Sizde pihtilasma olmadan mi kullanıyorsunuz oksapar ve coraspirin.benimde net birşey olmadan verdi drPıhtılaşma varmı bilmiyorum canım doktorm direk yazdı coraspirinde kulkanıyırm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde pihtilasma olmadan mi kullanıyorsunuz oksapar ve coraspirin.benimde net birşey olmadan verdi drPıhtılaşma varmı bilmiyorum canım doktorm direk yazdı coraspirinde kulkanıyırm
Kapanma mı bayram dolayısıyla mı? Doktorlar kapanmada muaf çünkü. Ah çok üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah, çektiklerinize değerKızlar bizimki Haziran’a kaldı doktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak morali de çok bozuk bıktı iğnelerden artık incir kürünü yapmaya devam edeceğim
Kapanmadan dolayı yurt dışından gelemiyormuş inşallah sonu güzel olurKapanma mı bayram dolayısıyla mı? Doktorlar kapanmada muaf çünkü. Ah çok üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah, çektiklerinize değer
Çok sevindim adınıza inşallah sağ selim kucağınıza alırsınız bizlere dualarınızı esirgemeyin lütfenKızlar Allah'ıma hamdolsun ki bugün keseyi gördüm yıllardır beklediğim evladımı gördüm rabbim sağlıkla daim etsin bu uğurda uğraşan bu uğurda bütün zorluklara göğüs geren herkese nasip etsin bu duyguyu yaşasınlar en kısa zamanda inss
Allah sabır versin canım ben çatlamıştım valla bekleyen bekleye çok zor çokkkk yaşayan bilirCanım bugün daha 1. günüm :) Transfer dündü :)
Ohh cok sevindim tabi canim onlar bilir en iisini hakkinda en hayirlisi olcak kuzum ❤İnşallah , doktorum aradı biraz önce beni rahatlattı. 4. Gün embriyolarının hangilerinin 5. Güne gideceği anlasiliyormuş, en iyileri secilebiliyormus. Bu da burda dursun belki başka arkadaşlara faydası olur.
Evet canım ilk denemem benim direk verdi doktorum pıhtılaşma olmadan hayırlısını diliyorum herkes için Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Senin ilk gününmü canmSizde pihtilasma olmadan mi kullanıyorsunuz oksapar ve coraspirin.benimde net birşey olmadan verdi dr
Canım nasıl gidiyor günler herhangi belirti faln varmı günler geçmiyor yaOnu zaten estrofem yapiyordu o sayilmaz
Merhabalar bende yeni katıldım 2. Transferim olacak bu ay sonu gibi düzenli az ve sık beslenmek meyve sebze tüketmek lifli gıdalar almak stresten uzak durmak benim nacizane fikrim inşallah kucağınıza almak nasip olurMerhaba Hanımlar bende aranıza yeni katıldım mayıs sonu gibi transferim var. Transfer gününe kadar nasil beslendiniz, transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Bir merak saglıklı besleneyım dıye bende dün kuru incir aldım hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum yesem mi yemesem mi kararsız kaldım :) Benım ilk tup bebek surecim Allah hepimize nasıp etsin insallahMerhabalar bende yeni katıldım 2. Transferim olacak bu ay sonu gibi düzenli az ve sık beslenmek meyve sebze tüketmek lifli gıdalar almak stresten uzak durmak benim nacizane fikrim inşallah kucağınıza almak nasip olur
Doktoruna sor canım ben ilkinde negatifi alınca korkmaya başladım incir zararsızdır belki ama şuan yemiyorum ben bişey beslenme dışındaBir merak saglıklı besleneyım dıye bende dün kuru incir aldım hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum yesem mi yemesem mi kararsız kaldım :) Benım ilk tup bebek surecim Allah hepimize nasıp etsin insallah
İncirin bir zararı olmaz hatta faydasını görürsün canım bu dönemde kabız olmanı engeller, ben de yerim günde 2-3 tane kayısı ve incirBir merak saglıklı besleneyım dıye bende dün kuru incir aldım hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum yesem mi yemesem mi kararsız kaldım :) Benım ilk tup bebek surecim Allah hepimize nasıp etsin insallah
Çok ben 17 haftalık gebeyim.dr kullanmalısın dedi benim pek aklima yatmadi test yok elimizde düşük hikayem yok gereksiz kan sulandiricilar kanama yapar diye duymuştum.Evet canım ilk denemem benim direk verdi doktorum pıhtılaşma olmadan hayırlısını diliyorum herkes için Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Senin ilk gününmü canm
İnsallah hepimiz faydalarını görürüzİncirin bir zararı olmaz hatta faydasını görürsün canım bu dönemde kabız olmanı engeller, ben de yerim günde 2-3 tane kayısı ve incir
Senin farklı canım bunu başka doktorlarada danış istersenÇok ben 17 haftalık gebeyim.dr kullanmalısın dedi benim pek aklima yatmadi test yok elimizde düşük hikayem yok gereksiz kan sulandiricilar kanama yapar diye duymuştum.
Kuru incir ben yapmaya başladım hem eşim hem ben yiyoruz avokado da duydum arı sütünü duydum arı sütü de almayı düşünüyorumBir merak saglıklı besleneyım dıye bende dün kuru incir aldım hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum yesem mi yemesem mi kararsız kaldım :) Benım ilk tup bebek surecim Allah hepimize nasıp etsin insallah
Transferiniz ne zaman :)Kuru incir ben yapmaya başladım hem eşim hem ben yiyoruz avokado da duydum arı sütünü duydum arı sütü de almayı düşünüyorum