• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim 😭😭😭
Canım benim embriyolarım takip edilirken 5. Gün aradılar ve ve gelişimlerinin 5. Gün seviyesinde olmadığını biraz geriden geldiğini bu yüzden de 6. Güne bekleteceklerini söylediler. Belki hepsinin gelişimi yavaşlayıp duracak belki hızlanıp normal seviyeye gelecek yarın belli olacak dediler. Bende senin gibi o kadar canım sıkıldı ki Allah biliyor.. her neyse ertesi gün aradılar 4 embriyomdan birinin gelişiminin durduğunu kalan 3 tanenin 6.gün seviyesine ulaştığını ve dondurduklarını söylediler. Demem o ki erkenden moralini bozma dua et şükürler olsun bak ben hamileyim😍😍

Canım benim embriyolarım takip edilirken 5. Gün aradılar ve ve gelişimlerinin 5. Gün seviyesinde olmadığını biraz geriden geldiğini bu yüzden de 6. Güne bekleteceklerini söylediler. Belki hepsinin gelişimi yavaşlayıp duracak belki hızlanıp normal seviyeye gelecek yarın belli olacak dediler. Bende senin gibi o kadar canım sıkıldı ki Allah biliyor.. her neyse ertesi gün aradılar 4 embriyomdan birinin gelişiminin durduğunu kalan 3 tanenin 6.gün seviyesine ulaştığını ve dondurduklarını söylediler. Demem o ki erkenden moralini bozma dua et şükürler olsun bak ben hamileyim😍😍
Yaaa inan ki yüreğime su serptin inşallah aynı olur benimde çok teşekkür ederim anlattıkların için senin adına çok sevindim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh 😍😍🥰😘😘😘

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim 😭😭😭
Canım merhaba, aynı şey benim embriyolarım için de oldu 3 embriyom ilerlerken transfer günü gelişim yavaş o nedenle 6. Güne bekleteceğiz dediler çok şükür birtanesi 6.güne çıktı ve dondurdular, endişe etmemem gerektiğini söylüyorlar hep,bende hala transfer için bekliyorum, iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻💓🥰

Canım ben de bir keresinde ilacın tamamını şırıngadan kaçırmış tecrübeli biri olarak dışarı taşırmamanın yolunu öğrendim😄✌️Öncelikle şişenin içindeki basıçtan kaynaklanıyor. Hızlı çekmemek gerek. Yavaş çekmek gerek. Ve iğne yukarı doğru şişe aşağı doğru bakacak şekilde çekersen basınç daha az oluyor iğne içinden daha rahat çıkıyor. Tabi öyle de sıvıyı almak için biraz oynatmak gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir🙈😄kolay gelsin.

Kızlar sigara konusunda muzdarip biri olarak naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın sadece fikrimi söylemek isterim. 20 yıl sigara içtim. Yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalıklarıma zarar verdiğini bildiğim ve negatif sonuç aldığım halde bırakamadım. Son tedaviden önce doktorum bir ameliyat önerdi ve bu süreçte sigarayı da bıraksan dedi. Şu meşhur ilacı kullan dedi. Sigara bırakmak için reklam olmasın vermiyim adını. Ve ben sigarayı bıraktım. Şu an 6. Ayın içindeyim. 3 ay önce ameliyatımı oldum ve 30 nisanda transfer oldu. Tevafukmudur bilinmez tabi ama ilk kan testim 312🤗 devam eder inşallah gebeliğim ama etmezse de sigaraya başlamam. Sigara yerine ilaca tekrar başlarım tekrar denerim. Ama bence tamamen kurtuldum gibi. Bu bebek olayının bence sigarayla ilgisi var. Şu an transfer aşamasında bu ilacı kullanamazsınız ama belki bu yazıyı okuyan olur, transfere kadar zamanı olan olur onlara yarar diye yazmak istedim. İnşallah bebişleriniz size tutunur ve siz de sgara içmezsiniz🙏Amacım sizi dha da strese sokmak değil stres hepsinden zararlı nolur stres olmayın ama azaltabildğiniz kadar azaltın😊güzel anneler iniallah allah bir an önce kucağımızı doldursun🙏😍
Ayyy ben bu yazdığını şimdi gördüm yaa o_O Offf.. neler denemedim, sonunda buldum ama. Yapanlara da fayda olması adına yazayım :)

