- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
9. günKızlarrr pozitfi gören arkadaslar ilk pozitfi idrarda ne zaman gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. günKızlarrr pozitfi gören arkadaslar ilk pozitfi idrarda ne zaman gördünüz
Ben salı transver oldm. Bugün pazartesi. Duramadım test yaptm negatif. Beşinci gün embriyosu.9. gün
8. GünKızlarrr pozitfi gören arkadaslar ilk pozitfi idrarda ne zaman gördünüz
Amin canım inşallahCanım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)
Kızlar bu arada doktorumla konuştum tekrar test istemedi. Haftaya çarşamba keseyi görmeye gel dedi :) çok rahatladım. İnşallah bu şekilde güzel güzel devam ederiz :) Hepinize teşekkür ederim. Dualarım sizinle:)
6. gün oluyor daha erken bence canım benim erken gebelik testinde çok silik gölge gibi çıkmıştı 9.gunde. erkenden test yapıp kendini strese sokma lütfenBen salı transver oldm. Bugün pazartesi. Duramadım test yaptm negatif. Beşinci gün embriyosu.
İnşallah tutunur miniğim. Zaman cok zor geciyo duramadm canm. Normal gebelik testi yaptm ben6. gün oluyor daha erken bence canım benim erken gebelik testinde çok silik gölge gibi çıkmıştı 9.gunde. erkenden test yapıp kendini strese sokma lütfen
kaset testte cikmamasi çok çok normal canım boşuna üzme kendini suan heyecanını sabrisizligini anlıyorum ben de kendime söz verdiğim halde 9.gunde yapmış silik çıkınca kimyasal olduğunu düşünüp kendimi boşuna üzmüştüm. Hayırlısı ve sağlıklı ise olsun inşallah ben hep öyle dua ettim inşallah seninki de öyle olacakİnşallah tutunur miniğim. Zaman cok zor geciyo duramadm canm. Normal gebelik testi yaptm ben
Aminn canm. Sende dua eder misin benm için. İnsan ister istemez üzülüyordakaset testte cikmamasi çok çok normal canım boşuna üzme kendini suan heyecanını sabrisizligini anlıyorum ben de kendime söz verdiğim halde 9.gunde yapmış silik çıkınca kimyasal olduğunu düşünüp kendimi boşuna üzmüştüm. Hayırlısı ve sağlıklı ise olsun inşallah ben hep öyle dua ettim inşallah seninki de öyle olacak
üzülmen çok doğal canım benim de ilk transferim tutmadı ben de üzülmüştüm ama şuan bunun için çok erken daha bebeğin yeni yeni tutunuyor idrarda çıkmaması çok normal. zamanını bekle direkt kan ver hakkında hayırlısı neyse o olsun ben bekleyen,isteyen herkes için dua ediyorum ederim tabi kiAminn canm. Sende dua eder misin benm için. İnsan ister istemez üzülüyorda
ayy canım benim peş peşe güzel haberler vermek nasip olur inşallahHadi bekliyoruz güzel haberleri, sımsıkı tutunsun miniğin inşallah senden bir gün sonra da benim transferim
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis haemsa mayis BirAnne07 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran Bunebeya nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
@Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift I izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis MeG s nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift @nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu @minik kalp0753 7 mayis @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift Y yakut1 4 mayis @Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis
@Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu @NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis @akyaa mayis 5. Gun embriyosu.. Hamasipoto 7 Mayıs 5. Gün embriyosu
Acilde veya eve hemşire çağırıyorumKızlar sağlık ocakları kapalı, Progestan iğnenizi nasıl yaptırıyorsunuz? Ben prolutex göbekten sabah ve akşam oluyorum evde, ama acaba eksik mi kalıyor?
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırsınızKızlar selam , bu cuma sabah 10:30 transferim var sonunda ama tek embriyo 3 gün 1 kalite dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin hepinizin kucağını doldursun inşaallah
Allah yardımcınız olsun inşallah sizlerde bana dua edin inşallahYarın 12 gibi transferim var umarım sıkı sıkı tutunur miniğim çook amiin Dua edin bana kızlar
Burda aciller çok kalabalık, eve hemşire nasıl çağrılır onu da bilmiyorum, nerden bulabiliriz hemşire acaba?Acilde veya eve hemşire çağırıyorum
Allahım yar ve yardımcımız olsunn inşallah hepimiz biran önce sağlıklı sıhhatli bebeklere anne olalım ve birbirimizden başkasının anlamayacağı o hormon yüklemelerinin verdiği etkileri,acılarımızı,hüzünlü günlerimizi tebessümle hatırlayalım..Allah yardımcınız olsun inşallah sizlerde bana dua edin inşallah
Sağol canm inşAllah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırsınız