontrole, bugün 11.günüm. Transfer hazırlığında opudan öncesi gibi sık çağırmıyorlarKızlar selam, dün lekelenmem oldu ve bugün adetim başladı çok şükür. Hemen kontrole gittim. E2 ve progestan değerim güzel çıktı rahim kontrolü de güzel geçti. Çarşamba estrofem e başlayacağım. 26 mayıs da kontrol e çağırdı ve o gün neupogen 30luk yapılacağı söylendi. 31 mayıs da tahmini transfer günü olarak planlandı. Transfer günü de tractocile diye 3 tane serum alacakmışım. Size sorum 26 mayıs kontrol için geç değil mi 16. Günüme geliyor?
Amin inşallahAllahım yar ve yardımcımız olsunn inşallah hepimiz biran önce sağlıklı sıhhatli bebeklere anne olalım ve birbirimizden başkasının anlamayacağı o hormon yüklemelerinin verdiği etkileri,acılarımızı,hüzünlü günlerimizi tebessümle hatırlayalım..
rabbim gönlünüze göre versin inşallahbu aylarda öyle güzel haberler aldık ki umut oldu bizlere
Canım ben hiç duymadım böyle birşey. Doktoruna ulaşamıyor musun?Kızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim
Merhaba ben tüp bebek sürecindeyim ve biontech aşımı oldum. İkinci dozumu da yakında olacağım ve tahminen transferle çok yakın olacak. Yabancı kaynaklar dahil Çok araştırdık ve Doktorumuz da hiçbir sakıncanın olmadığını söyledi yeni yapılan araştırmalar sonucunda.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Embriyo istenilen hücreye bölünmemiş yani gelişimi yavaşmış yarın belli olur dedilerCanım ben hiç duymadım böyle birşey. Doktoruna ulaşamıyor musun?
Sağlık kabini veya özel evde sağlık hizmetleri var. Onlar gönderiyor. Uzun süreli olacak diyince indirim de yapan var.Burda aciller çok kalabalık, eve hemşire nasıl çağrılır onu da bilmiyorum, nerden bulabiliriz hemşire acaba?
Bende olmuştu ama 5 güne geldiyse açılır büyük ihtimalle. Benimkiler 4 günlüktü beşe gelemediler. Bir tanesi başardı onu da transfer oldumKızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim
Benimde öyle oldu sebebini öğrenebildiniz miEmbriyo istenilen hücreye bölünmemiş yani gelişimi yavaşmış yarın belli olur dediler
Canım ben hiç duymadım böyle birşey. Doktoruna ulaşamıyor musun
Çok teşekkürler, bı bakayım ben ona.Sağlık kabini veya özel evde sağlık hizmetleri var. Onlar gönderiyor. Uzun süreli olacak diyince indirim de yapan var.
Dondurulmuş Başka embriyonuzu çözdürürler bunlar açılmazsa, olmuyor muymuş öyle?Embriyo istenilen hücreye bölünmemiş yani gelişimi yavaşmış yarın belli olur dediler
Yaa inşallahBende olmuştu ama 5 güne geldiyse açılır büyük ihtimalle. Benimkiler 4 günlüktü beşe gelemediler. Bir tanesi başardı onu da transfer oldum
Canım kendini germeden sakince yarını bekle. Toparlayacaktır merak etme. Bu iş gerçekten çok zorlu bir süreç, her aşamada illa birşey çıkıyor. Ama sonuç güzel olacak inşallahEmbriyo istenilen hücreye bölünmemiş yani gelişimi yavaşmış yarın belli olur dediler
Embriyo kalitesi.. sperm kalitesi gibi sorunlardan olurmuş zaten tüp bebek amacımız erkek interfilitesiBenimde öyle oldu sebebini öğrenebildiniz mi
Taze embriyoDondurulmuş Başka embriyonuzu çözdürürler bunlar açılmazsa, olmuyor muymuş öyle?
Okadar yoruldum ki zaten olmassa denemem bidaha küçücük yaşımda hormonlarım alt üst oldu Psikolojik olarakta iyi değilim 3. Deneme olacaktıCanım kendini germeden sakince yarını bekle. Toparlayacaktır merak etme. Bu iş gerçekten çok zorlu bir süreç, her aşamada illa birşey çıkıyor. Ama sonuç güzel olacak inşallah
Dur daha bunları düşünmek için çok erken, güzel düşünelim güzel olsun. 7 tane embriyo vardı, illa açılan olur içinden. Keşke bizlere biraz daha bilgi verseler, bilmediğimiz bir denizin içinde debelenip duruyoruz. Ufacık bir yorum bile bizim için çok şey ifade ediyor, onu da vermekten imtina ediyorlar.Okadar yoruldum ki zaten olmassa denemem bidaha küçücük yaşımda hormonlarım alt üst oldu Psikolojik olarakta iyi değilim 3. Deneme olacaktı
Her sorumun cevabı buradaymış zaten teşekkür ediyorumMerhaba ben tüp bebek sürecindeyim ve biontech aşımı oldum. İkinci dozumu da yakında olacağım ve tahminen transferle çok yakın olacak. Yabancı kaynaklar dahil Çok araştırdık ve Doktorumuz da hiçbir sakıncanın olmadığını söyledi yeni yapılan araştırmalar sonucunda.
İlk doz aşımı oldum, sonraki iki gün içinde iğnelere başladım. Toplamda 29 yumurta toplandı, 18i döllendi, 17si donduruldu 4. Günün sonunda. Herşey yolunda gidiyor.
Çok fazla bilgi kirliliği ve spekülasyon var.
Rica ederim, umarım faydası dokunur. Koruyuculuğu çok yüksek ve güvenilir bir firma olduğu içinHer sorumun cevabı buradaymış zaten teşekkür ediyorummaşallah yumurta sayınız çok iyi peki bir de biontechi tercih sebebiniz ne oldu?
İnşallah canım benim aynen öyle okadar önemsiz ki onlar için ne kadar hassas bi konu oysaaDur daha bunları düşünmek için çok erken, güzel düşünelim güzel olsun. 7 tane embriyo vardı, illa açılan olur içinden. Keşke bizlere biraz daha bilgi verseler, bilmediğimiz bir denizin içinde debelenip duruyoruz. Ufacık bir yorum bile bizim için çok şey ifade ediyor, onu da vermekten imtina ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?