Canım ben de bir keresinde ilacın tamamını şırıngadan kaçırmış tecrübeli biri olarak dışarı taşırmamanın yolunu öğrendim
Öncelikle şişenin içindeki basıçtan kaynaklanıyor. Hızlı çekmemek gerek. Yavaş çekmek gerek. Ve iğne yukarı doğru şişe aşağı doğru bakacak şekilde çekersen basınç daha az oluyor iğne içinden daha rahat çıkıyor. Tabi öyle de sıvıyı almak için biraz oynatmak gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir
kolay gelsin.
Kızlar sigara konusunda muzdarip biri olarak naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın sadece fikrimi söylemek isterim. 20 yıl sigara içtim. Yumurta rezervim az olduğu için
tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalıklarıma zarar verdiğini bildiğim ve negatif sonuç aldığım halde bırakamadım. Son tedaviden önce doktorum bir ameliyat önerdi ve bu süreçte sigarayı da bıraksan dedi. Şu meşhur ilacı kullan dedi. Sigara bırakmak için reklam olmasın vermiyim adını. Ve ben sigarayı bıraktım. Şu an 6. Ayın içindeyim. 3 ay önce ameliyatımı oldum ve 30 nisanda transfer oldu. Tevafukmudur bilinmez tabi ama ilk kan testim 312
devam eder inşallah gebeliğim ama etmezse de sigaraya başlamam. Sigara yerine ilaca tekrar başlarım tekrar denerim. Ama bence tamamen kurtuldum gibi. Bu bebek olayının bence sigarayla ilgisi var. Şu an transfer aşamasında bu ilacı kullanamazsınız ama belki bu yazıyı okuyan olur, transfere kadar zamanı olan olur onlara yarar diye yazmak istedim. İnşallah bebişleriniz size tutunur ve siz de sgara içmezsiniz
Amacım sizi dha da strese sokmak değil stres hepsinden zararlı nolur stres olmayın ama azaltabildğiniz kadar azaltın
güzel anneler iniallah allah bir an önce kucağımızı doldursun