• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar selam, dün lekelenmem oldu ve bugün adetim başladı çok şükür. Hemen kontrole gittim. E2 ve progestan değerim güzel çıktı rahim kontrolü de güzel geçti. Çarşamba estrofem e başlayacağım. 26 mayıs da kontrol e çağırdı ve o gün neupogen 30luk yapılacağı söylendi. 31 mayıs da tahmini transfer günü olarak planlandı. Transfer günü de tractocile diye 3 tane serum alacakmışım. Size sorum 26 mayıs kontrol için geç değil mi 16. Günüme geliyor?
Beni de 16.gün çağırdı doktorum kontrole, bugün 11.günüm. Transfer hazırlığında opudan öncesi gibi sık çağırmıyorlar

Allahım yar ve yardımcımız olsunn inşallah hepimiz biran önce sağlıklı sıhhatli bebeklere anne olalım ve birbirimizden başkasının anlamayacağı o hormon yüklemelerinin verdiği etkileri,acılarımızı,hüzünlü günlerimizi tebessümle hatırlayalım..🙏
rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😘😍🥰 bu aylarda öyle güzel haberler aldık ki umut oldu bizlere 🤰🤰💃🏻
Amin inşallah

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim 😭😭😭

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferim vardı aradılar embriyo açılmadı 6. Güne bakacaz dediler yani yarına.. böyle bişey duydunuz mu açılmayabiliyormuş açılmazsa iptalmiş ne demek oluyor bu delirmek üzereyim 😭😭😭
Canım ben hiç duymadım böyle birşey. Doktoruna ulaşamıyor musun?

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Merhaba ben tüp bebek sürecindeyim ve biontech aşımı oldum. İkinci dozumu da yakında olacağım ve tahminen transferle çok yakın olacak. Yabancı kaynaklar dahil Çok araştırdık ve Doktorumuz da hiçbir sakıncanın olmadığını söyledi yeni yapılan araştırmalar sonucunda.
İlk doz aşımı oldum, sonraki iki gün içinde iğnelere başladım. Toplamda 29 yumurta toplandı, 18i döllendi, 17si donduruldu 4. Günün sonunda. Herşey yolunda gidiyor.
Çok fazla bilgi kirliliği ve spekülasyon var.

Bende olmuştu ama 5 güne geldiyse açılır büyük ihtimalle. Benimkiler 4 günlüktü beşe gelemediler. Bir tanesi başardı onu da transfer oldum

Canım kendini germeden sakince yarını bekle. Toparlayacaktır merak etme. Bu iş gerçekten çok zorlu bir süreç, her aşamada illa birşey çıkıyor. Ama sonuç güzel olacak inşallah 🙏
Okadar yoruldum ki zaten olmassa denemem bidaha küçücük yaşımda hormonlarım alt üst oldu Psikolojik olarakta iyi değilim 3. Deneme olacaktı 😢

Okadar yoruldum ki zaten olmassa denemem bidaha küçücük yaşımda hormonlarım alt üst oldu Psikolojik olarakta iyi değilim 3. Deneme olacaktı 😢
Dur daha bunları düşünmek için çok erken, güzel düşünelim güzel olsun. 7 tane embriyo vardı, illa açılan olur içinden. Keşke bizlere biraz daha bilgi verseler, bilmediğimiz bir denizin içinde debelenip duruyoruz. Ufacık bir yorum bile bizim için çok şey ifade ediyor, onu da vermekten imtina ediyorlar.

Merhaba ben tüp bebek sürecindeyim ve biontech aşımı oldum. İkinci dozumu da yakında olacağım ve tahminen transferle çok yakın olacak. Yabancı kaynaklar dahil Çok araştırdık ve Doktorumuz da hiçbir sakıncanın olmadığını söyledi yeni yapılan araştırmalar sonucunda.
İlk doz aşımı oldum, sonraki iki gün içinde iğnelere başladım. Toplamda 29 yumurta toplandı, 18i döllendi, 17si donduruldu 4. Günün sonunda. Herşey yolunda gidiyor.
Çok fazla bilgi kirliliği ve spekülasyon var.
Her sorumun cevabı buradaymış zaten teşekkür ediyorum 💓 maşallah yumurta sayınız çok iyi 🧿 peki bir de biontechi tercih sebebiniz ne oldu?

Dur daha bunları düşünmek için çok erken, güzel düşünelim güzel olsun. 7 tane embriyo vardı, illa açılan olur içinden. Keşke bizlere biraz daha bilgi verseler, bilmediğimiz bir denizin içinde debelenip duruyoruz. Ufacık bir yorum bile bizim için çok şey ifade ediyor, onu da vermekten imtina ediyorlar.
İnşallah canım benim aynen öyle okadar önemsiz ki onlar için ne kadar hassas bi konu oysaa

Back