Bende 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışları çok sessiz sekilde duyuldu doktorum haftaya gel gümbür gümbür duyulur dedi yarın sabaha randevüm var rabbim her isteyene nasip etsin inşAllahhBeni de tam 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyacak mıyız yanı erken değil mi daha
Merkez kapalı olduğu için yapıyorlar malesef. Son dakika golü yedik, defalarca sorduğum halde, çok kızgınım. Ne zorluklarla geliyoruz bu aşamaya, yazık değil mi? Çok teşekkürler güzel dileklerin için, Allah hepimize güzel sonuçlar versinaa öylemi haberim yoktu ama moralini bozma kuzum hakkında hayırlısı olan olsun onlarda çocuk oyuncağı diil ya bilimsel olmayan bişey yapmazlar Allahın izniyle transferin olur bebeğin tutunur sana sen onu düşün kuzum
Ben duymuştum 6+1 olmuştu ama vajinal ultrasonla bakmisti benim doktor öyle bakıyor karından bakmadi hic :) eğer sizin doktoeunuz da öyle bakarsa duyarsınızBeni de tam 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyacak mıyız yanı erken değil mi daha
Çok haklısın malasef biz de ayarlayabilseydij keşke bayram sonrası olsun diye ama elimizde diil ki ben cok inaniyorum bu tersligin ustune isin daha sonra rast gitcek kuzumMerkez kapalı olduğu için yapıyorlar malesef. Son dakika golü yedik, defalarca sorduğum halde, çok kızgınım. Ne zorluklarla geliyoruz bu aşamaya, yazık değil mi? Çok teşekkürler güzel dileklerin için, Allah hepimize güzel sonuçlar versin
Tamam canım teşekkürlerBen duymuştum 6+1 olmuştu ama vajinal ultrasonla bakmisti benim doktor öyle bakıyor karından bakmadi hic :) eğer sizin doktoeunuz da öyle bakarsa duyarsınız
Amin canım inşallah ben de yarın gideceğim ters bişey söyleyecekler diye çok korkuyorum. Pozitifi görünce bitmiyormuş insanın aklına herşey geliyor bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmazBende 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışları çok sessiz sekilde duyuldu doktorum haftaya gel gümbür gümbür duyulur dedi yarın sabaha randevüm var rabbim her isteyene nasip etsin inşAllahh
İnanırım ben ilk kan testine giderken bile o kdr umutsuz ve isteksiz gittimki sonra positifi görünce arkadaşlarım sevindi ben sevinemedim kese günü 2 hafta geçmek bilmedi sonra kalp atışı ne olcak derken keseyle beraber duyuldu şimdi yarın bi terslik olutmu diye merak içinde kalıorum sanırım 9 ay böyle sürecek.. Rabbimden hepimiz için hayırlısı inşAllahhAmin canım inşallah ben de yarın gideceğim ters bişey söyleyecekler diye çok korkuyorum. Pozitifi görünce bitmiyormuş insanın aklına herşey geliyor bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz
İnşallahÇok haklısın malasef biz de ayarlayabilseydij keşke bayram sonrası olsun diye ama elimizde diil ki ben cok inaniyorum bu tersligin ustune isin daha sonra rast gitcek kuzum
Aynen canım insan resmen diken üstünde oluyor. Sende inşallah yarın güzel haberler alırsın. Rabbim bu mübarek günlere hürmeten gönlümüze ferahlık ve sakinlik versin inşallahİnanırım ben ilk kan testine giderken bile o kdr umutsuz ve isteksiz gittimki sonra positifi görünce arkadaşlarım sevindi ben sevinemedim kese günü 2 hafta geçmek bilmedi sonra kalp atışı ne olcak derken keseyle beraber duyuldu şimdi yarın bi terslik olutmu diye merak içinde kalıorum sanırım 9 ay böyle sürecek.. Rabbimden hepimiz için hayırlısı inşAllahh
Gözünüzaydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKızlar Allah'ıma hamdolsun ki bugün keseyi gördüm yıllardır beklediğim evladımı gördüm rabbim sağlıkla daim etsin bu uğurda uğraşan bu uğurda bütün zorluklara göğüs geren herkese nasip etsin bu duyguyu yaşasınlar en kısa zamanda inss
Harika :))) Sağlıkla ilerlesin :)Evet benimki erken gebelik testiydi
Sen kaçıncı günündesin canımHarika :))) Sağlıkla ilerlesin :)
Saol cnm ne demek sor tabiiGözünüzaydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinkaçıncı haftandasın ve kalp atışını duyabildiniz mi? Bu ara bende de gündem aynı merakımı mazur gör
Tamam canım teşekkür ederim. Bakalım bizim yarın nolcakSaol cnm ne demek sor tabiidr.5+1 dedi ama transferden sonra bugün 19 .cu günüm kese göründü bugün kalp atışı için erken dedi 15 gün sonrasına randevu verdi kalp atışı icin
Sıkmayın canınızı vardır ondada bir hayır.. belki öylesi sizin için daha iyi olucak iyi düşünün iyi olsunKızlar bizimki Haziran’a kaldıdoktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak morali de çok bozuk bıktı iğnelerden artık incir kürünü yapmaya devam edeceğim
Canım bugün daha 1. günüm :) Transfer dündü :)Sen kaçıncı günündesin canım
AminSıkmayın canınızı vardır ondada bir hayır.. belki öylesi sizin için daha iyi olucak iyi düşünün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?