2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Beni de tam 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyacak mıyız yanı erken değil mi daha
Bende 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışları çok sessiz sekilde duyuldu doktorum haftaya gel gümbür gümbür duyulur dedi yarın sabaha randevüm var rabbim her isteyene nasip etsin inşAllahh

Merkez kapalı olduğu için yapıyorlar malesef. Son dakika golü yedik, defalarca sorduğum halde, çok kızgınım. Ne zorluklarla geliyoruz bu aşamaya, yazık değil mi? Çok teşekkürler güzel dileklerin için, Allah hepimize güzel sonuçlar versin

Çok haklısın malasef biz de ayarlayabilseydij keşke bayram sonrası olsun diye ama elimizde diil ki ben cok inaniyorum bu tersligin ustune isin daha sonra rast gitcek kuzum

Bende 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışları çok sessiz sekilde duyuldu doktorum haftaya gel gümbür gümbür duyulur dedi yarın sabaha randevüm var rabbim her isteyene nasip etsin inşAllahh
Amin canım inşallah ben de yarın gideceğim ters bişey söyleyecekler diye çok korkuyorum. Pozitifi görünce bitmiyormuş insanın aklına herşey geliyor bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Amin canım inşallah ben de yarın gideceğim ters bişey söyleyecekler diye çok korkuyorum. Pozitifi görünce bitmiyormuş insanın aklına herşey geliyor bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz
İnanırım ben ilk kan testine giderken bile o kdr umutsuz ve isteksiz gittimki sonra positifi görünce arkadaşlarım sevindi ben sevinemedim kese günü 2 hafta geçmek bilmedi sonra kalp atışı ne olcak derken keseyle beraber duyuldu şimdi yarın bi terslik olutmu diye merak içinde kalıorum sanırım 9 ay böyle sürecek.. Rabbimden hepimiz için hayırlısı inşAllahh

Çok haklısın malasef biz de ayarlayabilseydij keşke bayram sonrası olsun diye ama elimizde diil ki ben cok inaniyorum bu tersligin ustune isin daha sonra rast gitcek kuzum
İnşallah , doktorum aradı biraz önce beni rahatlattı. 4. Gün embriyolarının hangilerinin 5. Güne gideceği anlasiliyormuş, en iyileri secilebiliyormus. Bu da burda dursun belki başka arkadaşlara faydası olur.

Aynen canım insan resmen diken üstünde oluyor. Sende inşallah yarın güzel haberler alırsın. Rabbim bu mübarek günlere hürmeten gönlümüze ferahlık ve sakinlik versin inşallah

Kızlar Allah'ıma hamdolsun ki bugün keseyi gördüm yıllardır beklediğim evladımı gördüm rabbim sağlıkla daim etsin bu uğurda uğraşan bu uğurda bütün zorluklara göğüs geren herkese nasip etsin bu duyguyu yaşasınlar en kısa zamanda inss

Gözünüzaydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın ve kalp atışını duyabildiniz mi? Bu ara bende de gündem aynı merakımı mazur gör

Gözünüzaydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın ve kalp atışını duyabildiniz mi? Bu ara bende de gündem aynı merakımı mazur gör
Saol cnm ne demek sor tabii dr.5+1 dedi ama transferden sonra bugün 19 .cu günüm kese göründü bugün kalp atışı için erken dedi 15 gün sonrasına randevu verdi kalp atışı icin

Kızlar bizimki Haziran’a kaldı doktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak morali de çok bozuk bıktı iğnelerden artık incir kürünü yapmaya devam edeceğim

Kızlar bizimki Haziran’a kaldı doktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak morali de çok bozuk bıktı iğnelerden artık incir kürünü yapmaya devam edeceğim
Sıkmayın canınızı vardır ondada bir hayır.. belki öylesi sizin için daha iyi olucak iyi düşünün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…