Öncelikle eczaneden veya gittiğiniz klinikten kaç gün vurulacaksanız mililitresini net gösteren ince bir şırınga, iğne sayısından 1 adet fazladan ince uçlu (saplama iğnesi) ve kalın uçlu (sıvıyı çekme) iğnesi alın. Fkalonun kapağını açın, şırıngaya uzun uçlu iğneyi takın ve iğneyi şırıngadan çıkarmadan şırıngadaki sıvıyı yavaşça boşaltın ve hafif dairesel hareketlerle sallayın. sonra şırıngayı iğneden ayırın (iğne hala flakona saplı kalacak) ve ince şırıngayı flakondaki iğneye takın. yavaşça sıvıyı enjekte edilecek kadar çekin, gerisi fkalonda kalsın. iğneyi fkalondaki boş alana yönlendirin ve şırınganın içine havayı da çekin. sonra fkalonu ters çevirin, şırınganın içindeki tüm havayı elinizle tık tık yaparak üste alın ve bir miktar havayı sırıngadaki sıvıyı ilerletir gibi dışarı atın ki şırıngadaki sıvı dışarı cıkmasın. şimdi iğneyi şırıngadan ayırın ve ince uçlu saplama iğnesini şırıngaya takın. bir miktar daha şırıngayı sıvı atar gibi ilerlettirin, vurulacağınız mililitreyi ayarlayın ve göbek deliğinizin 3 parmak sağ 3 parmak altı olan noktaya derinizi iki parmağınızla sıkarak iğneyi vurulun. Fkalonda saplı olan uzun iğneyi çıkarın, kalan sıvıyı da buzdolabına koyun ertesi günü kullanın.

Kızlar bugün test sonucum 751 çıkmış😍iki günde artışı iyi sanıyorum iki katı diye biliyorum. Sizce bu değerler normal mi kızlar? Yani normal gebeliklerde bu değerler mi çıkar? 1000 li rakamlar hatırlıyorum sanki ondan merak ettim. Bir de şimdi ne olacak? Kan vermeye devam mı edicem? Yoksa kese için bir gün mü verecekler? Kese ne zaman görünüyordu? Allahım hiçbirşey bilmiyormuşum🙈ve bu endişe hiç bitmiyormuş🙈🤗inşallah şöyle rahat rahat geçirdiğimiz günleri de görürüz😊🙏
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)))

2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat de yol geldim 🙄 normal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
evet canım normal... bana muayene kontuğunda transferi yaptılar. 15 dk dinlendim o pozisyonda. Hemşire geldi bilgi verdi. Lavabo ihtiyacınız varsa karşılayın dedi. 1 saat yol geldik, evde tüm gün dinlendim.

Canım merhaba, ben doktoruma sordum biz burdayız sıkıntı yok dedi ☺️ İnşallah hayırlı sonuçlar olsun strese girme hiç her şey sw bir hayır vardır hayırlı hayırlı zamanda olsun inşallah 🤲
Hazelcim Acıbadem Fulya bayramın ilk günü kapaliymis malesef, benim 5.gunum de bayramın ilk gününe denk geliyor. O yüzden transferimi yarın yapacaklar yani 4. Günde. Ama ben çok endişeliyim, çünkü 4. gün daha morula aşamasında, iyi embriyolar 5. günde belli oluyor. Biraz ısrar edicem 5.gun için bakalım nolacak. Acıbadem gibi bi merkezden hiç beklemezdim, çok moralim bozuk aslında.

Hazelcim Acıbadem Fulya bayramın ilk günü kapaliymis malesef, benim 5.gunum de bayramın ilk gününe denk geliyor. O yüzden transferimi yarın yapacaklar yani 4. Günde. Ama ben çok endişeliyim, çünkü 4. gün daha morula aşamasında, iyi embriyolar 5. günde belli oluyor. Biraz ısrar edicem 5.gun için bakalım nolacak. Acıbadem gibi bi merkezden hiç beklemezdim, çok moralim bozuk aslında.
aa öylemi haberim yoktu ama moralini bozma kuzum hakkında hayırlısı olan olsun onlarda çocuk oyuncağı diil ya bilimsel olmayan bişey yapmazlar Allahın izniyle transferin olur bebeğin tutunur sana sen onu düşün kuzum 🤲

Ben kanda pozitifi gördükten 2 hafta sonra gittim doktorum o zamana çağırdı. hem bebeği gördük hem kalbini duyduk. Benim doktor kese için bebek için kalp için ayrı ayrı çağırmiyor.
Beni de tam 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyacak mıyız yanı erken değil mi daha

Back